ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν ασχολούνται καν...

Δεν ασχολούνται καν...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις τέσσερις ΚΑΕ που δεν έχει πάρει ακόμα πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα. Δεν ασχολείται, όμως, κανένας!
Φανταστείτε να μην είχε λάβει ο Ολυμπιακός πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Θα είχε γίνει πρώτο θέμα!
Τώρα που ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις τέσσερις ΚΑΕ χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, έχει περάσει στα... ψιλά.

Μάλιστα, στην πράσινη ΚΑΕ έβαλαν τα μεγάλα μέσα και προσέλαβαν τον γνωστό και μη εξαιρετέο Αλέξη Κούγια ως δικηγόρο. Τί φοβούνται άραγε; Οι κακές γλώσσες, πάντως, λένε πως η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν εκπέμπει σιγουριά και βεβαιότητα. Υπάρχει, μήπως, οικονομικό πρόβλημα; Θα φανεί στην πορεία!

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην πρόσφατη Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Θυμίζουμε: "Συμφωνώ κι εγώ με την υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός για την δεύτερη θέση. Έτσι ήταν και πέρυσι άλλωστε. Διαβάσαμε ότι αναφέρθηκε σε μπάτζετ 35 εκατομμύριων, ανατρέξαμε στον ισολογισμό του Παναθηναϊκού. Το σχετικό κονδύλο για τα συμβόλαια των παικτών συν εφορία, συν μανατζερικά, συν όλα, ήταν 13 εκατομμύρια. Κάτι από τα δυο λοιπόν, δεν πρέπει να ισχύει. Το μετοχικό κεφάλαιο Ολυμπιακού είναι 75 εκ. ευρώ. Του Παναθηναϊκού, είναι 300 χιλιάδες ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας, δεν θέλω να πω κάτι άλλο".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου