ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αλεξανδρής: «Ιμπαγάσα, όπως λέμε… Τζόρτζεβιτς»

Αλεξανδρής: «Ιμπαγάσα, όπως λέμε… Τζόρτζεβιτς» 

26/9/2012

Αλεξανδρής: «Ιμπαγάσα, όπως λέμε… Τζόρτζεβιτς» 
Η αναγκαιότητα του Αριέλ Ιμπαγάσα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού θυμίζει εκείνη του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, σύμφωνα με τον Αλέκο Αλεξανδρή. Επίσης, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε «σάκο του μποξ» τον φετινό Παναθηναϊκό, ενώ αναφορικά με την ΑΕΚ τόνισε πως κινδυνεύει με υποβιβασμό, εφόσον δεν βάλει ένας τέλος στα άσχημα αποτελέσματα.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Αλέκος Αλεξανδρής στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:

Για τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Έχει την ατυχία να βρίσκεται σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχω ζήσει στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι δεν είναι καλό να μην υπάρχει πίεση στο πρωτάθλημα. Φέτος ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα μπορεί να πάρει όλα τα παιχνίδια ακόμα και με το 30% των δυνατοτήτων του. Χρειάζεται υπομονή και πρέπει να δείξουμε κατανόηση, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη δεν φτιάχνεις ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρουν να εκπαιδεύσουν και χρησιμοποιούν παιδιά – όπως πολύς λόγος γινόταν όλα αυτά τα χρόνια – για οικονομικούς λόγους, έτσι ξαφνικά, χωρίς να υπάρχουν υποδομές. Ταλέντο υπάρχει, δεν υπάρχει όμως σύστημα και οργάνωση».

Για την ΑΕΚ: «Αν συνεχίσει έτσι θα υποβιβαστεί. Είναι τυχερή που θα πέσουν δύο ομάδες και όχι τρεις, όμως χρειάζεται τακτική για να καταφέρει να σωθεί. Το υλικό υπάρχει. Υπάρχει ταλέντο, όμως δεν αγωνίζονται έτσι ώστε να τσιμπήσουν τους βαθμούς και να μην τους πλακώσει το άγχος και η μαυρίλα».

Για τον Ιμπαγάσα: «Έπρεπε να ξεκουραστεί με τα Γιάννενα και να τον έχουμε δυνατό με την Σάλκε. Όχι το αντίθετο. Εμείς τον βάλαμε εκεί να παίξει. Όμως θα πρέπει να τον αφήσουμε λίγο καιρό να προπονηθεί και να τον έχουμε σε όλα τα δύσκολα ματς της σεζόν για να κάνει τη ζωή των επιθετικών λίγο πιο εύκολη. Όπως εγώ χρειαζόμουν τον Τζόλε, έτσι και ο Τζεμπούρ χρειάζεται τον Αργεντινό. Αρκεί να τον χρησιμοποιούμε στη σωστή θέση και θα κάνει την ζωή των επιθετικών πιο εύκολη».

Για τον Μήτρογλου: «Θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τον Τζεμπούρ. Είναι βέβαια πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν είναι μόνο γκολτζής. Απλά θέλει παιχνίδια για να αισθανθεί πιο σίγουρος και οι ερυθρόλευκοι να κερδίσουν ένα ακόμη επιθετικό».

Για την Άρσεναλ: «Την έχω παρακολουθήσει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι πολύ επικίνδυνη. Έχει καλύτερο σύνολο από πέρυσι κι ας έχασε τον Φαν Πέρσι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός πονάει παντού. Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που παρουσιάζει. Θέλουμε τον Παναθηναϊκό να είναι δυνατός όχι να είναι σάκος του μποξ. Για την ακρίβεια, τον θέλουμε δυνατό για να τον κάνουμε εμείς σάκο του μποξ, όχι να γίνει από μόνος του».

Για τον Βασίλη Τοροσίδη: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Τοροσίδη. Και γιατί δεν έχει άλλον στη θέση αυτή και γιατί με την εμπειρία και την ποιότητά του μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Τώρα σχετικά με την Ελλάδα, θα πρέπει να γίνουν εσωτερικές αλλαγές».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Πρέπει να παίζει συνεχώς για να μην χάσει αυτό το κεφάλαιο ο Ολυμπιακός. Είναι παίκτης που πληρώνει εισιτήριο για να δεις, αλλά πρέπει να παίζει και να μην σκέφτεται ότι ο προπονητής του θα τον βγάλει και θα παίξει μετά από ένα μήνα. Αν παίξει συνεχόμενα παιχνίδια ο Φετφατζίδης θα τρίβετε τα μάτια σας...Πρέπει να στηριχτεί αυτός ο παίκτης γιατί είναι Έλληνας, το αξίζει, και είναι από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου