ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μαντσίνι: «Τα πάντα έχουν κριθεί»

Μαντσίνι: «Τα πάντα έχουν κριθεί»

12/4/2012
Μαντσίνι: «Τα πάντα έχουν κριθεί»
Τα πάντα έχουν τελειώσει όσον αφορά στην διεκδίκηση του τίτλου στην Premier League, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θεωρεί ότι παρά την ήττα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, δεν υπάρχουν περιθώρια για την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Όλα έχουν τελειώσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπορεί η Σίτι να επέστρεψε στις νίκες, μετά τα ατυχή αποτελέσματα με την Στόουκ και την Σάντερλαντ, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός δεν πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. «Η Γιουνάιτεντ είναι μία φανταστική ομάδα με μεγάλη εμπειρία και νομίζω ότι θα κατακτήσει τον τίτλο», σχολίασε για την μεγάλη του αντίπαλο.

Αναφορικά με την δική του ομάδα ο Μαντσίνι δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι μειώσαμε την διαφορά στους πέντε βαθμούς. Με τους 74 πόντους είμαστε σίγουρα στο επόμενο Champions League». Για να προσθέσει στην συνέχεια ότι ήταν καιρός να επιστρέψουν οι «πολίτες» στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μεγάλο ρόλο στην επικράτηση της Σίτι επί της Γουέστ Μπρομ (4-0) έπαιξε η επανεμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και δυο γκολ. «Ο Σέρχιο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Εξαιτίας του τραυματισμού του τον στερηθήκαμε σε δυο κρίσιμα παιχνίδια, στα οποία χάσαμε και βαθμούς», συμπλήρωσε ο προπονητής των «πολιτών».

Ο 47χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στον Κάρλος Τέβες, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά μέσα στο 2012, σκοράροντας μάλιστα. «Είναι πολύ καλό ότι ξεκίνησε πρώτη φορά μετά από έξι μήνες και πέτυχε γκολ. Ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά, αλλά μπορεί να βελτιωθεί», ήταν τα λόγια του.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου