ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Γιοβάνοβιτς: «Ούτε στα όνειρά μας»

Γιοβάνοβιτς: «Ούτε στα όνειρά μας»

8/3/2012
Γιοβάνοβιτς: «Ούτε στα όνειρά μας»

Πέραν κάθε προσδοκίας, ακόμη και... ονείρων είναι η φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League, όπως δήλωσε ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Είμαστε εννέα μήνες στο Champions League, ζούμε ένα όνειρο. Αν ονειρευόταν κάποιος το καλοκαίρι, μπορεί να μην έφτανε μέχρι εδώ το όνειρό του. Σίγουρα από μία ομάδα σαν κι αυτή, με τέτοια αυτοπεποίθηση και δυνατότητες και σε μία τέτοια ατμόσφαιρα που πάντα έχουμε στο ΓΣΠ, μπορείς να περιμένεις να φτάσει μέχρι εδώ», τόνισε ενθουσιασμένος και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, όπως όλοι στα αποδυτήρια και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν έπρεπε να δεχτούμε γκολ, έπρεπε να σκοράρουμε. Ήταν ένα πλήρως ανοιχτό παιχνίδι, μία ρουλέτα, και πιστεύω ότι γενικώς δικαιούμασταν να περάσουμε στην επόμενη φάση, λόγω της διάθεσης και της προσπάθειας που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τρέξαμε πάρα πολύ, δικαιωθήκαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό με πρόκριση στις "8" ομάδες της Ευρώπης. Και μόνο που το λέω είναι κάτι φανταστικό».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου