ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Η μεγάλη μας ευκαιρία»

«Η μεγάλη μας ευκαιρία» 

27/3/2012

ΙΒΚΟΒΙΤΣΤο μάτι του αγρίεψε σε ερωτήσεις που αφορούσαν τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά κυρίως τον τρόπο αντίδρασης των παικτών του μετά τα παρατράγουδα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Σιένα. «Αν ετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον Ελληνικό τρόπο το χάσαμε πριν καν ξεκινήσει», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα και έσπευσε να εξηγήσει. «Αν το ετοιμάσουμε με αρχές και συγκέντρωση, κάθε ένας πάρει την προσωπική ευθύνη, να είναι συγκεντρωμένος στην ατομική τεχνική του, τότε οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες. Αν έχουμε ενάμισι παίκτη καλό κερδίζουμε με πέντε πόντους, αν έχουμε δύο με δέκα. Με τρεις καλούς παίκτες, είναι παιχνίδι 20 πόντων».
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, λοιπόν, εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε την πίστη προς τους παίκτες του, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα παρασυρθούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. «Μας δόθηκε μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως και ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αξίζει τη συμπαράσταση του κόσμου. Διότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία».
Ο «Ντούντα» χαρακτήρισε πολλές φορές την σειρά ως «μεγάλη ευκαιρία», καθώς συν τοις άλλοις ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ξέρει να παίζει καλά στο ΣΕΦ. «Εμείς μόνο με τη ΤΣΣΚΑ χάσαμε εντός έδρας. Πιστεύω ότι ξέρουμε να παίζουμε στο γήπεδο μας και πρέπει να παίξουμε με αρχές. Τώρα αν είναι εύκολο ή δύσκολο δεν μπορώ να πω. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία της ομάδας να απολαύσει τη δουλειά που έχουμε κάνει».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου