ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Και η Σοσιεδάδ στο «κόπλο»

Και η Σοσιεδάδ στο «κόπλο» 

13/4/2012

Και η Σοσιεδάδ στο «κόπλο»  
Μετά τη Βαλένθια, τη Σεβίλλη, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Σοσιέδαδ παρουσιάζεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Ο 48χρονος προπονητής φέρεται να έχει αποφασίσει να μη μείνει στον Ολυμπιακό, στον οποίο τονίζουν ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον «Τσινγκούρι» μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την απόφαση του Βάσκου, αφού δύο φορές στο παρελθόν έχει ανατρέψει τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί. Στην Ισπανία, πάντως, τονίζουν ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Σοσιεδάδ και δεν αποκλείεται να καταθέσει σύντομα πρόταση.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών για παν ενδεχόμενο με εκείνη του Ουνάι Έμερι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων.

Τα δεδομένα για Τσάβες

Θετική άποψη έχουν σχηματίσει στον Ολυμπιακό για τον Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Στο παιχνίδι με την Φλουμινένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες ο 25χρονος χαφ αγωνίστηκε ως βασικός και έδειξε ότι έχει ικανότητες να διαδεχθεί τον Αριέλ Ιμπαγάσα στους Πειραιώτες.

Εκτός του ότι έχει στο μυαλό και το ανασταλτικό κομμάτι, εντούτοις το καλό του σημείο είναι όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Η Μπόκα επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της βραζιλιάνικης ομάδας και ο Αργεντινός έπαιξε μέχρι και το 82’, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ριβέρο.

Όσον αφορά για τα δεδομένα για μία πιθανή μεταγραφή, οι Αργεντινοί δεν δείχνουν να ζητούν πολλά χρήματα για την παραχώρηση του Τσάβες, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο – με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρικέλμε – να αξιώσουν περισσότερα χρήματα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου