ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Έδωσαν χαρά και πήραν αγάπη!

Έδωσαν χαρά και πήραν αγάπη!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/3) έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου έγινε δεκτή από αρκετούς ενθουσιώδεις οπαδούς της ομάδας. Ευδιάθετοι, παρά την κούραση, οι ερυθρόλευκοι και με αρκετό κέφι στην πτήση. Δείτε φωτογραφίες.
Μια μεγάλη νίκη (1-0, 51' Φουστέρ) εξασφάλισε την Πέμπτη (8/3) στο Χάρκοβο ο Ολυμπιακός, η οποία του δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι της Μέταλιστ για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.
Ιδιαίτερα ευδιάθετοι ήταν άπαντες στην αποστολή του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της πτήσης του γυρισμού, με εκατέρωθεν πειράγματα μεταξύ των παικτών και των ανθρώπων της ομάδας. Οι συνεχόμενες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν κάνει ακόμη καλύτερο το κλίμα στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και μέσα στο αεροπλάνο επικρατούσε μια όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα στα μέλη του τμήματος.

Με ανάλογο ενθουσιασμό έγιναν δεκτοί οι Πειραιώτες, από τους οπαδούς της ομάδας που περίμεναν την αποστολή στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Το τσάρτερ του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στα πάτρια εδάφη τα ξημερώματα της Παρασκευής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έγιναν δεκτοί με φιλιά και αγκαλιές από τους παρευρισκόμενους.

Παρά την κούραση από το ματς και το ταξίδι, παίκτες και τεχνική ηγεσία έδειξαν να απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου και τους ευχαρίστησαν για την υποδοχή και την εν γένει συμπαράσταση τους.

Δείτε φωτογραφίες από την πτήση:











Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη στο "Έλ. Βενιζέλος":


 







www.redplanet.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου