ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Χαβίτο: "Αν με θέλει ο Ολυμπιακός..."

Χαβίτο: "Αν με θέλει ο Ολυμπιακός..."

Η Όρντουσπορ θέλει να κρατήσει τον Χαβίτο, αλλά προτεραιότητα για τον ίδιο είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.
Ο Φρανθίσκο Χαβίτο αποκάλυψε την πρόθεση της Όρντουσπορ να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της, αλλά τόνισε ότι θα περιμένει πρώτα την απόφαση του Ολυμπιακού.
"Ξέρω ότι η Όρντουσπορ θέλει να με κρατήσει. Είναι ικανοποιημένοι από εμένα. Πρώτα, όμως, θα έρθω στην Ελλάδα για να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και θα δούμε", δήλωσε ο Φρανθίσκο Χαβίτο στον "Πρωταθλητή" και συμπλήρωσε:

"Αν με θέλει ο Ολυμπιακός, θα παίξω εκεί. Αν δε με θέλει, θα δούμε τι θα γίνει. Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Όπως είπα η επιθυμία μου είναι να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να περιμένω και τι θα γίνει με τον κ. Βαλβέρδε".

Σχετικά με το αν βλέπει τους ερυθρόλευκους σχολίασε: "Ναι, παρακολουθώ τα παιχνίδια του Ολυμπιακού μέσω ίντερνετ. Είδα το ματς με τον Παναιτωλικό, όπου η ομάδα κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο. Παρακολουθώ συχνά, όποτε μπορώ, τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Χαίρομαι για το Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού".

Τί λέει, όμως, για τη ζωή του στην Τουρκία; "Δεν έχω παράπονο, περνάω καλά. Είμαι ήσυχος και ήρεμος. Το κακό είναι ότι δεν έχω την οικογένειά μου γιατί έμεινε στην Ελλάδα λόγω του σχολείου. Για μένα το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται εδώ ο Κούπερ. Τον ήξερα και με ήξερε. Πλέον, παίζω συχνά και έχω ρυθμό. Συνήθως παίζω δεξί εξτρέμ. Πηγαίνω πάνω-κάτω, τα γνωστά δηλαδή που κάνω με προπονητή τον Κούπερ και όχι μόνο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου