ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Σύνθημα ανάκαμψης από Γκιγκς

Σύνθημα ανάκαμψης από Γκιγκς

13/4/2012
Σύνθημα ανάκαμψης από Γκιγκς

Να μην το βάλουν κάτω, ζήτησε από τους συμπαίκτες του ο Ράιαν Γκιγκς, λόγω της ήττας (1-0) από τη Γουϊγκαν. Ο Ουαλλός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, έδωσε το σύνθημα για δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια με Αστον Βίλα και Εβερτον.

«Κάναμε κακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ είχαμε και άσχημα αποτελέσματα, αλλά πάντα επιστρέφαμε. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Το βασικό είναι ότι το ξεπεράσαμε παλιότερα και έτσι πρέπει να κάνουμε και τώρα», τόνισε ο 39χρονος παίκτης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει τώρα δύο εντός έδρας ματς με Αστον Βίλα και Εβερτον και, σύμφωνα με τον Γκιγκς, η ομάδα του πρέπει να παίξει μόνο για τη νίκη. «Είναι σημαντικό να πάρουμε έξι βαθμούς από τα δύο αυτά παιχνίδια. Παίζουμε στο γήπεδο μας και πρέπει να νικήσουμε και στα δύο ματς».

Στη συνέχεια, ο Ουαλλός αναφέρθηκε και στην ήττα από τη Γουϊγκαν. «Πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στην Γουϊγκαν. Μας πίεσαν πολύ και δούλεψαν σκληρά, αλλά αυτό είναι κάτι που μας συμβαίνει συχνά, άρα δεν αποτελεί δικαιολογία για μας ότι δεν τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε καλά. Δεν εφαρμόσαμε το συνηθισμένο πάσινγκ γκέιμ και δίναμε εύκολα την μπάλα. Δεν κρατήσαμε την μπάλα, όπως κάνει συνήθως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχαμε μόνο 1-2 ευκαιρίες για γκολ που είναι απογοητευτικό. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για την Κυριακή».

Η Γιουνάιτεντ στον συγκεκριμένο αγώνα ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Φιγκερόα που δεν δόθηκε και ο Γκιγκς αναφέρει: «Ημουν πολύ κοντά και είδα το χέρι. Ρώτησα τον βοηθό, αλλά μου είπε ότι δεν το είδε!»

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου