ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Προσφυγή Ιωαννίδη στην ΕΕΑ για χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Προσφυγή Ιωαννίδη στην ΕΕΑ για χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

12/4/2012
Νέο μέτωπο ανοίγει στις σχέσεις του Γιάννη Ιωαννίδη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο άλλοτε προπονητής των Πειραιωτών έστειλε έγγραφο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζητεί να εξοφληθεί ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, που υποστηρίζει ότι του οφείλεται από την δεύτερη περίοδο της θητείας του στο λιμάνι, ήτοι την περίοδο 1999-2000.
Προσφυγή Ιωαννίδη στην ΕΕΑ για χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός!Η συγκεκριμένη οφειλή αφορά την εποχή που ο Σωκράτης Κόκκαλης ηγείτο της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ και είναι μία υπόθεση, η οποία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΕΑ.
Πριν γίνει, λοιπόν, υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε προσφύγει στην ΕΕΑ, η οποία αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός για 300.000 ευρώ.
Η υπόθεση έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην επιθυμεί να πληρώσει το ποσό, καθώς η οφειλή αφορούσε την περίοδο προεδρίας Κόκκαλη και όχι των αδελφών Αγγελόπουλων, στους οποίους πλέον είχε περάσει η ΚΑΕ. Αντίθετα, ο Ιωαννίδης διεκδικούσε όλο το ποσό που υποστήριζε ότι του οφείλεται.

Τελικά, το ΣτΕ κήρυξε εαυτόν αναρμόδιο να αναιρέσει την απόφαση της ΕΕΑ.
Όταν ο βουλευτής της Ν.Δ ανέλαβε υφυπουργός Αθλητισμού από το 2007 ως το 2009 "πάγωσε" το θέμα, αλλά τώρα το επαναφέρει στο προσκήνιο, διεκδικώντας 1,5 εκατ. ευρώ με τους τόκους.
Η συζήτηση της υπόθεσης στην ΕΕΑ θα γίνει στις 24 Απριλίου και υπάρχουν δύο τάσεις.
Η μία αναφέρει ότι θα απορριφθεί το αίτημα Ιωαννίδη, καθώς υπάρχει η απόφαση του παρελθόντος με το επιδικασθέν ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ η άλλη λέει ότι θα γίνει νέα κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτή την περίπτωση, η πειραιώτικη ΚΑΕ θα πρέπει να καταθέσει νέα εγγυητική επιστολή εντός 15 ημερών, αλλιώς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου