ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Βαλβέρδε:«Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα»

Βαλβέρδε:«Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα»  

8/3/2012 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει το προβάδισμα μετά το 0-1 αλλά θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια στον επαναληπτικό.
ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ισπανός τεχνικός, τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση χωρίς ωστόσο αυτό να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.
Πώς εξηγείτε τα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο η Μέταλιστ επέβαλε τον ρυθμό της, στο δεύτερο ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που θέλατε από την αρχή. Γιατί υπήρχε αυτή η διαφορά στην εικόνα του Ολυμπιακού;
«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, η Μέταλιστ μας έκλεβε την μπάλα, μας πίεσε, είχε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε πολύ ψηλά, επιχειρήσαμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του αγώνα και από εκεί και πέρα αφού σκοράραμε, όλα πήγαν καλά».
Πριν από τη συνέντευξη Τύπου είπατε ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα αισθάνεστε ότι η ομάδα σας είναι φαβορί για την πρόκριση;
«Από τη στιγμή που έχουμε κερδίσει έχουμε το πλεονέκτημα, σίγουρα έχουμε το προβάδισμα. Η Μέταλιστ είναι μία ομάδα δυνατή, επιτίθεται πολύ καλά, με γρήγορους παίκτες. Παρόλο που κερδίσαμε, τίποτα δεν έχει κριθεί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για την πρόκριση στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη».
Τι έχει αλλάξει φέτος στον Ολυμπιακό, ο οποίος στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς έχει πάρει τα διπλά; Και γενικότερα οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη είναι πολύ καλές.
«Δεν γνωρίζω. Εσείς ξέρετε καλύτερα το παρελθόν του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω πώς έπαιζε ο Ολυμπιακός πριν από εμένα. Σήμερα μπορεί να κερδίσαμε, μπορεί να παίξαμε και να πήραμε τη νίκη όπως την πήραμε, αλλά δεν περάσαμε και εύκολες στιγμές. Πιεστήκαμε πολύ. Στο Καραϊσκάκη πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να περάσουμε. Ακόμα δεν έχουμε προκριθεί».
Τι έχει αλλάξει με τον Ολυμπιακό της πρώτης σας θητείας με τον τωρινό Ολυμπιακό που τώρα είναι ισχυρός και στην έδρα του, και εκτός έδρας;
«Πριν από τρία χρόνια είχαμε ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο και είχαμε δεχτεί το γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Εντμάρ. Εμείς πάντα προσπαθούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σήμερα το παιχνίδι μας ήταν πιο αμυντικό, ήμασταν πιο ενωμένοι και συμπαγείς στην άμυνα και από εκεί και πέρα κάναμε κάποιες καλές επιθέσεις και σκοράραμε. Πάντα προσπαθούμε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα και όσο περνάει ο καιρός, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».
Πώς θα είχε εξελιχθεί το παιχνίδι αν ο Τοροσίδης είχε πάρει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο φάουλ που έκανε στον Φινίνιο;
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε ο Τοροσίδης να πάρει δεύτερη κίτρινη. Η μπάλα παιζόταν, εκείνος προσπαθούσε να την κερδίσει. Το αποφάσισε ο διαιτητής να μην του δείξει δεύτερη κίτρινη. Δεν είμαι αυτός που πρέπει να κρίνει τι κάρτα θα πρέπει να δείξει ο διαιτητής. Δεν έχω γνώμη στο τι κάνει ο διαιτητής εκείνη τη στιγμή και πώς βλέπει τη φάση».
Ο Εντμάρ θεωρείτε ότι έπρεπε να πάρει την κόκκινη κάρτα;
«Είμαι προπονητής και είναι δύσκολη η δουλειά μου. Και η δουλειά του διαιτητή είναι δύσκολη. Προτιμώ να ασχολούμαι με την προπονητική. Είναι στο χέρι του διαιτητή το τι θα κάνει».
Έχοντας στο μυαλό σας την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα λέγατε στους παίκτες σας να προσέξουν;
«Δεν γνωρίζω ακόμα, σίγουρα θα σκεφτώ κάτι να πω στους παίκτες. Αυτή τη στιγμή θα σκεφτώ το ματς του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα χρόνο να δούμε τι θα κάνουμε στη ρεβάνς με την Μέταλιστ». 


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου