ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τα βάζει, εφόσον…

Τα βάζει, εφόσον…

8/3/2012

Τα βάζει, εφόσον… 
Έτοιμος να «σπρώξει» 8 εκατ. ευρώ στην αυριανή Γ.Σ. του Παναθηναϊκού – μαζί με άλλους μετόχους – εμφανίζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος, παρότι επανήλθε στο προσκήνιο ο Βλάσης Τσάκας.

Από την πλευρά του, ο «Βγενό» παρουσιάζεται αποφασισμένος να βάλει ο ίδιος περίπου 2 εκατ. ευρώ, αν τελικά η τιμή της μετοχής της «πράσινης» ΠΑΕ πέσει στα τα 0,33 ευρώ (δεν θα υπάρξει πρόβλημα).

Όπως γράφει η SportDay, μαζί με τον Βγενόπουλο στην αύξηση θα συμμετέχουν και οι Πολέμης, Ζολώτας. Σύμφωνα με το πλάνο Βγενόπουλου, εφόσον πάει η τιμή μετοχής στο 0,33 θα γνωστοποιήσει και την πρόθεση νέων μετόχων να βάλουν ένα ποσό, που συνολικά (μαζί με τα χρήματα των νυν μετόχων) θα φθάνει τα 8 εκατ. ευρώ.

Επίσης, ένα θέμα που θα συζητηθεί είναι εκείνο της ΓΗΠΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι ο Βγενόπουλος είχε ζητήσει τα όσα ειπωθούν από τους μετόχους να μεταφερθούν με ακρίβεια στον κόσμο, ώστε να γνωρίζει και εκείνος τις σκέψεις που είχε καθένας από αυτούς.

Κανονικά μέχρι χθες όποιοι από τους νυν μετόχους ήθελαν θα έπρεπε να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ.Σ. Αυτό, όμως, δεν ισχύει αφού δίνεται η δυνατότητα σε όποιον μέτοχο θέλει, να παρουσιαστεί την τελευταία στιγμή την Παρασκευή το πρωί. Μέχρι στιγμής σίγουρη θεωρείται η απουσία του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος έχει τονίσει πως δεν επιθυμεί να εμπλακεί στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου