ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αμπντούν: "Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τον πρόεδρο"

Αμπντούν: "Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τον πρόεδρο"

Νίκες σ' όλα τα ματς που ακολουθούν θέλει ο Τζαμέλ Αμπντούν για να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι είπε για την έκπληξη που ετοίμασε για τον Τζεμπούρ και ποια η συμμετοχή του Μιραλάς σ' αυτή.
Ο Αλγερινός μίλησε στην κάμερα της "Nova" για τη νίκη στην Ουκρανία και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Άρη.
Tζαμέλ, πως ξημέρωσε η επόμενη ημέρα της νίκης στην Ουκρανία; Φαντάζομαι θα υπάρχει χαρά, αλλά και κούραση.

"Ναι, κάναμε ένα πολύ καλό ματς, ειδικά αμυντικά. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Τώρα χαιρόμαστε τη νίκη που πήραμε. Όμως, δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ αυτό. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή, απέναντι στον Άρη. Και ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό".

Είναι σκληρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά, οι παίκτες προλαβαίνουν να χαρούν για λίγες ώρες τις δάφνες μίας επιτυχίας, αφού ακολουθεί άμεσα ένα ακόμη παιχνίδι. Πως λειτουργεί στο σκεπτικό σας αυτό το δύσκολο πρόγραμμα;

"Κατά τη γνώμη μου είναι καλό για τους παίκτες να έχουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι καλό να έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις - τέσσερις ημέρες. Μας κρατάει σε φόρμα. Όμως, αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε στο γεγονός πως δεν έχουμε προκριθεί. Η πρόκριση θα έρθει μετά τον επαναληπτικό, αν έρθει. Εκεί θα φανεί αν θα προκριθούμε ή όχι".

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Και λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά και χάρη στις πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους. Το είδαμε και στο ταξίδι της επιστροφής απ' το Χάρκοβο. Εσύ ετοίμασες στον Ραφίκ την έκπληξη με την τούρτα των γενεθλίων του που του δώσατε στο αεροπλάνο;

"Ναι, ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει λιγάκι με τον Κέβιν. Απ' το μεσημέρι, πριν απ' τον αγώνα ξεκινήσαμε να το συζητάμε. Είχαμε πολύ καλό κλίμα στο φαγητό. Αλλά επειδή ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Στο αεροπλάνο έγινε αυτή η μικρή έκπληξη. Και είναι καλό για όλους γιατί έτσι χαλαρώνουμε".

Θα ήθελα λίγο να μας εξηγήσεις πως διαχειρίστηκες την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί εις βάρος σου στην αρχή στον Ολυμπιακό. Κατόρθωσες με την απόδοσή σου να είσαι τώρα μεταξύ των κορυφαίων παικτών της ομάδας και να 'χεις και την αναγνώριση του κόσμου. Πως διαχειρίστηκες τη δύσκολη, για εσένα, κατάσταση;

"Το σημαντικό είναι η ομάδα και όχι το τι κάνει προσωπικά ο καθένας. Πάντως, εγώ δε δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Πίστευα στον εαυτό μου. Ήξερα τις ικανότητές μου. Το έχω πει πολλές φορές πως δεν είχα κάνει καλή προετοιμασία κτλ. Δε θέλω να επανέλθω σ' αυτό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που ξεχνιέται. Με δύο - τρεις μήνες που δεν παίζεις καλά, δε σημαίνει πως έχεις ξεχάσει τη μπάλα. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι καλά και εγώ και η οικογένειά μου. Και εύχομαι να μείνω πολύ καιρό ακόμα".

Για τον Άρη τι εικόνα έχεις;

"Το σημαντικό είναι να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία. Ξέρουμε κάποια πράγματα για τον Άρη. Έχω και κάποιους φίλους εκεί. Αλλά είχαν και κάποια προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες. Όμως, είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος. Ξέρουμε ότι δε μας χαρίσουν κάτι. Θα παίξουν πολύ δυνατά την Κυριακή. Εξάλλου, όλες οι ομάδες βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό και βάζουν υπερβολική πίεση για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Όμως, είμαστε σε καλή θέση. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Δεν πρέπει να μείνουμε πίσω. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο και τον πρόεδρο. Πραγματικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Ένα γεμάτο Καραϊσκάκη την Κυριακή, θα σας βοηθήσει για να ξεπεράσετε την κούραση;

"Όπως λέμε και στη Γαλλία ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης. Ειδικά στο παιχνίδι με την Ξάνθη είδαμε πόσο πολύ βοήθησαν, πίεσαν, βοήθησαν και μας υποστήριξαν για να γυρίσουμε το ματς και να κερδίσουμε στο τέλος. Πάντα είναι σημαντική η βοήθειά τους. Μας στηρίζουν πάντα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να του ζητήσουμε να συνεχίσει να το κάνει πάντα για εμάς".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου