ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Συντηρητικά ο Τζεμπούρ, θεραπεία οι υπόλοιποι

Συντηρητικά ο Τζεμπούρ, θεραπεία οι υπόλοιποι

Ο Τζεμπούρ δείχνει καλύτερα, προπονήθηκε συντηρητικά και λογικά προλαβαίνει Ατρόμητο. Θεραπεία οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες. Δίτερμα οι παίκτες και δουλειά στα στα στημένα.
Σε ιδιαιτέρως έντονο ρυθμό οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν το πρωί (10:30) της Πέμπτης (27/9) την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου (29/9) κόντρα στον Ατρόμητο (19:30) στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πάρα πολύ στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις. Δεν παρέλειψαν, βέβαια, να εξασκήσουν και την τεχνική τους, με αρκετές ασκήσεις πάνω σε αυτό τον τομέα. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά, κινήθηκε με συντηρητικό πρόγραμμα, κάνοντας θεραπεία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αλλά δείχνει καλύτερα και λογικά θα προλάβει και θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Θεραπεία έκαναν και οι υπόλοιποι τέσσερις ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού. Ο Βασίλης Τοροσίδης (θλάση), ο Τζαμέλ Αμπντούν (θλάση), ο Γιάννης Φετφατζίδης (οστικό οίδημα στο γόνατο) και ο Λιούμπομιρ Φέισα (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό) δοκίμασαν παράλληλα να ακολουθήσουν αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο έπαιξαν και δίτερμα. Επάνω στο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, διέκοπτε τις φάσεις και ζητούσε αυτές να αρχίζουν από στημένη μπάλα. Η άμυνα είχε ως στόχο να "καθαρίσει" τον κίνδυνο και να βγάλει την ομάδα μπροστά, σωστά, στην επίθεση.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διατάσεις και εκτελέσεις φάουλ, από τους ποδοσφαιριστές που θέλησαν να εξασκήσουν το "καλό" τους πόδι. Επόμενη προπόνηση για τους Πειραιώτες το πρωί (10:30) της Παρασκευής (28/9) στο Ρέντη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου