ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ήττα για την Άρσεναλ, πριν από τον Ολυμπιακό

Ήττα για την Άρσεναλ, πριν από τον Ολυμπιακό

Η Τσέλσι πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου, νικώντας 2-1 μέσα στην έδρα της Άρσεναλ, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, την προσεχή Τετάρτη (3/10), στο πλαίσιο του Champions League.
Την πρώτη ήττα της στη φετινή Premier League γνώρισε η Άρσεναλ, που έχασε από την Τσέλσι με 2-1 στο "Emirates", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του αγγλικού Πρωταθλήματος.
Από εκτέλεση φάουλ του Χουάν Μανουέλ Μάτα ο Φερνάντο Τόρες με εξαιρετική προβολή στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τους "μπλε" στο 20'.

Η Άρσεναλ απάντησε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Ζερβινιό να παίρνει την μπάλα πλάτη στο τέρμα να γυρίζει και όμορφα και να "εκτελεί" με δυνατό σουτ του Πετρ Τσεχ για το 1-1 στο 42'.

Με μία ακόμη εκτέλεση φάουλ του Μάτα η Τσέλσι πήρε ξανά το προβάδισμα στο 53', μόνο που αυτή την φορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Βίτο Μανόνε απευθείας από το αριστερό πόδι του Ισπανού, καθώς κανείς δεν κατάφερε να της αλλάξει πορεία.

Η Άρσεναλ έχασε στο 17' λόγω τραυματισμού τον Αμπού Ντιαμπί και ίσως χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (3/10), ενώ στο 91' ο Ολιβιέ Ζιρού έχασε μεγάλη ευκαιρία και ακόμη ψάχνει το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Τζένκινσον, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Γκιμπς, Ντιαμπί (17' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Αρτέτα, Ράμσεϊ (66' Γουόλκοτ), Καθόρλα, Ποντόλσκι (67' Ζιρού), Ζερβινιό.

Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ (81' Γκάρι Κέιχιλ), Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Οσκάρ (73' Μόουζες), Μάτα (84' Μπέρτραντ), Αζάρ, Τόρες.




www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου