ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αποθέωση και ανανέωση!

Αποθέωση και ανανέωση! 

 12/4/2012

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αποκτήσει με τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ολοφ Μέλμπεργκ γίνεται λόγος  σε σουηδική ιστοσελίδα και ειπλέον αναφέρεται η διάθεση των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους, πιθανότατα τον Μάϊο!

 Ο «βράχος» της ερυθρόλευκης άμυνας έχει γίνει σύνθημα ουκ ολίγες φορές στο Καραϊσκάκη καθώς εκτός από την αξία του είναι τέτοια η επαγγελματική του συμπεριφορά που αναγκάζει τους φίλους της ομάδας να υποκλίνονται...

«Ο Μέλμπεργκ ήταν αρχηγός στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα, καθώς οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης απουσίαζαν. Ο Ολυμπιακός θα γιόρταζε την κορυφή του πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό του στο Καραϊσκάκη, αλλά η Κέρκυρα, που παλεύει για την παραμονή της, κέρδισε με 0-1, κάτι που δεν ήταν τόσο καλό για τη φήμη των πρωταθλητών. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα από τον Μάιο του 2010», τονίζεται στο svenskafans.cοm.

Στη συνέχεια: «Ο Μέλμπεργκ έπαιξε όλο το παιχνίδι και άκουσε το όνομά του από την εξέδρα. Ο σέντερ-μπακ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής από όλους στη μεγάλη αυτή ομάδα και το γεγονός που τον ήθελε να πηγαίνει την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο και να προπονηθεί μόνος του, λέει πολλά για την ποιότητά του. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και αυτό αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια του Μαΐου» καταλήγει το άρθρο.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου