ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

O Τσάκας στο...καρναβαλι !!!



O Τσάκας στο...καρναβαλι !!!

28/2/2012


Είδα κι εγώ το άρμα του Τσάκα
Κι όπως θα διαπιστώσετε αν παρατηρήσετε καλά το σκηνικό που είχαν στήσει οι διοργανωτές, το άρμα διηγήθηκε σωστά και απέδωσε πιστά την ιστορία του Βλάση. Διότι είχε και γιαλαντζί Σαουδάραβα, αλλά και βαρέλια με πετρέλαιο της εταιρείας που ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Ο Τσάκας μοίραζε τυπωμένα ψευτοπεντοχίλιαρα. Μέχρι και αυτή την λεπτομέρεια είχαν προσέξει οι διοργανωτές, ως ευθεία αναφορά στην πιθανότητα επιστροφής στην δραχμή. Συνέβη όμως και στο καρναβάλι αυτό που συμβαίνει στην πραγματική ζωή του Ελληνα αυτή την εποχή. Σε αντίθεση με τα άρματα που είχαν αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα και στην κρίση, στη θέα του άρματος Τσάκα ο κόσμος δεν αναστέναξε. Εβαλε τα γέλια. Διότι γι’ αυτόν, για τον μέσο Ελληνα, ο Τσάκας και η ιστορία του αυτή την ανάγκη εξυπηρετεί.
Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κάποιος κοντά στον Γιάννη Βαρδινογιάννη που φρόντισε να κάνει μια αναζήτηση στις φωτογραφίες από τα καρναβάλια για να μετρήσει σε πόσες φωτογραφίες υπήρχαν τσακοάρματα. Αν υπήρχε άλλωστε τέτοιος άνθρωπος κοντά του, θα είχε φροντίσει να τον μαζέψει προτού εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό. Θα είχε προλάβει προτού καταντήσει η ιστορία για τα καρναβάλια.
Πηγή: theinsiders.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου