ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσα ο Τζεμπούρ

Μέσα ο Τζεμπούρ 

28/9/2012

Μέσα ο Τζεμπούρ
Να και ένας λόγος για να χαμογελάσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ! Στην σημερινή προπόνηση ο Ραφίκ Τζεμπούρ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο στο Περιστέρι.

Ο αλγερινός επιθετικός χθες είχε ακολουθήσει ένα συντηρητικό πρόγραμμα με σαφείς σκοπούς να μπορέσει να δοκιμάσει σήμερα στην πρωινή προπόνηση το πόδι του και να διαπιστώσει κατά πόσο αισθάνεται και πάλι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο Τζεμπούρ αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους αλλά και για να έχει το ιατρικό επιτελείο μια πιο... φρέσκια εικόνα για την κατάσταση του ποδιού του.

Παρά το γεγονός ότι ο Τζεμπούρ τέθηκε στη διάθεση του Ζαρντίμ δεν πρέπει να θεωρείται και δεδομένη η παρουσία του στην αρχική 11άδα της αυριανής αναμέτρησης.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μήτρογλου ως βασικού με τον αλγερινό να παίρνει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην αποστολή των Πειραιωτών συμπερίληφθηκαν και οι Βλαχοδήμος, Τάτος, Ντιόγκο και Πάντελιτς.

Αναλυτικά:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βασίλης Τοροσίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι έκαναν σήμερα θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου