Την αναζήτηση της ιδανικής λύσης για τον παίκτη που θα πάρει από τον Αριέλ Ιμπαγάσα τη σκυτάλη στην οργάνωση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς στον Ολυμπιακό.  Μιλάμε για τον παίκτη που θα σηκώσει είτε ολόκληρο αυτό το βάρος, στην περίπτωση που ο «Κάνιο» αποτελέσει παρελθόν, είτε σε μεγαλύτερο βαθμό, εάν ο Αργεντίνος άσος δεχτεί να ανανεώσει με μειωμένες αποδοχές γνωρίζοντας ότι θα αποτελεί περισσότερο εναλλακτική λύση την επόμενη χρονιά.

Οπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και οι ατζέντηδες εξετάζουν διάφορες ελκυστικές περιπτώσεις.

Πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν, ο οποίος ήταν βασικός υποψήφιος και τον Ιανουάριο. Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια με την φανέλα των «ρόδων» ενώ το γεγονός πως η ομάδα του οδεύει προς υποβιβασμό κάνει την περίπτωση του πιο εφικτή.

Επιπλέον υπάρχει ο Πορτογάλος Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ, ο οποίος και αυτός είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες, αλλά και ο Ισπανός Ραούλ Γκαρσία της Ατλέτικο Μαδρίτης, παίκτης για τον οποίο έχει εκφραστεί με πολύ κολακευτικά λόγια ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εξετάζεται παράλληλα και ένα νέο όνομα, ο Σεμίρ Στίλιτς της Λεχ Πόζναν, που φέτος εντυπωσίασε στο Europa League, καθώς ο 24χρονος Βόσνιος άσος είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Tέλος, όπως τονίζεται στον «Πρωταθλητή», μια ενδιαφέρουσα πρόταση έφτασε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, καθώς προτάθηκε στους πρωταθλητές ο διεθνής Άγγλος μέσος, Τζο Κόουλ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λιλ ως δανεικός από την Λίβερπουλ.