ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Να το σηκώσει ο αρχηγός μας»

«Να το σηκώσει ο αρχηγός μας»

9/3/2012
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον αυριανό τελικό με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων ευχήθηκε το τέλος του αγώνα να βρει τον Βασίλη Σπανούλη με το τρόπαιο στα χέρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ


Για ακόμη μία χρονιά το ζευγάρι του τελικού είναι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος;


«Κάθε φορά που παίζουν οι δύο ομάδες το παιχνίδι είναι διαφορετικό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όποια δυναμική κι αν έχουν οι δύο ομάδες, όσους τελικούς κι αν παίξουν, τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα είναι πάντα γεγονός. Εγώ δεν θέλω να πω τι διαφορετικό θα δούμε φέτος, αλλά τι ίδιο και δεν είναι άλλο από τη σωστή ατμόσφαιρα, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής στο τέλος του αγώνα».

Ο Ολυμπιακός ήταν νικητής στους δύο τελευταίους τελικούς Κυπέλλου. Μπορεί να κάνει το 3/3 φέτος;


«Φυσικά και μπορούμε και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός, που όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από τίτλους και δεν μπορούμε να λέμε ότι σε έναν τελικό μπορούμε να μη ματώσουμε για να φτάσουμε στο τρόπαιο».


Έχετε παίξει δύο φορές φέτος με τον Παναθηναϊκό κι η εικόνα των δύο παιχνιδιών ήταν διαφορετική. Στο Ελληνικό τι να περιμένουμε;

«Στο γήπεδό της η κάθε ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στο τέλος ο αντίπαλος έφτανε κοντά. Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα δούμε ένα πιο κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δείχνουν από την αρχή θέληση και δύναμη. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται περισσότερο στο θέλω. Σίγουρα η τακτική κι η αγωνιστική ετοιμότητα παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά τα θέλω είναι αυτά που δίνουν τίτλους».

Πώς αισθάνεστε εσείς οι παίκτες να παίζετε έναν τελικό μπροστά σε 2.500 θεατές;


«Δεν είναι ωραίο. Ο παίκτης θέλει το γήπεδο γεμάτο, τον κόσμο να φωνάζει. Δεν είναι ωραίο να παίζουμε σε άδειες εξέδρες κι εύχομαι πραγματικά να φτάσει ο καιρός που θα είναι ο τελικός μία πραγματική γιορτή. Γύρω μας υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα που θα πρέπει να μας απασχολούν, ώστε το γήπεδο να είναι χαρά κι όχι πεδίο μάχης».

Ποιο θα ήταν για σένα το ιδανικό σενάριο όσον αφορά το βράδυ της 10ης Μαρτίου;

«Να έχει ευχαριστηθεί ο κόσμος μπάσκετ, να μην έχει γίνει το παραμικρό παράταιρο και στο τέλος το τρόπαιο να είναι στα χέρια του αρχηγού μας».
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου