ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους πίνακες διαιτησίας

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους πίνακες διαιτησίας 

27/9/2012

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους πίνακες διαιτησίας
Την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης γύρω από τις συνθήκες υπό τις οποίες καταρτίστηκαν οι πίνακες διαιτητών της περιόδου 2012-2013 διέταξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» (18/8) το οποίο αναφερόταν στις δηλώσεις του Χρήστου Σάββα περί «νταβατζήδων» και «στημένων πινάκων».

Το δημοσίευμα που περιέγραφε το παρασκήνιο γύρο από τον καταρτισμό των νέων πινάκων διαιτησίας έκανε αναφορά στις καταγγελίες του τότε αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα για «νταβατζήδες» και «στημένους πίνακες» και συνδύαζε τη διαδικασία της κατάρτισης των πινάκων, με την μάχη των δύο παρατάξεων που κατεβαίνουν στις εκλογές της ΕΠΟ (τότε πρόεδρος της ΚΕΔ ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενώ ο Χρήστος Σάββας κατεβαίνει για μέλος του Δ.Σ. με την παράταξη του Βασίλη Γκαγκάτση).

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η υπόθεση διαβιβάστηκε στους κατά τόπους αρμόδιους πταισματοδίκες, αφού εκτός από τον Χρήστο Σάββα φέρονται να έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και Γιώργος Σαρρής.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου