ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Το... πεντάποντο του Πρίντεζη κόντρα στη Χϊμκι (video)

Το... πεντάποντο του Πρίντεζη κόντρα στη Χϊμκι (video)

Δείτε στο βίντεο το... πεντάποντο που πέτυχε σε σύντομο χρόνο ο Πρίντεζης κόντρα στη Χίμκι, έχοντας πάρει "φωτιά" στην επίθεση. Το τρίποντο και η υπέροχη συνεργασία του με τον Σπανούλη.
Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Πέρσι ολοκλήρωσε μία συγκλονιστική σεζόν, τόσο από θέμα τίτλων και επιτυχιών με την ομάδα, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Φέτος, ουσιαστικά, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, με την απόδοση του να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα
Από θέμα ψυχολογίας είναι φανερό πως έχει ωριμάσει. Πλέον, είναι κατασταλαγμένος, συνειδητοποιημένος και περισσότερο ήρεμος πνευματικά, στοιχεία τα οποία τον βοηθούν να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του.

Στα φιλικά του Ολυμπιακού, τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Γερμανία, ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, την οποία και βοήθησε τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το... πεντάποντο που σημείωσε ο 27χρονος φόργουορντ μέσα σε σύντομο χρονονικό διάστημα κόντρα στη Χίμκι.

Με το σκορ στο 63-70 στην 4η περίοδο, ο Γιώργος Πρίντεζης δέχτηκε την ασίστ από τον Βασίλη Σπανούλη και όντας ξεμαρκάριστος "σκότωσε" τους Ρώσους με σουτ από την περιφέρεια.

Στη συνέχεια της φάσης οι ερυθρόλευκοι έκλεψαν την μπάλα στην άμυνα, με τον αρχηγό τρέχοντας στον αιφνιδιασμό να προσφέρει μία καταπληκτική ασίστ στον ήρωα της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος και την ολοκλήρωσε με ωραία κίνηση στον αέρα.

Δείτε το βίντεο:


ΤΟ... ΠΕΝΤΑΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου