ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Preview 24ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE

Preview 24ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE

10/3/2012

 

 ΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15, Novasports 2) 

Preview: ΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15, Novasports 2)
Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά εξάδας, θέλει ο ΟΦΗ απέναντι στον «λαβωμένο» Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην αποστολή των Κρητικών συμπεριλήφθηκε -ύστερα από καιρό- ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τους «κυανέρυθρους» να μην υπολογίζουν στους τιμωρημένους Όμο, Σιδεράκη, Κούτσι και Σάμαρη.


ΟΦΗ:

Με μοναδικό απόντα τον Φώτη Παπουλή θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μέσος δηλώθηκε από τον Νίκο Αναστόπουλο να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που έχει επιλέξει στην αποστολή ο προπονητής του ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος, Ζορμπάς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φώτης Παπουλής καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του επιβληθεί, ενώ την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα παρακολουθήσουν μαζί του από την εξέδρα οι Ξενοδόχωφ, Χαριτωνίδης και Ζαχαράκης.

Πανιώνιος:

Την πρώτη του νίκη, ύστερα από τέσσερις σερί αγωνιστικές, ψάχνει ο Πανιώνιος κόντρα στον ΟΦΗ. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο της ομάδας του Άκη Μάντζιου, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Όμο, Σιδεράκη, Κούτσι, Σάμαρη αλλά και στους ανέτοιμους Σταυροθανασόπουλο, Κολοβό και Ντούνη.

Μάλιστα, η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Γιούχτα, όπου έκαναν χαλάρωμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Ρόβας, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Ντιμπαλά, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Πιέρ, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Ρόκας, Πετκάκης, Σιόβας.

   Ατρόμητος – Δόξα Δράμας (17:15 Novasports 3)
Preview: Ατρόμητος – Δόξα Δράμας (17:15 Novasports 3) 
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος δεν έχει όρεξη για απώλειες λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται την Δόξα.

Ατρόμητος:

Οι Περιστεριώτες μετά τα δύο εκτός έδρας σπουδαία τρίποντα με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο θέλουν να… τριτώσουν τις νίκες με μια ακόμα κόντρα της Δόξας. Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται για την αναμέτρηση, έχοντας λίγα προβλήματα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Φυτανίδη και Σφακιανάκη, ενώ παράλληλα τραυματίες είναι οι Καραμάνος και Ιτάνζ. Αυτό σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ράντμαν, ενώ τη θέση του «Φύτα» διεκδικούν ένας εκ των Νάστου και Ζουέλα. Σε περίπτωση που γίνει το δεύτερο τότε ο Ιγκλέσιας θα πάρει θέσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Παράλληα για το κενό του Σφακιανάκης ο Πίτου Γκαρσία είναι ένας παίκτης που ενδεχομένως να το καλύψει.


ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Preview: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1) 
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο -κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ- και τώρα επιστρέφει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον -πάντα επικίνδυνο- Αστέρα Τρίπολης. Ποιες οι σκέψεις Μπόλονι και Τσιώλη για την ενδεκάδα.
ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις με το διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και θέλει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα πλέι οφ. Επόμενος αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης και ασφαλώς… οι απουσίες που βρίσκονται σε μόνιμη διάταξη πλέον στο πρόγραμμα της ομάδας.

Οι περισσότερες στην άμυνα, με τους Έτο, Σνάουτσνερ ανέτοιμος και τον Μαλεζά δηλωμένο να εκτίσει τιμωρία. Την ίδια αμφίβολος είναι ο Τσιρίλο αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σφίξει τα δόντια και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Επίσης να θυμίσουμε ότι εκτός μάχης βρίσκονται ως γνωστών οι Ίβιτς, Κατσικάς και Γλύκος.

Από τα παραπάνω και τα όσα έχει δείξει ο Μπόλονι μπορεί να γίνει μια εκτίμηση για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στην Τούμπα κόντρα στους Αρκάδες. Αξιοσημείωτη η επιμονή στον Νιμανί αντί του Γεωργιάδη. Πιο αναλυτικά, στο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ξεκινήσει ως εξής:

Με τερματοφύλακα τον Χαλκιά, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Λίνο, Τσιρίλο, Μπαλάφα, Αποστολόπουλο, αμυντικά χαφ τους Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη (θα κινείται πιο μπροστά) με την επιθετική τριπλέτα να αποτελείται από τους Νιμανί (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Η αποστολή: Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Απαλλαγμένος από άγχος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αστέρας Τρίπολης όχι όμως κι από προβλήματα. Δίχως πίεση έχει κάνει… θαύματα από την ώρα που τον ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τρεις σημαντικές μονάδες, τους Χακόμπο, Πουλίδο και Ουσέρο.

Το γεγονός ότι δεν έκανε πρόβα ενδεκάδας, δεν σημαίνει ότι οι σκέψεις του δεν μπορούν να αποτυπωθούν στην… οθόνη πριν τη σέντρα. Έτσι, λοιπόν, πιθανολογείται ότι ο Καρδιτσιώτης θα στηριχτεί σε σύστημα 4-2-3-1 με τον εξής σχηματισμό:

Τερματοφύλακας ο Μπαντής, δεξιά στην άμυνα ο Τσαμπούρης, αριστερά ο Πιπίνης, σέντερ μπακ οι Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, αμυντικά χαφ οι Χουανίτο, Αλβάρεζ που επιστρέφει, ο Ράγιος σε ρόλο επιτελικού, στα πλάγια οι Ναβάρο, Μπρέσκα και στην κορυφή ο Σολάκης.

Η αποστολή: Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Λαδάκης, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Περόνε.

Προϊστορία στην Τούμπα:

2007-08 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1
2008-09 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1
2009-10 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0
2010-11 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου