ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)
8/3/2012

Barcelona – Leverkusen 7-1 (video)

 Η πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League είχε απλοποιηθεί για τη Barcelona από τον πρώτο αγώνα με τη Leverkusen, με το 1-3 στη Γερμανία. Ωστόσο οι Καταλανοί δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν τη δύναμή τους και στη ρεβάνς του Camp Nou επικρατώντας με 7-1 και έχοντας πρωταγωνιστή τον Lio Messi που  σταμάτησε στα… πέντε γκολ.
barcelona leverkusen 7-1Με δύο γκολ στο 25’,στο 42’ ο Αργεντινός σούπερ σταρ κλείδωσε τη νίκη για τη Barcelona από το πρώτο μέρος. Το δεύτερο εξελίχθηκε σε διασκέδαση με τον Messi να πετυχαίνει ακόμη δυο γκολ, τον Tello άλλα δύο, και τους Καταλανούς να προηγούνται στο 62΄με 6-0!
Από ‘κει και πέρα οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς, αλλά οι συγκινήσεις μπροστά στην εστία του Leno  δεν σταμάτησαν καθώς ο Messi στο 84′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0 γράφοντας ιστορία με τα πέντε γκολ που πέτυχε. Το γκολ των Γερμανών πέτυχε στο 90′ ο Bellarabi.
Γκολ: Messi 25’, 42’, 49’, 58’, 84′ Tello 55’, 62’ – Bellarabi 90′
Οι συνθέσεις:
Barcelona:
Valdés, Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi (Keita 53’), Iniesta (Tello 53’), Mascherano, Busquets, Adriano (Muniesa 63’), Messi, Pedro.
Leverkusen: Leno, Schwaab, Reinartz, Ömer Toprak, Michal Kadlec, Castro, Rolfes, Bender (Schürrle 55’), Renato Augusto (Oczipka 62’), Kiessling, Derdiyok (Bellarabi 55’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Barcelona – Leverkusen 7-1

Barcelona Vs Leverkusen 7-1, 2012 (Championes... από red_wing_21

ΑΠΟΕΛ – Lyon 1-0 (4-3 pen.) (video)

Με ήρωα τον Διονύση Χιώτη στη διαδικασία των πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε ιστορική πρόκριση στους «8» του Champions League νικώντας τη γαλλική Lyon me 4-3 (1-0 η κανονική διάρκεια).
apoel lyon 4-3Με το γκολ του Manduca με προβολή από το 9’, ο ΑΠΟΕΛ κράτησε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League ισοφαρίζοντας το σκορ της ήττας από τους Γάλλους στον πρώτο αγώνα (1-0). Στο 55’ οι Κύπριοι είχαν δοκάρι, καθώς σε προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα με το κεφάλι ο Cissokho την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Lloris.
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Στο δεύτερο μέρος της παράτασης ο ΑΠΟΕΛ έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ailton και Tričkovski, ενώ στο 115’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Manduca. Ο αγώνας μοιραία οδηγήθηκε στα πέναλτι.
Κατά σειρά η εκτέλεση των πέναλτι με πρώτη τη Lyon:
Källström: 0-1
Ailton: 1-1
Lisandro: 1-2
Nuno Morais: 2-2
Gomis: 2-3
Αλεξάνδρου: 3-3
Lacazette: απόκρουση Χιώτη
Tričkovski: 4-3
Bastos: απόκρουση Χιώτη
Γκολ: Manduca 9’
Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ:
Χιώτης, Paulo Jorge, Oliveira, Πουρσαϊτίδης, Hélder Sousa (Αλεξάνδρου 93’), William Boaventura, Χαραλαμπίδης (Marcinho), Manduca, Nuno Morais, Aílton, Solari (Tričkovski 74’).
Lyon: Lloris, Cris, Koné, Réveillère, Cissokho, Källström, Ederson (Gomis 73’), Bastos, Gonalons, Lisandro, Briand (Lacazette 110’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Lyon 1-0 (4-3 pen.)



APOEL 1-0 Olympique Lyon (4 - 3) από Futbol2101

ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου