ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αφιέρωμα ΣΚΑΙ στον Βαλβέρδε...

Αφιέρωμα ΣΚΑΙ στον Βαλβέρδε...

13/4/2012

Την Μ. Παρασκευή θα μαγνητοσκοπηθεί, στον ΣΚΑΙ, η εκπομπή, «Γκολ χωρίς σύνορα» που θα προβληθεί το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου. Ένα απ' τα βασικά θέματα της εκπομπής θα είναι το αφιέρωμα στον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Θα δείξει Euro και η ΕΤ3;
Το πιο πιθανό σενάριο αυτή την στιγμή είναι να μεταδώσει (και) η ΕΤ3 τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2012, αλλά σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα.

Είναι κάτι που συμβαίνει στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις (την τελευταία τριετία) που μεταδίδονται απ' τη ΝΕΤ. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αντίστροφη μέτρηση για εκλογές ΠΣΑΤ
Την Τετάρτη του Πάσχα θα συνεδριάσει, για τελευταία φορά, το νυν Δ. Σ. του ΠΣΑΤ που θα κινήσει τις διαδικασίες για τις αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο, οι οποίες θα διεξαχθούν μέσα στο Μάιο.

Θα οριστούν οι ημερομηνίες για τις δύο γενικές συνελεύσεις (αυτής που δεν θα γίνει λόγω έλλειψης απαρτίας και αυτής που θα διεξαχθεί κανονικά) και εκεί θα εκδηλώσουν τις προθέσεις τους όσοι θελήσουν να βάλουν υποψηφιότητα.

Για ΟΤΕ τα φιλικά της Εθνικής
Τα δύο φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η Εθνική ποδοσφαίρου στα τέλη Μαίου στην Αυστρία, με Σλοβενία και Αρμενία. Στις 26/5 και 31/5.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου