ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Χουέρτας: "Τι να πεις για τον Σπανούλη..."

Χουέρτας: "Τι να πεις για τον Σπανούλη..."

O Bραζιλιάνος πλέι-μέικερ της Μπαρτσελόνα, Μαρσελίνιο Χουέρτας, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι πλήρης, ενώ ξεχώρισε τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Ντόρσεϊ, Χάινς και Λο.
Ο Ολυμπιακός την 11η Μαϊου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του Final-Four της Κωνσταντινούπολης. Ο Βραζιλιάνος πλέι-μέικερ των Καταλανών, και "εγκέφαλος" της ομάδας, Μαρσελίνιο Χουέρτας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν μία πλήρης ομάδας, ξεχωρίζοντας τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Ντόρσεϊ και Λο. Παράλληλα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα λάβει μέρος στην τελική φάση της Euroleague και κάνει όνειρα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αρχικά σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που δεν υπολόγιζαν πολλοί, αλλά έφτασε στο Final 4, κάτι που δεν είναι εύκολο, και θα πάει στην Πόλη για να παλέψει.

Είναι μια ομάδα με παίκτες που δεν είναι τόσο γνωστοί, αλλά παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως ο Χάινς και ο Λο.

Ο Πρίντεζης δεν έπιασε στη Μάλαγα, αλλά στον Ολυμπιακό κάνει εξαιρετική σεζόν.

Ο Ντόρσεϊ δεν είχε μεγάλο ρόλο στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά ο Ολυμπιακός στηρίζεται πολύ πάνω του. Και τι να πούμε για τον Σπανούλη! Είναι μια πλήρης ομάδα, την οποία θα πρέπει να σεβαστούμε.

Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για να κερδίσουμε".

Για την πρώτη του συμμετοχή σε Final - Four ανέφερε: "Είναι η ευκαιρία για μένα να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να λάβει μέρος σε ένα Final 4, αλλά το μεγάλο όνειρο για όλους είναι να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Δεν θέλουμε απλώς να το απολαύσουμε, αλλά και να κερδίσουμε".

Ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της Μπαρτσελόνα είναι ο Μαρσελίνιο, με μοναδικό αγκάθι την απώλεια του Κυπέλλου: "Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα κι έχουμε προκριθεί στο Final 4. Παραμένει βέβαια το απωθημένο για την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά αυτά συμβαίνουν και πρέπει να ξέρεις να χάνεις. Γενικά η ομάδα παίζει καλά, είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι το τέλος κατακτώντας τους εναπομείναντες τίτλους".

Όσο για εκείνους που θεωρούν πως η Μπαρτσελόνα δεν παίζει τόσο ελκυστικό μπάσκετ φέτος, δίνοντας έμφαση στην άμυνά της, δήλωσε: "Αμυντικά πιστεύω πως είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ επιθετικά έχουμε καλή λειτουργία, αλλά κάποιες φορές δεν έχουμε υψηλά ποσοστά. Όντως, δεν είμαστε το ίδιο παραγωγικοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου