ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεβασμένος ο Τζεμπούρ

Ανεβασμένος ο Τζεμπούρ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Η τέταρτη διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και τα δύο γκολ που πέτυχε ο ίδιος κόντρα στον Πανθρακικό, έχουν φέρει στα ύψη την ψυχολογία του Ράφικ Τζεμπούρ όπως φαίνεται και από τα λεγόμενα του Αλγερινού μέσω αναρτήσεων στο Twitter.
Τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League μετράει ο Ολυμπιακός, με τον Ράφικ Τζεμπούρ να αποτελεί το "βαρύ πυροβολικό" των ερυθρολεύκων καθώς μετράει ήδη 6 τέρματα σε μόλις τέσσερις εμφανίσεις!
Η τελευταία επικράτηση των Πειραιωτών με σκορ 4-1 κόντρα στον Πανθρακικό το βράδυ της Κυριακής (23/9) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αλλά και το γεγονός πως ο ίδιος πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην ομάδα της Θράκης, ήταν οι δύο λόγοι που έκαναν πολύ χαρούμενο τον Ράφικ Τζεμπούρ, όπως φαίνεται και μέσω των αναρτήσεων που έκανε ο "τρομοκράτης" μέσω Twitter.

Στην πιο χαρακτηριστική από αυτές αναφέρει τα εξής: "Νικήσαμε τον Πανθρακικό 4-1! Τέταρτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια! Άλλα δύο γκολ για μένα! Πάμε Ολυμπιακέ", τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ο 28χρονος επιθετικός.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου