ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχώρησε ο Τζεμπούρ από την απογευματινή προπόνηση

Αποχώρησε ο Τζεμπούρ από την απογευματινή προπόνηση

Με ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά αποχώρησε ο Ράφικ Τζεμπούρ στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (26/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Δεν προβληματίζονται οι γιατροί. Με τους αμυντικούς δούλεψε για αρκετή ώρα ο Ζαρντίμ.
Ένα απρόοπτο επιφύλασσε η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού την Τετάρτη (26/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Συγκεκριμένα ο Ράφικ Τζεμπούρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά και αποχώρησε από το πρόγραμμα, με τους γιατρούς της ομάδας να εκττιμούν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η κατάσταση του Αλγερινού θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά το κομμάτι της προπόνησης, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ στην τακτική και ειδικότερα στο δίτερμα που ακολούθησε, ο Ζαρντίμ ζητούσε καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους επιτιθέμενους και πρεσάρισμα από τους αμυνόμενους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τους αμυντικούς της ομάδας, θέλοντας να δώσει μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία.

Ο Ζαρντίμ πάντως δεν προχώρησε σε ουσιαστικές δοκιμές για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάτι που αναμένεται να κάνει από την Πέμπτη (27/9).

Ωστόσο ο Παπάζογλου δείχνει να αποκτά ένα προβάδισμα έναντι του Μοδέστο για να αντικαταστήσει τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για λίγο και στους παίκτες του, τονίζοντας πως ακολουθεί μια δύσκολη τριάδα παιχνιδιών τα οποία οι ερυθρόλευκοι πρέπει να σκέφτονται ένα - ένα.

Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία. Ο Λιούμπομιρ Φέισα έκανε επίσης θεραπεία αερόβιο πρόγραμμα, ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Μετά την πρωινή προπόνηση, την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν και το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και γυμνάστηκαν.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν αρκετά στο κομμάτι της τεχνικής, κάνοντας παράλληλα και ζέσταμα, στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, αμυντικογενείς και επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής και της σωστής λειτουργίας. Τόσο σε επίπεδο άμυνας όσο και σε επίπεδο επίθεσης. Οι πρώτοι "καθάριζαν" τις φάσεις με σωστά μαρκαρίσματα και οι δεύτεροι, στο άλλο μισό του γηπέδου, έκαναν τελειώματα, αφού πρώτα ανέπτυσσαν το παιχνίδι τους.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν αρκετή ώρα με τους αμυντικούς της ομάδας μας, δίνοντας διαρκώς οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που βάζει ο αντίπαλος μέσα σε ένα παιχνίδι. Δούλεψε πολύ μαζί τους επάνω στο κομμάτι της άμυνας.

Αμέσως μετά, οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν δίτερμα, δουλεύοντας όλοι μαζί στην τακτική τους. Στόχος ήταν η σωστή κυκλοφορία και η κατοχή από τους επιτιθέμενους και το καλό πρέσινγκ από τους αμυνόμενους.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ραφίκ Τζεμπούρ ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, αν και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.

Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία. Ο Λιούμπομιρ Φέισα έκανε επίσης θεραπεία αερόβιο πρόγραμμα, ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Σημερα οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου