ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Τεστ» στο Περιστέρι

«Τεστ» στο Περιστέρι 

29/9/2012

«Τεστ» στο Περιστέρι 
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Champions League, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Περιστεριωτών.

Το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν θα είναι εύκολο, αφού η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία από την έναρξη της σεζόν και είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κλήθηκε αυτή την εβδομάδα να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό με αρκετούς τραυματισμούς (Τοροσίδης, Φέισα, Αμπντούν και Φετφατζίδης), ενώ την τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός δείχνει αποφασισμένος να αγωνιστεί στο αποψινό ματς, αν και απομένει το «ΟΚ» του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Ζαρντίμ για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ. Μπροστά του θα είναι - από δεξιά προς αριστερά - οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Ιμπαγάσα και ο Μανιάτης. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φουστέρ, στο αριστερό ο Μασάντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερ, Σιόβας, Γκρέκο, Τάτος, Ντιόγο, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος και Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν οι Τοροσίδης, Αμπντούν (φωτό), Φετφατζίδης και Φέισα. Μόνο ο πρώτος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα στο Λονδίνο, ενώ για τους άλλους τρεις τα μηνύματα είναι θετικά.

Προϊστορία

Την εικοστή του νίκη θα πετύχει ο Ολυμπιακός, αν καταφέρει απόψε να επικρατήσει του Ατρομήτου. Οι Πειραιώτες έχουν νικήσει 19 φορές τους Περιστεριώτες (ανεξαρτήτου έδρας), ένα ματς μόνο έχει λήξει ισόπαλο και δύο φορές έχουν κερδίσει οι «κυανόλευκοι». Η πιο πρόσφατη απώλεια του Ολυμπιακού ήταν στις 10 Απριλίου 2011, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με σκορ 3-1 στο Περιστέρι.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ) στα τελευταία πέντε ματς

22/04/12 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-2 (61' Μαρκάνο, 66' Φετφατζίδης)
04/01/12 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-0 (54' Μαρκάνο)
10/04/11 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 (22' Σφακιανάκης, 37' Αναστασάκος, 53' Καμαρά - 34' Μοντεστό)
12/12/10 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (33' πεν. Φουστέρ, 36' Μιραλάς - 93' Φαβάλι)
28/02/10 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 (18΄ Ντάρμπισαϊρ, 90΄ +4΄ Μήτρογλου)

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου