ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Με φόντο την οκτάδα

Με φόντο την οκτάδα

8/3/2012

Με φόντο την οκτάδα
Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Europa League. Εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ, άλλες δεκατέσσερις ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Διαβάστε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα που είχαν το τελευταίο διάστημα οι ομάδες που έχουν φτάσει στους «16» της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16»

Πέμπτη 08/03/2012

20:00

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπεσίκτας

Η… ανανεωμένη Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμέονε προσπαθεί να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί στη διοργάνωση και θα επιδιώξει να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη της. Από την πλευρά της, η Μπεσίκτας βρίσκεται στην τέταρτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και στο δεύτερο ματς της προηγούμενης φάσης είχε επαναπαυτεί στο 0-2 που είχε πάρει στην έδρα της Μπράγκα. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν υπολογίζουν τους Ασουνσάο (τιμωρημένος), Ντιέγκο (τραυματίας) και η συμμετοχή του Γκοντίν θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, επιστρέφει ο Σουάρες. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Τούρκο δεν υπολογίζουν τον Χίλμπερτ, τον Καϊχάν και τον Κορκμάζ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μάντσεστερ Σίτι

Την υπέρβαση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι καλείται να κάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να αποκλείσουν την Λέγκια Βαρσοβίας, όμως στην προηγούμενη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από την Σετούμπαλ. Από την πλευρά τους, οι «πολίτες» κατάφεραν να κερδίσουν εντός και εκτός έδρας την Πόρτο και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται στην κορυφή της Premier League και το Σάββατο νίκησε (2-0) την Μπόλτον. Ο Τζεφρέν και Ροντρίγκεζ είναι αμφίβολοι για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Τβέντε-Σάλκε

Ένα ιδιαίτερο ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Τβέντε και τη Σάλκε. Οι Ολλανδοί απέκλεισαν τη Στεάουα Βουκουρεστίου και την Κυριακή διέσυραν εκτός έδρας - με το ευρύ 6-2 - την Αϊντχόφεν. Οι Γερμανοί άφησαν εκτός της Πλζεν, όμως το Σάββατο έχασαν με σκορ 2-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Φερχούκ και Λαζάατ και φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν τους Φέρμαν, Ούνερσταλ, Μέτσελντερ και Χούντελαρ.

22:05

Άλκμααρ-Ουντινέζε

Συνέχεια στο όνειρο που ζει θέλει να δώσει η Άλκμααρ, κάνοντας ακόμη μία έκπληξη στη διοργάνωση απέναντι στην Ουντινέζε. Η ομάδα του Χέρτγιαν Φέρμπεϊκ απέκλεισε την Άντερλεχτ και το Σάββατο πήραν το «τρίποντο» (3-1) κόντρα στην Χέρακλες. Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί συνεχίζουν τη σπουδαία πορεία που έχουν τη φετινή σεζόν. Στην προηγούμενη φάση άφησαν εκτός τον ΠΑΟΚ, αλλά την Κυριακή κόλλησαν στο «μηδέν» (0-0) με την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τους Γιόχανσον και Μπένσοπ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά προβλήματα: Ίσλα, Μπαντού (εκτός), Αμπντί (αμφίβολος) και Φαμπρίνι (επιθετικός).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Με τίποτα λιγότερο από τον τελικό δεν συμβιβάζονται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο για να φτάσει στους «8» του Europa League. Στην προηγούμενη φάση οι παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απέκλεισαν τον Άγιαξ, ενώ το τελευταίο διάστημα δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους στο αγγλικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί άφησαν εκτός την Λοκομοτίβ Μόσχας και την Κυριακή επικράτησαν με σκορ 2-0 της Σοσιεδάδ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Βίντιτς, Κλέβερλι, Βαλέντσια, Φλέτσερ και Όουεν, ενώ ο Σμόλινγκ είναι αμφίβολος. Από την πλευρά τους, η ισπανική ομάδα δεν υπολογίζει τους Αμορεμπιέτα (τιμωρημένος), Όθιο και Γούρπεγκι (τραυματίες).

Σταντάρ Λιέγης-Αννόβερο

Το 2010 το Αμβούργο είχε σταματήσει την ξέφρενη πορεία της Σταντάρ Λιέγης στο Europa League. Δύο χρόνια αργότερα η βελγική ομάδα βρίσκει ξανά στην ίδια φάση της διοργάνωσης μία γερμανική ομάδα, όμως θα προσπαθήσει να περάσει στους «8» του θεσμού. Στην προηγούμενη φάση οι «κόκκινοι» απέκλεισαν δύσκολα την Βίσλα Κρακοβίας, ενώ την Κυριακή ηττήθηκαν με σκορ 1-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Από την πλευρά του, το Αννόβερο κατάφερε να πάρει δύο νίκες απέναντι στην ομάδα των Βρυξελλών και το Σάββατο ήρθε ισόπαλο (2-2) με την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Γκορό (τραυματίας), ενώ υπολογίζεται πλέον ο Φαν Ντάμε. Χωρίς τον Σλάουντραφτ θα παίξουν οι Γερμανοί.

Βαλένθια-Αϊντχόφεν

Αγώνας με ιδιαιτερότητες είναι αυτός ανάμεσα στην Βαλένθια και την Αϊντχόφεν. Οι Ισπανοί πήραν δύο νίκες απέναντι στην Στόουκ Σίτι και πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ την Κυριακή έφυγαν με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Γρανάδα για την Primera Division. Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στην προηγούμενη φάση και απέκλεισαν (με δύο νίκες) την Τραμπζονσπόρ. Οι «νυχτερίδες» θα αγωνιστούν χωρίς τους Μαντούρο και Μπανέγκα, ενώ αμφίβολος είναι ο Μιγκέλ, ενώ η PSV δεν υπολογίζει τους Ένχελαρ και Ταμάτα.

Οι επαναληπτικοί αγώνες

Πέμπτη 15/03/2012

20:00

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αννόβερο-Σταντάρ Λιέγης
Αϊντχόφεν-Βαλένθια
Ουντινέζε-Άλκμααρ

22:05

Ολυμπιακός-Μέταλιστ
Μπεσίκτας-Ατλέτικο Μαδρίτης
Σάλκε-Τβέντε
Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου