ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ντόρσεϊ: "Κανένας σεβασμός πλέον στον Παναθηναϊκό!"


Ντόρσεϊ: "Κανένας σεβασμός πλέον στον Παναθηναϊκό!"

Έξαλλος με τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ο Ντόρσεϊ μετά το τέλος του τελικού, τονίζοντας επανειλημμένα πως πλέον δεν θα υπάρξει κανένας σεβασμός για αυτούς. Λάβρος εναντίον και των ρέφερι ο Αμερικανός, οι οποίοι τον "σημάδεψαν" και τον φόρτωσαν φάουλ.
Ο Τζόι Ντόρσεϊ ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου, όχι τόσο για την ήττα του Ολυμπιακού, όσο για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των παικτών του Παναθηναϊκού αλλά και των διαιτητών, προς το πρόσωπο του!
Ο Αμερικανός σέντερ είπε ανοιχτά πως οι πράσινοι προσπάθησαν από την αρχή του αγώνα να τον χτυπήσουν και να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού, ενώ κατηγόρησε τους ρέφερι πως τον "σημάδεψαν", χρεώνοντας τον με ανύπαρκτα φάουλ.

"Κανένας σεβασμός πλέον για τους παίκτες του Παναθηναϊκού! Προσπάθησαν να με χτυπήσουν από το ξεκίνημα του ματς και να με βγάλουν εκτός παιχνιδιού, ενώ το ίδιο έκαναν και οι ρέφερι σφυρίζοντας ανύπαρκτα φάουλ εναντίον μου!

Τους περιμένουμε για το επόμενο ματς στο ΣΕΦ... Κάναμε λάθη τα οποία μας στοίχισαν τη νίκη, δεν φροντίσαμε να διατηρήσουμε το μεγάλο προβάδισμα που είχαμε αποκτήσει. Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά τονίζω ξανά πως από εδώ και πέρα δεν θα υπάρξει κανένας σεβασμός για κανέναν από αυτούς!", ήταν οι οργισμένες δηλώσεις του Τζόι Ντόρσεϊ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου