ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο Λεμονής αποκαλύπτει…

Ο Λεμονής αποκαλύπτει… 

12/4/2012

Ο Λεμονής αποκαλύπτει…  
Η συνεργασία του Τάκη Λεμονή με τον Παναιτωλικό τελείωσε, σχετικά νωρίς, από την Μεγάλη Τετάρτη. Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία οργανωμένων από το Αγρίνιο αλλά και την Αθήνα, μια μέρα αργότερα, όπου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, αναφερόμενος στα αίτια της… καταστροφής της ομάδας.

Ο Λεμονής, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε έξω από τα δόντια στους οπαδούς αναγνώρισε τις ευθύνες που είχε από την πλευρά του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε άλλα προβλήματα που είχε η ομάδα.

Αρχικά έγινε λόγος για έναν παίκτη που αποκτήθηκε το χειμώνα, αποτέλεσε «σημαντική» από πλευράς ονόματος μεταγραφή όμως αργότερα διαπιστώθηκε πως έπασχε από άσθμα. Αυτό έγινε γνωστό αργότερα, όταν και υποβλήθηκε σε… αναλυτικές εξετάσεις. Πολλοί υποστηρίζουν πως εννοούσε τον Κάνγκα Ακαλέ.

Ένα ακόμα πρόβλημα για το οποίο έκανε λόγο ο Τάκης Λεμονής ήταν αυτό των… χαλαρών ιατρικών εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγιναν ιατρικές σε κανέναν από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τα Χριστούγεννα. Παράλληλα διαπιστώθηκε μια ιδιαίτερη χαλαρότητα στις εργομετρικές εξετάσεις.

Ακόμα αναφέρθηκε και σε πρόσωπα της διοίκησης (χωρίς φυσικά να ονοματίσει) τα οποία, υποστήριξε, πως δεν έχουν άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν λάθος συμβουλές με τον πρόεδρο της ομάδας, Φώτη Κωστούλα. Παράλληλα αποκάλυψε τσακωμούς που έγιναν με κάποιους από αυτούς.

Τέλος, ένα ακόμα θέμα το οποίο θίχτηκε ήταν αυτό του Μάκη Μπελεβώνη. Είναι δεδομένο πως οι οργανωμένοι είναι «αντίθετοι» και με την πολιτική αλλά και με την παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου σε πόστο της ΠΑΕ. Τα λεγόμενα του Λεμονή ήταν διαφορετικά, από ότι ενδεχομένως να περίμεναν. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει πολύ σωστά την δουλειά του, ενώ οι απόψεις τους ταυτίζονταν.

Σε γενικές γραμμές οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα παρά το γεγονός πως η έλευση του έμπειρου τεχνικού δεν άλλαξε πολλά στην εικόνα της ομάδας. Πλέον ο κάθε ένας ακολουθεί τον δρόμο του και η ζωή συνεχίζεται, τόσο για τον Παναιτωλικό, όσο και για τον Λεμονή.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου