ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Παρελθόν για την Λίβερπουλ ο Κομολί

Παρελθόν για την Λίβερπουλ ο Κομολί

12/4/2012
Την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή Νταμιέν Κομολί από την Λίβερπουλ ανακοίνωσε η διοίκηση των «κόκκινων». Ο 40χρονος Γάλλος «πλήρωσε» τις λανθασμένες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του Λουίς Σουάρες.

Η ανακοίνωση της διοίκησης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στην Έβερτον και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε το καλύτερο φινάλε στην σεζόν. Ευχαριστούμε τον Νταμιέν για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του».

Δηλώσεις για την αποχώρησή του έκανε και ο Κομολί, ο οποίος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για την φυγή του από την Λίβερπουλ. «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που δόθηκε να συνεργαστώ με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Οι λόγοι που φεύγω και επιστρέφω στην Γαλλία είναι οικογενειακοί. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

«Είχα μια εξαιρετική συνεργασία αλλά και προσωπική σχέση με τον Νταμιέν. Είναι απογοητευτικό, ωστόσο στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πολλά που να σου προκαλούν έκπληξη» ανέφερε ο Κένι Νταλγκλίς.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου