ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μοδέστο ή Παπάζογλου για αντι-Τοροσίδης


Μοδέστο ή Παπάζογλου για αντι-Τοροσίδης
26/9/2012

Ο Τοροσίδης θα μείνει νοκ-άουτ για τις επόμενες 20 μέρες τουλάχιστον και ο Ζαρντίμ ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Μεταξύ Μοδέστο και Παπάζογλου είναι ο Πορτογάλος. Φαβορί ο Γάλλος.


Πέρα του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα μείνει νοκ-άουτ για τις επόμενες 20 μέρες τουλάχιστον (έχει υποστεί θλάση) "καθαρόαιμο" δεξί μπακ αναπληρωματικό ο Ολυμπιακός δεν έχει στο ρόστερ του. Στο συγκεκριμένο πόστο, βέβαια, μπορούν να αγωνιστούν οι Γιάννης Μανιάτης, Φρανσουά Μοδέστο και Τάσος Παπάζογλου και μεταξύ των τριών αυτών ποδοσφαιριστών θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του αρχηγού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Θρυλικές Αποδόσεις | Live Betting στο Κόκκινο | 100 ευρώ μπόνους!


Είσαι Καθηγητής;
Θες να αυξήσεις τα μαθήματα σου; Καταχωρήσου Δωρεάν, Εύκολα, Απλά
www.greekedu.gr
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
Τον Γιάννη Μανιάτη, βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να τον "χαραμίσει" στα άκρα της αμυντικής γραμμής, καθώς θεωρεί πως ο ρόλος του στον άξονα είναι σημαντικός και πολύτιμος.

Οπότε, λοιπόν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι μεταξύ των Φρανσουά Μοδέστο και Τάσου Παπάζογλου, για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Βασίλη Τοροσίδη στην θέση του δεξιού μπακ, τόσο για την αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο, όσο και για εκείνη κόντρα στην Άρσεναλ.

Για το συγκεκριμένο πόστο, πάντως, τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Γάλλος ποδοσφαιριστής σε σχέση με τον Έλληνα στόπερ, κυρίως διότι διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία ως δεξιός μπακ στην καριέρα του, αλλά και επειδή εκτιμά ο Πορτογάλος πως μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις της θέσης.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου