ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

EUROPA LEAGUE : Η συνέντευξη τύπου του Valverde (video)


EUROPA LEAGUE : Η συνέντευξη τύπου του Valverde (video)

 8/3/2012
O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Metalist αύριο στην Ουκρανία για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Europa League και ο Ernesto Valverde ξεκαθάρισε ότι σε αυτό το ζευγάρι δεν υπάρχει φαβορί.
«Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο φαβορί. Έχουμε το πλεονέκτημα να φιλοξενούμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας, αλλά η Metalist είναι μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στη διοργάνωση και ειλικρινά πιστεύω πως δεν υπάρχει φαβορί», είπε ο Βασκος τεχνικός.
ernesto-valverde-metalist-olympiakosΓια τις αγωνιστικές αρετές της ουκρανικής ομάδας τόνισε: «Η Metalist έχει πολύ γρήγορους παίκτες, που σε οποιαδήποτε στιγμή απροσεξίας μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Πέτυχαν οκτώ γκολ απέναντι στη Salzburg και αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί».
Αναφορικά με το πώς περιμένει το παιχνίδι της Πέμπτης, είπε: «Το πιο πιθανό είναι να γίνει ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Στη Metalist αρέσει να παίζει γρήγορα και σε μας αρέσει να παίζουμε σε γρήγορο ρυθμό».

Όσο για τις διαφορές που έχει εντοπίσει μεταξύ της φετινής Metalist σε σχέση με εκείνη που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός πριν τρία χρόνια, είπε: «Το γήπεδο έχει βελτιωθεί πολύ, είναι ολοκαίνουριο. Το πνεύμα της ομάδας είναι περίπου το ίδιο. Η Metalist είναι μια επιθετική ομάδα και η πίεση για μας θα είναι μεγάλη αύριο».
Για τα αγωνιστικά του πλάνα, απλώς τόνισε πως έχει ήδη αποφασίσει, δίχως να μπει φυσικά σε περισσότερες λεπτομέρειες: «Έχω καταλήξει, έχω μια ιδέα για το τι θα κάνω αύριο. Έχουμε πάρει 21 ποδοσφαιριστές μαζί μας, γιατί θέλαμε να έχουμε στη διάθεσή μας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές».
Δείτε το video με τις δηλώσεις του Ernesto Valverde, πριν τον αγώνα Metalist – Olympiakos
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του και ο David Fuster. «Είναι δύσκολο ματς και ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς η Metalist απέκλεισε εύκολα τη Salzburg. Το ματς θα γίνει σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Και τα δυο ματς είναι δύσκολα. Όσο προχωρά η διοργάνωση, τόσο αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας. Ένα κακό παιχνίδι μπορεί να το πληρώσεις ακριβά», τόνισε.
Ο Ισπανός μέσος ρωτήθηκε αν θα ήθελε να πετύχει ξανά το γκολ της νίκης, όπως συνέβη στην προηγούμενη φάση απέναντι στη Rubin Kazan. «Θα ήταν μεγάλη χαρά να σκοράρω και πάλι. Όμως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Πρέπει να παίξουμε καλά κι αν κερδίσουμε, ας είναι σκόρερ ο οποιοσδήποτε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου