ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πιστολέρο, ξεκίνα να... γεμίζεις!

Πιστολέρο, ξεκίνα να... γεμίζεις!

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ μπορεί να προστατευτεί με τον Ατρόμητο ενόψει Άρσεναλ, με τον Κώστα Μήτρογλου να πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στην ψυχολογία του βασικού φορ, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο. .
Για την εκτελεστική δεινότητα και ικανότητα του Ραφίκ Τζεμπούρ δεν μπορεί να μιλήσει κανείς αρνητικά. Ο Αλγερινός έχει ένα μοναδικό χάρισμα να είναι πάντα στην σωστή θέση και να... εκτελεί εύστοχα. Άλλωστε, ο μεγάλος φορ αυτό πρέπει να ξέρει να κάνει, δηλαδή να βρίσκεται στην σωστή θέση και να στέλνει την μπάλα στο πλεχτό με ευλαβική συνέπεια. Όταν, δε, μιλάμε για τον βασικό επιθετικό του Ολυμπιακού, τότε αυτό αποτελεί απαραίτητο στοιχείο και ο "τρομοκράτης" το διαθέτει.
Στην προπόνηση της Τετάρτης, o Τζεμπούρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά, την Πέμπτη πήγε συντηρητικά και την Παρασκευή θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, θα δει τι είναι το καλύτερο, θα ερωτηθεί και ο παίκτης για το πως αισθάνεται και από εκεί και πέρα ίδωμεν... Ακόμα και αν είναι στηναποστολή πολύ πιθανό να μην ξεκινήσει και να προστατευτεί από τον προπονητή του, ώστε να είναι πιο έτοιμος για το ματς-ορόσημο με την Άρσεναλ την ερχόμενη Τετάρτη στο Λονδίνο.

Επομένως, ο "πιστολέρο" θα πρέπει σιγά-σιγά να ετοιμάζεται, να αρχίσει το... γέμισμα και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει. Το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα που πέρυσι έκανε καταπληκτική σεζόν, ίσως αποτελέσει την τέλεια ευκαιρία για να αποδείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει σαν ίσο προς ίσο για το βασικό σχήμα και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει άριστα στο ρόλο του.

Δεν ξέρω αν είναι εντύπωσή μας, αλλά κόντρα στον Πανθρακικό ήταν αγχωμένος ο Μήτρογλου. Ειδικά, δε, στην φάση του 76', που ο Μασάντο του δίνει πάσα "πάρτο-βάλτο" και αντί να πλασάρει με τη μια, κάνει προσποίηση και στη συνέχεια σκαφτό πάνω στα χέρια του Κουτσόπουλου, έδειξε ότι δεν ήταν πολύ σίγουρος, ούτε απόλυτα συγκεντρωμένος. Ακομα και λίγα λεπτά μετά, είχε σουτ από καλή θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και γενικά ένα έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Αν προσθέσουμε ότι δεν φάνηκε όσο έπαιξε με την Σάλκε, διότι δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου, αλλά ούτε και ο ίδιος είχε κίνηση στον χώρο για να πάρει μπάλες και να δημιουργήσει καταστάσεις, μπορεί να είναι αγχωμένος παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε. Βλέπει και τον Τζιμπούρ να σκοράρει σε κάθε ματς και να μη δίνει κανένα... πάτημα στον προπονητή του για να μην τον ξεκινάει στο βασικό σχήμα και ίσως αυτό να του έχει προσθέσει ένα επιπλέον βάρος στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

Ένα πράγμα έχουμε να πούμε εμείς στον Μήτρο-γκολ, ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεται, διότι τον πιστεύουν οι πάντες στην ομάδα και είναι παίκτης-κεφάλαιο για τα επόμενα χρόνια. Άπαντες αναγνωρίζουν την αξία του και την εκτελεστική του δεινότητα, το έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια, επομένως θα πρέπει να κάνει την δουλειά του, όντας απόλυτα συγκεντρωμένος στο χορτάρι όσο χρόνο αγωνίζεται και να μην σπαταλάει τις ευκαιρίες που του δίνονται.

Κόντρα στον Ατρόμητο, είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού και αποτελεί για τον ίδιο μια "χρυσή" ευκαιρία να αποδείξει ότι φέτος είναι πανέτοιμος να σηκώσει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας και ότι γκολτζήδες σαν αυτόν δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί. Ας... γεμίσει σιγά-σιγά τα "πιστόλια" του και περιμένουμε στο γήπεδο το... άδεισμα. Ως γνήσιος "πιστολέρο", ξέρει καλά τον τρόπο...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου