ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ενρίκε: «Θα με... ανεχτείτε για χρόνια στην Ρόμα»

Ενρίκε: «Θα με... ανεχτείτε για χρόνια στην Ρόμα»

9/3/2012
Ενρίκε: «Θα με... ανεχτείτε για χρόνια στην Ρόμα»
Την πρόθεσή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμη, εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός, που έχει διατελέσει προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία να είναι στις επιλογές των Καταλανών σε περίπτωση αποχώρησης του Πεπ Γκουαρντιόλα στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο 41ετών τεχνικός δεν δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στο Καμπ Νου.

«Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι να πάρουμε την νίκη στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Παλέρμο και όχι αν θα παραμείνω στην ομάδα και του χρόνου. Θέλω να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που πάντα είναι πιστοί», τόνισε αρχικά ο Ενρίκε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις σκέψεις του για το μέλλον.

«Θα πρέπει να με ανεχτείτε για άλλα τέσσερα με πέντε χρόνια. Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Μου αρέσει ωστόσο να κρατάω τον λόγο μου. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά σκοπεύω να παραμείνω στην θέση μου», τα λόγια του.

Σχετικά με το αν ο αρχηγός των Ρωμαίων, Φρανσίσκο Τότι, που αποχώρησε από την χθεσινή (8/3) προπόνηση με ενοχλήσεις στον μηρό, θα είναι έτοιμος ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παλέρμο, σχολίασε: «Δεν έχω νέα ακόμη. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει. Δεν ανησυχώ ωστόσο. Λυπάμαι που παίκτες μου ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αλλά έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές να τους αντικαταστήσουν».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου