ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η «βασίλισσα» της Μαδρίτης

Η «βασίλισσα» της Μαδρίτης

12/4/2012
Η «βασίλισσα» της Μαδρίτης
Τελικά αποδεικνύεται πως σε κάθε έναρξη της Primera Division η Ρεάλ τους πιο σίγουρους τρεις βαθμούς της σεζόν τους έχει στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Αυτό φάνηκε περίτρανα και την Τετάρτη.

Οι «μερένχες» σάρωσαν με 4-1 την Ατλέτικο, με χατ τρικ του Ρονάλντο, στο υποτιθέμενο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και διατήρησαν το +4 στην κορυφή από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, παραμένοντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ετσι, κράτησαν την παράδοση που τους θέλει να μη χάνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 1999. Αντίθετα, οι «ροχιμπλάνκος» παρέμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από τις προνομιούχες θέσεις, όμως εξακολουθούν να ελπίζουν για την έξοδο στο Europa League. Δείτε τι έγινε νωρίτερα.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο επικίνδυνοι στην αρχή της αναμέτρησης μπροστά στην εστία του Κασίγιας και τους εννιά φορές πρωταθλητές Ευρώπης να χάνουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπενζεμά. Όμως, το καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Ρονάλντο στο 25’ έβαλε μπροστά τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, που κράτησαν το προβάδισμα, παρά την πίεση των αντιπάλων τους.

Στην επανάληψη, οι «μερένχες» μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση, όμως εκεί που πίεζαν, δέχτηκαν την ισοφάριση με την κεφαλιά του Φαλκάο μέσα από την περιοχή στο 55’. Η πίεση έγινε αφόρητη για την εστία του Κουρτουά στη συνέχεια κα ο Βέλγος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο καταπληκτικό σουτ του Ρονάλντο στο 68΄, που "κάρφωσε" την μπάλα στα δίχτυα του.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν πλέον και στο 81’ ο Ιγκουαϊν σπρώχτηκε καθαρά μέσα στην περιοχή και το καταφανέστατο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ρονάλντο, «καθαρίζοντας την αναμέτρηση. Ο Καγεχόν στο 87’ με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για τη «βασίλισσα».

Atletico Madrid 1-4 Real Madrid - All Goals από goalsarena2012-3
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου