ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Βιντζηλαίος-Τσαγκρώνης: "Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14.30"

Βιντζηλαίος-Τσαγκρώνης: "Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14.30"

Οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ, Βιντζηλαίος-Τσαγκρώνης, τόνισαν πως οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14.30, με το ματς να είναι στις 18:30, και ευχήθηκαν να γίνει ένας καλός τελικός το Σάββατο (10/3).
Ο Β' Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Μιχάλης Βιντζηλαίος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Σαββάτου (10/3) στο "Ελληνικό" (18:30), τόνισαν πως οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14.30 και ευχήθηκαν να πραγματοποιηθεί ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει ποτέ στην διοργάνωση. "Δεν γινόταν η αστυνομία να περιφρουρεί μαθητές", είπαν μεταξύ άλλων.
Ο Μιχάλης Βιντζηλαίος αρχικά σχολίασε: "Να συχγαρώ τις δύο ομάδες που έφτασαν για ακόμα μία φορά στον τελικό. Να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Η φετινή χρονιά και ο φετινός τελικός να είναι καλύτερος από τους προηγούμενος. Θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα και θα ήθελα να παρακαλέσω τα ΜΜΕ να τα προβάλλουν. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 2.30μ.μ. Η παράκληση είναι η προσέλευση να είναι έγκαιρη και να μην προσέρχονται φίλαθλοι που δεν θα έχουν εισιτήρια. Θα γίνεται έλεγχος, θα πρέπει να έχουν ταυτότητες για να γίνεται η ταυτοπροσωπία. Ελπίζω όλοι να το τηρήσουν αυτό για να μην έχουμε παρατράγουδα. Να ευχηθώ και πάλι καλή επιτυχία στις δύο ομάδες που συμμετέχουν και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Από τη μία η Αστυνομία δεν μπορούσε να αναλάβει να περιφρουρεί μαθητές και απο την άλλη οι δάσκαλοι των παιδιών δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη. Οι περισσότεροι από εσάς το θυμόσαστε πιστεύω".

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης τόνισε: "Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η βία δεν χωράει στο αθλητικό κίνημα. Ο αγώνας γίνεται στο παρκέ και δεν πρέπει να επικεντρώνεται στις εξέδρες. Η παλιά λογική του 6ου παίκτη δεν προσφέρει τίποτα. Θέλω να τονίσω ότι 45 λεπτά πριν το ξεκινημα του αγώνα θα κλείσουν οι πόρτες. Αν προσέλθει κάποιος με εισιτήριο και ταυτότητα που δεν θα είναι ίδιο με τις καταστάσεις, δεν θα μπει στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται πηχιαίοι τίτλοι. Πρέπει να παρουσιαστεί και ο Τύπος σοβαρός.

Να ζητήσω από τα δύο σωματεία, οι δηλώσεις να είναι σε ήπιο χαρακτήρα. Είναι ένα γεγονός που θα έπρεπε να είναι γιορτή του μπάσκετ. Οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε έναν μεγαλύτερο τελικό και στη διοργάνωσης ενός φάιναλ φορ ή φάιναλ έιτ. Κόντεψαν να καούν πόλεις,με αποκορύφωμα το τελευταίο που έγινε στη Λαμία. Δε γινόταν να κινήσουμε τέσσερις... στρατού".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου