ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Campeoνες και οι «ερυθρόλευκες» …ξανά!!! (video)

Campeoνες και οι «ερυθρόλευκες» …ξανά!!!(video) 7/4/2012

Οι κοπέλες του Τέλη Σωτήρχου έδειξαν απαράμιλλο πάθος σήμερα και κατάφεραν με ανατροπή να κερδίσουν στο τάι-μπρέικ τον «αιώνιο» αντίπαλό τους, κρατώντας το κύπελλο Ελλάδας στο γυναικείο βόλεϊ στο Λιμάνι.
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εκτός κλίματος στο πρώτο σετ και βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με1-3, μια διαφορά που στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ έφτασε στους 5 πόντους. Η διαφορά αυτή συνέχισε να μεγαλώνει και μετά τη διακοπή και όταν έφτασε τους 6 ο Σωτήρχος πήρε τάιμ άουτ για να ξυπνήσει τις παίκτριές του. Αυτό δεν έγινε άμεσα αλλά όταν πέρασε η Καβαθά στο σερβίς που με ένα 5-0 σερί ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στους 3 πόντους. Τελικά ο Παναθηναϊκός έφτασε και πάλι πρώτος στο τεχνικό τάιμ άουτ στο +4. Η συνέχεια ήταν πολύ καλή για τις «ερυθρόλευκες» ειδικά όταν πέρασε στο σερβίς η Κοσμά και ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 18-18 και να αναγκάσει τον Χουντουμάδη να πάρει τάιμ άουτ. Αυτό λειτούργησε υπέρ του ΠΑΟ ο οποίος κατάφερε να πάρει και πάλι μία διαφορά 3 πόντων με ένα μικρό σερί, αναγκάζοντας αυτή τη φορά τον Σωτήρχο σε τάιμ, άουτ. Αυτή η διαφορά όμως ήταν αρκετή στο συγκεκριμένο σημείο του σετ για να κερδηθεί από τις «πράσινες» που με την Κωνσταντίνου κατάφεραν να το πάρουν σε 27 λεπτά με 22-25.
Στο δεύτερο σετ οι περσινές κυπελλούχες ήταν πιο ζεστές και κατάφεραν να περάσουν γρήγορα μπροστά στο σκορ και όταν ξέφυγαν με 3 στο 5-2 ο Χουντουμάδης πήρε το πρώτο του τάιμ άουτ. Η διαφορά αυτή παρά τις αυξομειώσεις διατηρήθηκε μέχρι και το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Οι «πράσινες» έδειξαν να αφυπνίζονται και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 8-8, όμως οι κοπέλες του Σωτήρχου ήταν αποφασισμένες να μην χάσουν και το δεύτερο σετ και με ηρωικές άμυνες και αυτοθυσίες κατάφεραν να ξεφύγουν και πάλι με 4 πόντους. Τότε ο Χουντουμάδης πήρε και το δεύτερο τάιμ άουτ του αλλά η διαφορά διατηρήθηκε μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια η διαφορά εκτινάχθηκε στους 6 αλλά αυτό χαλάρωσε λίγο τις «ερυθρόλευκες» και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι «πράσινες» και μείωσαν στους 3 στο 21-18 αναγκάζοντας τον Σωτήρχο να πάρει τάιμ άουτ. Αυτό ήταν αρκετό για να τελειώσει ο Θρύλος το σετ με 25-20 σε 25 λεπτά και να κάνει το 1-1 σετ.
Το τρίτο σετ θύμισε το πρώτο με τον Ολυμπιακό να μπαίνει και πάλι πολύ χαλαρός και προβλεπόμενος και ο ΠΑΟ ξέφυγε με 5 πόντους στο 1-6 παρά το τάιμ άουτ του Σωτήρχου. Ευτυχώς η Καβαθά πήρε έναν πόντο και έβγαλε την Κωνσταντίνου από το σερβίς για να σταματήσει το σερί του ΠΑΟ. Στο τεχνικό τάιμ άουτ η διαφορά είχε πέσει στους 4, και με την επιστροφή στο τάραφλεξ ο Ολυμπιακός κατάφερε να συνεχίσει την καλή απόδοση και να ισοφαρίσει στο 13-13 παρά το τάιμ άουτ του Χουντουμάδη. Όμως η μικρή ανάπαυλα συνέφερε τις «πράσινες» που έφτασαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 3 πόντους προβάδισμα το οποίο ανέβηκε στους 4 και ανάγκασε τον Σωτήρχο να πάρει τάιμ άουτ. Εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του τρόμου για τον Θρύλο που κατάφερε να περάσει μπροστά στο 20-19 και να αναγκάσει τον Χουντουμάδη να πάρει τάιμ άουτ εκνευρισμένος. Η συνέχεια ήταν έργο για πολύ γερά νεύρα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο δίνοντας παράταση στο σετ μέχρι που οι «ερυθρόλευκες» με δύο λάθη το χάρισαν ουσιαστικά στις «πράσινες» με σκορ 27-29.
Στο τέταρτο σετ οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν αποφασισμένες και ξέφυγαν πολύ γρήγορα με τη Χριστοδούλου στο σερβίς στο +5. Σε εκείνο το σημείο οι πράσινες πήραν τον πόντο και πέρασε στο σερβίς η αδερφή της Χριστοδούλου, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά πριν το τεχνικό τάιμ άουτ στους 3 πόντους. Η συνέχεια ήτα τραγική για την υποδοχή του Ολυμπιακού αφού η χαλασμένες υποδοχές της Δηλαβέρη έδωσαν πολλούς εύκολους πόντους στις «πράσινες» που μείωσαν εύκολα στον πόντο το 10-9, με τον Σωτήρχο να τραβάει τα μαλλιά του και να παίρνει τάιμ άουτ εσπευσμένα. Αυτό έπιασε τόπο και το σερί 3-0 των κοριτσιών του Θρύλου ανάγκασε τον Χουντουμάδη να πάρει με τη σειρά του τάιμ άουτ. Αυτό δεν λειτούργησε για την ομάδα του αφού στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ έφτασε στο -3. Η ψυχολογία ήταν φανερά με το μέρος του Ολυμπιακού που δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στις «πράσινες» να επιστρέψουν στο σετ και το κέρδισε εύκολα με 25-19, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.
Στη ρουλέτα του τάι-μπρέικ ενώ οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν καλά και πέρασαν μπροστά στο σκορ, τα λάθη στην υποδοχή τους βοήθησαν τις «πράσινες» να περάσουν μπροστά και να προηγηθούν με 2 πριν διακόψει το παιχνίδι ο Σωτήρχος με τάιμ άουτ. Οι Πειραιώτισσες ανέκαμψαν άμεσα και κατάφεραν με δικό τους σερί 5-0 να περάσουν μπροστά και μάλιστα έχοντας μεσολαβήσει και ένα τάιμ άουτ του Χουντουμάδη. Το μομέντουμ ήταν με τις «ερυθρόλευκες» που πόντο-πόντο πλησίαζαν όλο και περισσότερο στην κούπα. Οι κοπέλες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν για τελευταία φορά να επιστρέψουν στο σετ με την Ρομάνα και πρόσκαιρα έδειξαν να το καταφέρνουν στο 13-11, όμως το τάιμ άουτ του Σωτήρχου τους έκοψε το ρυθμό. Οι δύο τελευταίοι πόντοι ήταν «ερυθρόλευκοι» και έτσι ο Θρύλος κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα του κυπελλούχου Ελλάδας στο γυναικείο βόλεϊ και το 2012, κερδίζοντας το τάι-μπρέικ με 15-11 και το ματς με 3-2 σετ.
Οι πανάξιες κυπελλούχες Ελλάδας το πανηγύρισαν έξαλα ξεσπώντας και μερικές σε κλάματα συγκίνησης, και η γιορτή θα ολοκληρωθεί αύριο στη φιέστα του Καραϊσκάκη όταν και θα φέρουν το κύπελλο στον ΝΑΟ για να αποθεωθούν και αυτές για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν φέτος. Χίλια μπράβο!!!!!
Τα σετ: 22-25, 25-20, 27-29, 25-19, 15-11.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου