ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ομπράντοβιτς: "Είναι αμφίβολοι οι Μπατίστ-Περπέρογλου"

Ομπράντοβιτς: "Είναι αμφίβολοι οι Μπατίστ-Περπέρογλου"

Οι δηλώσεις των Ομπράντοβις και Διαμαντίδη ενόψει του τελικού του Σαββάτου (10/3) κόντρα στον Ολυμπιακό (18:30) στο Ελληνικό. "Είναι αμφίβολοι οι Μπατίστ-Περπέρογλου", είπε ο Σέρβος τεχνικός.
Διαβάστε τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο αρχηγός των πρασίνων, Δημήτρης Διαμαντίδης. Δεν χαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη ο Σέρβος τεχνικός.
Ο Ομπράντοβιτς αρχικά σχολίασε: "Είμαστε εδώ πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Παίζουμε ένα παιχνίδι που απολαμβάνουμε. Ελπίζουμε να το απολαύσουμε και φέτος. Κάτι το οποίο ήταβν προφανές όλες τις χρονιές, η ατμόσφαιρα ηταν εξαιρετική και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και φέτος.

Από πλευράς Παναθηναϊκού θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αφήσουμε τον κόσμο να μιλήσει μόνο για τον μπάσκετ και ότι γίνει στο παρκέ. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να βοηθήσουν την ομάδα και να έχουν καλή συμπεριφορά απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ελπίζω να προσέλθουν φέτος και όχι όπως πέρσι που δεν ήρθαν. Τέλος ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Το ιατρικό τιμ έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια. Τόσο ο Μπατίστ όσο και ο Περπέρογλου θα αποφασίσουν οι ίδιοι αν είναι έτοιμοι να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι αμφίβολοι για τον τελικό.

Έκαναν μία πρώτη προπόνηση πριν τον αγώνα με το Μαρούσι. Στόχος μας είναι η ασφάλεια των παικτών. Είναι ένα παιχνίδι που κανείς παίκτης δεν θα ήθελε να απουσιάσει από αυτό. Δεν υπάρχει χρόνος για να μεμψιμούμε. Για μένα είναι καλύτερο και για την ομάδα να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου.

Σε ερώτηση αν ο Ομπράντοβιτς αισθάνεται ότι καθοδηγεί τον Παναθηναϊκό σαν μία αποστολή ανθρώπων στον τελευταίο τελικό σχολίασε: "Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι στο μυαλό μας από το περασμένο καλοκαίρι. Γνωρίζουμε ότι από πέρσι το καλοκαίρι η οικογένεια Γιαννακόπουλου αποφάσισε να αφήσει την ομάδα. Δεν ξέρουμε πως θα είναι φέτος το καλοκαίρι τα πράγματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι στα 13 χρόνια, ότι θα συμμετέχουμε στον 28ο τελικό. Αυτό με κάνει πολύ περήφανο. Έχουμε μετά από τα πλέι οφ θα έχουμε τη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε.

Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους δύο αγώνες. Ότι κι αν συμβεί, χάσεις κερδίσεις θα συνεχίσει να παλεύεις για τους άλλους στόχους. Θα σκεφτούμε ότι κάθε υποχρέωση που έχουμε είναι ξεχωριστή".

Σε ερώτηση αν δίνει σημασία στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει κάποια άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν, ο Ομπράντοβιτς σχολίασε: "Οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι αυτά δεν είναι αλήθεια. Όπως συχνά εμφανίζονται κι αυτοί πολύ συχνά φερόμενοι παίκτες σε άλλες ομάδες. Εδώ και 13 χρόνια είναι προπονητής του Παναθηναϊκού, άλλά το όνομα μου γράφεται για πολλές ομάδες. Όπως πάντα το καλοκαίρι θα έχουμε τις απαντήσεις για όλα".

Για την αβεβαιότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, ρωτήθηκε ο Ομπράντοβιτς και πως το περνάει στους παίκτες του, σχολίασε... "Τα συζητάω όλα με τους παίκτες μου. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί τους. Στην αρχή της σεζόν, τους είπα ότι ίσως να έχουν περισσότερες υποχρεώσεις γιατί μπορεί να είναι η τελευταία χρονιά. Χωρίς αυτό, είναι αδύνατον να βρούμε κίνητρα. Με αυτή τη συζήτηση και με την εμπειρία όλων των παικτών, ως πρωταθλητές Ευρώπης όλοι θέλουν να παίξουν καλά εναντίον μας. Ξέρουν ποιον έχουν αντίπαλο και ποιον θα αντιμετωπίσουν. Όλοι στην Ευρώπη, θα έχουν ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουν, θα τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Όλοι μιλάνε για την κρίση και ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στις "8" καλύτερες".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τους δύο τελευταίους τελικούς με τον Ολυμπιακό σχολίασε: "27 και 22. Τι είναι αυτό; Έχουμε πάει σε 27 τελικούς κι έχουμε κερδίσει τους 22 από αυτούς. Σκεφτόμαστε τους χσμένους τελικούς, όπως ακριβώς και αυτούς που κερδίσαμε".  

Διαμαντίδης: "Να ευχαριστηθεί ο κόσμος το παιχνίδι"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: "Να έρθει ο κόσμος και να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε κάποια μικρά προβλήματα που πιστεύουν ότι θα ξεπεραστούν. Να ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. "Δεν υπάρχει θέμα κινήτρου. Όλοι οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Θα δώσουμε το 100% κι αν είμαστε καλύτεροι θα κερδίσουμε. Εγώ σκέφτομαι μόνο ότι έχουμε μπροστά μας και τίποτα άλλο. Αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου".

Για το "όπλο" του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Δεν είναι κρυφό, ο Βασίλης είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα προσπαθήσουμε μέσα στο παιχνίδι να κάνουμε ότι μας πουν οι προπονητές, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο και εμείς κάνουμε λάθη. Όλοι οι παίκτες είναι μεγάλης κλάσης. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον κάθε παίκτη. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλο που έχει απέναντί σου"

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου