ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Θεραπεία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Θεραπεία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Την προετοιμασία του για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Θεραπεία για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο. Κανονικά προπονήθηκε ο Ντιόγκο.
Ενθύμιο από τον αγώνα με την Μέταλιστ απέκτησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε θεραπεία.
Την ίδια ώρα, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς.

Στον αντίποδα ο Ντιόγκο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Μέταλιστ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 17:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Άρη (Κυριακή 11/3, 17:15), ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Μέταλιστ ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Ντιόγκο, ενώ ο Κάρολ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Α. Παπαδόπουλος, λόγω ενόχλησης στο αριστερό ισχίο.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου