ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...                      
26/9/2012

 ΓΑΛΛΙΑ                                                                  

Γαλλική «ζωγραφιά» (video)

26/9/2012
Γαλλική «ζωγραφιά» (video)
Έναν καλό λόγο να μάθουμε το όνομά του έδωσε ο Ρομέιν Αλεσαντρινί. Ο μέσος της Ρεν στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Νανσί για το Λιγκ Καπ (3-2) σκόραρε με ένα καταπληκτικό εναέριο τακουνάκι ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του κι έδωσε με εντυπωσιακό τρόπο το σύνθημα για τη νίκη-πρόκριση.


But Alessandrini από StadeRennaisNet


 ΑΓΓΛΙΑ                                                                  


«Τραβήγματα» για Μαρτίνες

26/9/2012
«Τραβήγματα» για Μαρτίνες
Αντιμέτωπος με την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα βρεθεί ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, για τα σχόλια που έκανε για τη διαιτησία στον αγώνα της Γουίγκαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «λάτικις» γνώρισαν την ήττα με 4-0 και ο Ισπανός τεχνικός δεν κατάφερε να συγκρατήσει το θυμό του για τα σφυρίγματα. Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Μαρτίνες εμφανίστηκε λάβρος κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, αφού πίστευε πως το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους δεν ήταν, αφού ο Ντάνι Γουέλμπεκ «βούτηξε». Η FA κατηγορεί τον Ισπανό τεχνικό για ασέβεια και ο προπονητής των «λάτικς» θα πρέπει να υποβάλει υπόμνημα με την απολογία του. «Έχω έρθει με τη Γουίγκαν στο γήπεδο της Γιουνάιτεντ τρεις φορές και πάντα μου δείχνουν ότι δεν μας υπολογίζουν. Το πέναλτι που δόθηκε ήταν μία κακή απόφαση, ειδικά όταν μιλάμε για το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Κάποιες φορές νομίζω πως είναι σαν να προσπαθούμε να ανέβουμε στο βουνό και κάποιος να μας σπρώχνει», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Ισπανού

Μαντσίνι: «Κάποιοι προπονητές πρέπει να το βουλώνουν!»

26/9/2012
Μαντσίνι: «Κάποιοι προπονητές πρέπει να το βουλώνουν!»
Με σχόλια που μόνο κολακευτικά δεν μπορούν να θεωρηθούν, αναφέρθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον Πολ Λάμπερτ. Οι δύο προπονητές είχαν φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα, ενώ φάνηκε ενοχλημένος και από τη στάση που τηρούν γενικά οι συνάδελφοί του στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αψιμαχία ξεκίνησε όταν ο προπονητής των «πολιτών» παραπονέθηκε στον τέταρτο διαιτητή για μία κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Γκάρεθ Μπάρι. «Έχω κουραστεί με αυτούς τους προπονητές. Εγώ δεν του είπα τίποτα, ρώτησα απλά τον τέταρτο αν θα έπρεπε ο αντίπαλος να παρατηρηθεί και εκείνος ήρθε προς το μέρος μου. Ορισμένοι προπονητές πρέπει απλά να σκάνε!». Ο Μαντσίνι δεν άφησε την ευκαιρία να αναφερθεί με καυστικό τρόπο και σε άλλους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ οι οποίοι, όπως πιστεύει, δεν φέρονται σε όλες τις έδρες με τον ίδιο τρόπο: «Ορισμένοι από αυτούς πάνε σε κάποια γήπεδα και ενώ ο αντίπαλος λέει τα πάντα αυτοί σιωπούν. Όταν βρίσκονται στο “Ολντ Τράφορντ” δεν μιλάνε. Ο αντίπαλος προπονητής μπορεί να διαμαρτύρεται στον διαιτητή αλλά αυτοί κάθονται στον πάγκο τους. Δε μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά».

Άλαρνταϊς: «Άμυνα για γέλια!»

26/9/2012
Άλαρνταϊς: «Άμυνα για γέλια!»
Έξαλλος με την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του παρουσιάστηκε ο Σαμ Άλαρνταϊς, μετά την εντός έδρας συντριβή της Γουέστ Χαμ από τη Γουίγκαν με σκορ 4-1 που της κόστισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Ο προπονητής των «σφυριών» κατέβασε ένα σχήμα με εννιά αλλαγές σε σχέση με εκείνο που απέσπασε ισοπαλία 1-1 την περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Σάντερλαντ, όμως τίποτα δε δούλεψε σωστά για την ομάδα του: «Κάναμε τρομακτικά λάθη και στα τέσσερα γκολ. Ήμασταν αστείοι! Ποτέ δεν περίμενα να αμυνθούμε τόσο άσχημα. Αν εξαιρέσουμε την κατοχή της μπάλας που είχαμε, σε όλα τα άλλα ήμασταν χάλια». Ο 58χρονος τεχνικός προειδοποίησε εξάλλου τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε πως μετα από αυτό το αποτέλεσμα, εξανέμισαν τις ευκαιρίες τους για μια θέση στην εντεκάδα του πρωταθλήματος: «Ήταν μια ντροπιαστική ήττα. Δεν μπορούν να έρθουν τώρα να μου ζητήσουν να παίξουν!», κατέληξε ο Άλαρνταϊς.

«Έφυγε» ο Τζον Μποντ

26/9/2012
«Έφυγε» ο Τζον Μποντ
Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο Τζον Μποντ, που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ με την οποία σε μια περίοδο 16 ετών αγωνίστηκε σε 444 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας παράλληλα 37 γκολ. Ήταν μέλος της ομάδας των «σφυριών» που κέρδισε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος το 1958 κι εκείνης που έξι χρόνια αργότερα κατέκτησε το Κύπελλο. Γεννημένος στις 17/12/1932 ο Μποντ βρέθηκε στη Γουέστ Χαμ το 1950 και παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 1966 αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ. Αγαπημένη φιγούρα στο «Άπτον Παρκ» κέρδισε το προσωνύμιο «Muffin» και έμεινε με το παράπονο πως όταν η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1965, αυτός είχε χάσει ήδη τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να μην παίξει στον τελικό. Έκλεισε την καριέρα του στην Τορκί, με την οποία αγωνίστηκε την περίοδο 1966-1969. Στη συνέχεια ασχολήθηκε από την επόμενη κιόλας χρονιά με την προπονητική, περνώντας από τους πάγκους αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων η Νόριτς και η Μάντσεστερ Σίτι.

«Μπάσιμο» της Τσέλσι για Φαλκάο!

26/9/2012
«Μπάσιμο» της Τσέλσι για Φαλκάο!
Καμία πρόθεση να πέσει… αμαχητί στο κυνήγι της αγοράς του Ρανταμέλ Φαλκάο εμφανίζεται η Τσέλσι! Αποκλειστικές πληροφορίες της «Sun» αναφέρουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δέχτηκε τελικά να δαπανήσει τα 45εκατ. λίρες που λέγεται ότι απαιτούνται για να πει το «ναι» η Ατλέτικο Μαδρίτης! Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει πως τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει νέο κύκλο επαφών, με την προοπτική ο Κολομβιανός επιθετικός να πλαισιώσει τον Φερνάντο Τόρες στη γραμμή κρούσης από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ενδεικτικό της αισιοδοξίας στις τάξεις των Λονδρέζων για το «deal», η παρακάτω δήλωση ανθρώπου που εμπλέκεται στα κοινά της Τσέλσι: «Η προεργασία για τον Φαλκάο έχει ήδη γίνει. Ο ιδιοκτήτης θέλει τα πάντα να τελειώσουν και να υπάρξει συμφωνία, προτού έρθει πρόταση από άλλο σύλλογο».

«Ποντικός» στο προπονητικό της Τσέλσι

26/9/2012
«Ποντικός» στο προπονητικό της Τσέλσι
Έξι πορτοφόλια, εννέα κινητά τηλέφωνα και αρκετά ρολόγια, που ανήκαν σε παίκτες και μέλη του σταφ της Τσέλσι έκαναν… φτερά από το προπονητικό κέντρο της ομάδας την περασμένη εβδομάδα, όπως διαπιστώθηκε μετά το μιάμισης ώρας πρόγραμμα εκγύμνασης των «μπλε». Η αστυνομία ήδη ερευνά την υπόθεση κι εξετάζει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα των εγκαταστάσεων. Όπως προκύπτει, ο δράστης ήταν ένας και δεν σχετίζεται με το σύλλογο. Το περιστατικό πιθανώς να συνδέεται με άλλες κλοπές που έγιναν στην τριγύρω περιοχή την ίδια μέρα. Πάντως μέχρι στιγμής κι ενώ έχουν περάσει ήδη αρκετές μέρες δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Συγνώμη από Μαντσίνι

26/9/2012
Συγνώμη από Μαντσίνι
Απολογητικός απέναντι στους οπαδούς εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Ματσίνι, ύστερα από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ από την Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» νίκησαν με σκορ 4-2 τους πρωταθλητές Αγγλίας πραγματοποιώντας την μεγάλη έκπληξη στο τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Ο προπονητής των «πολιτών» ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος για το αποτέλεσμα αλλά δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την ανωτερότητα των αντιπάλων: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τους παίκτες μου, για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Δε θέλαμε να μείνουμε έξω από τόσο νωρίς, ήταν ένας από τους στόχους που θέλαμε να κατακτήσουμε», παραδέχτηκε ο Μαντσίνι. «Δεν παίξαμε καλά, η Άστον Βίλα ήταν καλύτερη από εμάς και άξιζε να κερδίζει», κατέληξε με ειλικρίνεια ο Ιταλός τεχνικός. Τελείως αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στο αντίπαλο στρατόπεδο με τον Πολ Λάμπερτ να είναι απόλυτα ευχαριστημένος για την πρόκριση: «Νομίζω ότι τελευταία παίζουμε πολύ καλά, αν και το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Σαουθάμπτον ήταν μάλλον κακό. Μια νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι είναι τεράστιο αποτέλεσμα για εμάς, ανεξάρτητα για ποια διοργάνωση παίζουμε».


  ΙΤΑΛΙΑ                                                                 


Πραντέλι: «Εξωφρενικό που έφυγε ο Βεράτι!»

26/9/2012
Πραντέλι: «Εξωφρενικό που έφυγε ο Βεράτι!»
Ακόμη δεν έχει… χωνέψει τη φυγή του Μάρκο Βεράτι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τσέζαρε Πραντέλι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας χαρακτήρισε «εξωφρενικό», μέσω της «Gazzetta dello Sport», το γεγονός πως οι ομάδες της χώρας του άφησαν ένα τόσο μεγάλο ταλέντο να αποχωρήσει για… άλλες πολιτείες. «Το βρίσκω εξωφρενικό πως ένα παιδί όπως ο Βεράτι, τον οποίο ξέρουμε πολύ καλά και τον έχω καλέσει ήδη (στην εθνική ομάδα) να φεύγει στο εξωτερικό. Τον αφήσαμε απλά να φύγει. Επαναλαμβάνω είναι εξωφρενικό!», δήλωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι στην «Gazzetta dello Sport» με αφορμή τη μεταγραφή του Μάρκο Βεράτι στην Παρί Σεν Ζερμέν, από την Πεσκάρα. Η Πεσκάρα είχε υποσχεθεί τον Βεράτι στη Γιουβέντους, ωστόσο επέλεξε τελικά να τον παραχωρήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ προβλέπονται να μπουν στα ταμεία της και άλλα πέντε εκατ. ως μπόνους. Πάντως, ο Βεράτι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι, μετρώντας ήδη επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Φρένο» στη Γιουβέντους

25/9/2012
«Φρένο» στη Γιουβέντους
Το απόλυτο στη Serie A για τη Γιουβέντους ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι «μπιανκονέρι» εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι στο «Αρτέμιο Φράνκι» και κόλλησαν στο 0-0 με τη Φιορεντίνα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της εμβόλιμης πέμπτης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Έτσι, οι πρωταθλητές είχαν την πρώτη τους φετινή απώλεια βαθμών. Κεφαλιά δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Γιόβετιτς στο πρώτο ημίχρονο, διαμαρτύρονται δίκαια για πέναλτι στο 23’ οι «βιόλα». Η «Γιούβε» δεν βρισκόταν σε... καλό φεγγάρι. Οι συνεχείς αγώνες φαίνεται ότι επηρέασαν την ομάδα του Αντόνιο Κόντε και δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ο Τζιοβίνκο στο 8’ είχε μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όμως το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Στη συνέχεια η Φιορεντίνα «ανέβηκε», κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 23’ ο Πασκουάλ ανατράπηκε, με το διαιτητή λανθασμένα να μην δίνει πέναλτι. Στο 40’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς η κεφαλιά του Γιόβετιτς κατέληξε στο δοκάρι, με τον Μπουφόν να έχει μείνει «άγαλμα». Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τους «βιόλα» προς το τέλος του αγώνα να έχουν δύο καλές στιγμές για να «κλέψουν» το τρίποντο. Αρχικά, με το σουτ του Γκουαρδάδο στο 73’ και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Πασκουάλ, με τις δύο φάσεις να καταλήγουν άουτ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Γιουβέντους να μην κερδίζει για πρώτη φορά στη φετινή Serie A, πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση, που ωστόσο δεν της στέρησε το αήττητο αν και έχασε δύο βαθμούς και πλέον Νάπολι και Σαμπντόρια έχουν τη δυνατότητα να την «πιάσουν» στην κορυφή.



 ΓΕΡΜΑΝΙΑ                                                           



Ρεκόρ από Ντράξλερ

26/9/2012
Ρεκόρ από Ντράξλερ
Κάτοχος ενός νέου ρεκόρ έγινε ο Γιούλιαν Ντράξλερ αγωνιζόμενος ως αλλαγή στη χθεσινή νίκη της Σάλκε επί της Μάιντς με 3-0. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που συμπληρώνει 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, καθώς έφτασε στο συγκεκριμένο αριθμό σε ηλικία 19 ετών και 5 ημερών. Ο Ντράξλερ «έκλεψε» το ρεκόρ από τον Μαρκ-Αντρέ Κρούσκα που το 2006 είχε φτάσει τις 50 συμμετοχές σε ηλικία 19 ετών και 113 ημερών. Ο άσος της Σάλκε είχε κάνει ντεμπούτο στις 15 Ιανουαρίου του 2011 και την αναμέτρηση με το Αμβούργο (εντός έδρας ήττα με 1-0).

ΙΣΠΑΝΙΑ

Γεύμα ενότητας στην «Μπάρτσα»

26/9/2012
Γεύμα ενότητας στην «Μπάρτσα»
Δεν γίνεται μόνο από ελληνικές ομάδες σε περιόδους… κρίσης, αλλά ακόμη και σε συλλόγους που ευημερούν. Σύσσωμη η ομάδα της Μπαρτσελόνα μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης γευμάτισε σε εστιατόριο στο κέντρο της Βαρκελώνης. Η απόφαση πάρθηκε για να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές εν όψει του ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» στις 7 Οκτωβρίου.

«Δεν λες όχι στην Μπαρτσελόνα»

26/9/2012
«Δεν λες όχι στην Μπαρτσελόνα»
Τον ενθουσιασμό του για τη νέα προοπτική που άνοιξε στην καριέρα του η μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Άλεξ Σόνκ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο. Παράλληλα, ο Καμερουνέζος μέσος δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Αρσέν Βενγκέρ. Αρχικά ο Σόνγκ μίλησε για την πρόταση των Καταλανών και την απόφαση του να πει το «ναι». «Είναι πολύ δύσκολο ένας ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες να αρνηθεί πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Είναι ένα τρένο που περνάει μία φορά στη ζωή σου και εσύ πρέπει να το πάρεις». Σε ερώτηση για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα παίξω, εξαρτάται από τον προπονητή μου. Εγώ θα είμαι έτοιμος για να παίξω». Ο δυναμικός Καμερουνέζος μέσος, δεν ξέχασε ωστόσο και το πρόσφατο παρελθόν του: «Ήταν δύσκολο να αποχωριστώ τον Βενγκέρ, γιατί βοήθησε εμένα και την οικογένειά μου όταν πήγα στην Άρσεναλ στα 17 μου», τόνισε.

«Βαρύ» πένθος στη Ρεάλ Μαδρίτης

26/9/2012
«Βαρύ» πένθος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Θλίψη στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης και στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο 8χρονος Αλόνσο Εθκέρα, που αγωνιζόταν στις ακαδημίες της «βασίλισσας» προσπάθησε να περάσει το δρόμο για να πιάσει μια μπάλα και ξαφνικά χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, αφήνοντας τη τελευταία του πνοή. Ο χαμός του μικρού «Αλονσίτο», όπως τον φώναζαν σκόρπισε θλίψη στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τους φίλους του, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για όλους.

Ντάνι Άλβες: «Δεν κοιτάνε τα χάλια τους»!

26/9/2012
Ντάνι Άλβες: «Δεν κοιτάνε τα χάλια τους»!
Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο Ντάνι Άλβες όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αψιμαχία μεταξύ Μέσι και Βίγια. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι δόθηκε υπερβολική σημασία στο περιστατικό αυτό από τα μέσα που πρόσκεινται στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τραβήξουν την προσοχή από τους οχτώ πόντους που οι πρωταθλητές Ισπανίας βρίσκονται πίσω από την Μπαρτσελόνα. «Δεν τους βολεύει να μιλάνε για τους οχτώ πόντους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τι κάνουν ο Μέσι και ο Βίγια», είπε ο Άλβες για να προσθέσει: «Ξέρουμε πώς δουλεύει το σύστημα και έχουμε πάθει… ανοσία». Ο 29χρονος αμυντικός δεν έκρυψε την έκπληξή του πάντως για το κακό ξεκίνημα των «μερένχες» ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να εφησυχάσει από τη διαφορά που έχει δημιουργήσει: «Είναι αδιανόητο πως η Ρεάλ έχει μόνο επτά βαθμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για μας πάντως όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί ανεξάρτητα από την κατάταξη». Τέλος, ο Ντάνι Άλβες εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Τίτο Βιλανόβα διαπιστώνοντας ότι οι βασικές συνιστώσες της λειτουργίας της Μπαρτσελόνα παραμένουν οι ίδιες: «Ο Γκουαρντιόλα μάς άφησε σε καλά χέρια, εξασφάλισε ότι θα συνεχιστεί το ίδιο αγωνιστικό πλάνο και φιλοσοφία. Ανησυχούσαμε ότι τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά με έναν διαφορετικό προπονητή, όμως ο Τίτο δεν έχει αλλάξει τίποτα».

ΑΓΓΛΙΑ




 Αποτελεσματα (videos)

Σαουθάμπτον 2-0 Σέφιλντ Γουέν
ΜΚ Ντονς 0-2 Σάντερλαντ
Κρόουλι 2-3 Σουόνσι
Μάντσεστερ Σίτι 2-4 Αστον Βίλα
Τσέλσι 6-0 Γουλβς
Γουέστ Χαμ 1-4 Γουίγκαν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 Νιούκαστλ
Γουέστ Μπρομ 1-2 Λίβερπουλ
Άρσεναλ 6-1 Κόβεντρι
Carlisle 0-3 Τότεναμ
Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς 2-3 Ρέντινγκ
Νόριτς 1-0 Ντονκάστερ









ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου