ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Βρήκε τις λύσεις

Βρήκε τις λύσεις 

27/9/2012

Βρήκε τις λύσεις 
Όταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έλεγε πως ο Ολυμπιακός έχει το ρόστερ για να καλύψει τις απουσίες των Τοροσίδη και Αμπντούν ήξερε γιατί το έλεγε! Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη σκεφτεί τις εναλλακτικές λύσεις που έχει για τη δεξιά πλευρά και κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει πάρει τις αποφάσεις του έστω κι αν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αυτό με την Άρσεναλ απέχουν…

Ο Ζαρντίμ για την ώρα φαίνεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιλέξει παίκτες που απλώς θα μπουν στις θέσεις που υπάρχει πρόβλημα και θα καλύψουν τα κενά χωρίς να χρειάζεται να κάνει αλλαγές και σε άλλες γραμμές.

Έτσι –βάσει των δεδομένων αυτών- για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο φαίνεται να έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας ο Παπάζογλου ο οποίος έχει δοκιμαστεί και έχει παίξει και σε άλλα παιχνίδια στη θέση αυτή. Αντίθετα όμως για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και καθώς σε αυτό οι παίκτες της αγγλικής ομάδας που θα αγωνίζονται από τα άκρα είναι περισσότερο επικίνδυνοι από αυτούς του Ατρόμητου σκέφτεται τη λύση του Μανιάτη.

Στην επιθετική γραμμή τώρα, ο Μασάντο φαίνεται να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να παίξει και στα δύο παιχνίδια καθώς έχει αγωνιστεί στη θέση αυτή σε όλα τα παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα. Φυσικά και υπάρχουν κι άλλες λύσεις όπως του Φουστέρ, του Φετφατζιδη (εφόσον ξεπεράσει τις ενοχλήσεις) αλλά και του Ντιόγκο.

Στην περίπτωση που επιλέξει τον Μανιάτη για το δεξί άκρο της άμυνας στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες», τότε πρέπει να βρει τις λύσεις και σε μια θέση στον άξονα μετά από την μετατόπιση του Μανιάτη στο άκρο της άμυνας. Περισσότερες πιθανότητες έχει να παίξει στη μεσαία γραμμή ο Φέισα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου