ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Προσφυγή ο Μπιέρσμιρ!

Προσφυγή ο Μπιέρσμιρ! 

13/4/2012

Προσφυγή ο Μπιέρσμιρ!  
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Ματίας Μπιέρσμιρ, ο οποίος – όπως αποκαλύπτει η SportDay - κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού!

Ο Σουηδός στόπερ, καθοδηγούμενος από τον μάνατζέρ του Μάρτιν Νταλίν, προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, επειδή φοβήθηκε μήπως χάσει τα χρήματά του.

Τη Μεγάλη Δευτέρα είχε γίνει γνωστό ότι θα μοιραστούν ένα ποσό οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπό του αποφάσισαν να κάνουν λίγο υπομονή.

Ωστόσο, ο 26χρονος παίκτης νόμιζε ότι θα πληρωθεί κάποια δόση του συμβολαίου του και αντί αυτού είδε μόλις 1.100 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό (πιθανότατα δώρο Πάσχα). Έτσι αποφάσισε, αφού πρώτα μίλησε με τον ατζέντη του, να καταθέσει προσφυγή, ζητώντας 870.000 ευρώ και να μείνει ελεύθερος!

Πρόκειται για τα δεδουλευμένα της φετινής σεζόν και τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όταν και η συνεργασία του με τους «πράσινους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπιέρσμιρ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2009 και είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τις συνολικές του αποδοχές να φτάνουν το 1.650.000 ευρώ.

Από χθες το απόγευμα ο Σουηδός αμυντικός βρίσκεται στη Ρώμη με την οικογένειά του, όμως υποστήριξε στο περιβάλλον του πως δεν θα ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά φοβάται με την κατάσταση που επικρατεί πλέον στον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, στην «πράσινη» ΠΑΕ ανησυχούν ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος παράγοντας ή κάποια κατάσταση που να δίνει νότα αισιοδοξίας σε όσους (ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, στους υπαλλήλους της ΠΑΕ κ.α.) εργάζονται στην ομάδα πως θα αλλάξει η συγκεκριμένη κατάσταση.

Έτσι δεν αποκλείεται μετά τον Μπιέρσμιρ να ακολουθήσουν και άλλοι (ειδικά οι ξένοι) τον ίδιο δρόμο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου