ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«Εξετάσεις» τον Ιούνιο

«Εξετάσεις» τον Ιούνιο 

8/4/2012

«Εξετάσεις» τον Ιούνιο
Αισιοδοξία πως ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα αποφευχθεί και η συμμετοχή της ΑΕΚ στην Ευρώπη θα κριθεί οριστικά τον Ιούνιο υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν την αίσθηση, ίσως και την πληροφόρηση, πως η UEFA δεν θα εξαντλήσει πάνω τους την αυστηρότητά της και από τη στιγμή που ο φάκελος που κατατέθηκε με ολιγοήμερη καθυστέρηση είναι σχεδόν πλήρης, δεν θα θέση την ομάδα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο και τελικό στάδιο, που αφορά στην αδειοδότηση, τον ερχόμενο Ιούνιο.

Μέχρι τότε θα πρέπει να βρεθούν από τη διοίκηση της ΠΑΕ αρκετά χρήματα. Δεν είναι ακριβές το απαιτούμενο ποσό, αλλά υπολογίζεται πως ξεπερνά τα 4 και πιθανώς να φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ. Πού θα βρει η διοίκηση αυτό το ποσό; Οι μέτοχοι δεν δείχνουν πρόθεση να βάλουν άλλα χρήματα, τα προσδοκώμενα έσοδα ήδη έχουν «δεσμευτεί» για άλλες υποχρεώσεις (συμπεριλαμβανομένου και του δανείου), ενώ ακόμη κι αν μειωθεί η τιμή της μετοχής στα 0,33 ευρώ, ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει και πάλι τη λύση. Οι ελπίδες συγκεντρώνονται στον Ντέμη Νικολαΐδη και την προσπάθεια που κάνει συζητώντας με πιθανούς επενδυτές και χορηγούς. Συμφωνία δεν έχει υπάρξει με κάποιον επιχειρηματία και οι δυσκολίες είναι πολλές, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ δεν καταθέτει τα όπλα…

Ένα «διπλό» επιτέλους!

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την τελευταία εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, το 2-0 επί του Λεβαδειακού. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να επιστρέψουν στα διπλά σήμερα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες (19:00, Novasports 4) και να μη συμπληρώσουν έξι σερί ματς μακριά από το ΟΑΚΑ χωρίς τρίποντο. Ο Νίκος Κωστένογλου αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Δέλλας, Σιαλμάς, Γκούντγιονσεν και Ρίκκα, καθώς και οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Μάκος και Μανωλάς.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Κωνσταντόπουλος (τερματοφύλακας), Αργυρίου (δεξί μπακ), Καράμπελας (αριστερό μπακ), Κοντοές, Μπουγαΐδης (στόπερ), Γεωργέας ή Φούντας, Λαγός, Βάργκας (μεσαία γραμμή), Κλωναρίδης (δεξιός μεσοεπιθετικός), Λεονάρντο (αριστερός μεσοεπιθετικός), Μπέλεκ (σέντερ φορ). Τη 19μελή αποστολή συμπληρώνουν οι: Αραμπατζής, Χέλγκασον, Καφές, Χοσέ Κάρλος, Γκερέιρο, Τσίτας και Εγγλέζου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου