ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Εξάσφαιρη» Άρσεναλ, πρόκριση φαβορί (videos)

«Εξάσφαιρη» Άρσεναλ, πρόκριση φαβορί (videos) 

27/9/2012 

 

 Χωρίς «εκπλήξεις» συνεχίστηκε το Capital One Cup, δηλαδή το αγγλικό Λιγκ Καπ. Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Κόβεντρι «συντρίβοντάς» την με 6-1 και παίρνοντας... πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση.


Τον... χορό των γκολ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League άνοιξε ο Ζιρού στο 39`, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας και στην επανάληψη οι «Κανονιέρηδες» ήταν ασταμάτητοι.
Ο Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν έκανε το 2-0 στο 57`, με τον Αρσάβιν να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 63`. Δύο γκολ σημείωσε ο Γουόλκοτ (74,` 90`) και ένα ο Μίκελ (80`) με τον Μπολ να έχει μειώσει απλά προσωρινά στο 78` σε 4-1.
Η σύνθεση της Άρσεναλ: Μαρτίνεθ, Σάντος, Τζουρού, Άνγκα, Μίκελ, Γουόλκοτ, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (72` Γκνάμπρι), Κοκελίν (72` Φρίμπονγκ), Αρσάβιν, Γενάρης, Ζιρού (72` Σαμάκ).
Σε αναμέτρηση βγαλμένη από την Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στον επόμενο γύρο χάρη στο 2-1 επί της Νιούκαστλ στο Ολντ Τράφορντ. Στην επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ στην αγωνιστική δράση, ο Άντερσον έκανε το 1-0 στο 44` και ο Τομ Κλέβερλι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο 58`.
Ο Παπίς Σισέ μείωσε σε 2-1 στο 62` και θα μπορούσε να έχει στείλει το ματς στην παράταση, αν η προσπάθειά του στα τελευταία λεπτά δεν σταματούσε στο δοκάρι.


М-Н footyroom.com από footyroom
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νούρι Σαχίν που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Λίβερπουλ προκρίθηκε με 2-1 σε βάρος της Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γκαμπριέλ Ταμάς, αλλά ο Σαχίν ισοφάρισε στο 17` και στο 82` «λύτρωσε» τους «Reds» διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.


w 1-2 l από Futbol2101
Χωρίς πρόβλημα προκρίθηκε και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων του Europa League, Τότεναμ, που με γκολ των Βερτόνγκεν (37`), Τάουνσεντ (53`) και Σίγκουρτνσον (89`) νίκησε με 3-0 την Καρλάισλ.
H σύνθεση της Τότεναμ: Κουντιτσίνι, Βερτόνγκεν (65’ Γουόλκερ), Ντόουσον, Κάουλκερ, Ντέμπσεϊ (75’ Ομπίκα), Σμιθ, Χάντλστοουν, Σίγκουαρντσον, Φάλκε, Τάουνσεντ, Μέισον (70’ Κάρολ)

Τα αποτελέσματα του 3ου γύρου (με bold οι ομάδες που προκρίθηκαν):
Άρσεναλ – Κόβεντρι 6-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 2-1
Νόριτς – Ντονκάστερ 1-0
Καρλάισλ - Τότεναμ 0-3
ΚΠΡ – Ρέντινγκ 2-3
Γουέστ Μπρομ - Λίβερπουλ 1-2
Πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου