ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

27/9/2012
 

Θέλει χαφ και φορ ο Φερέιρα 

27/9/2012

Θέλει χαφ και φορ ο Φερέιρα
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όχι μόνο δεν φεύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά σκέφτεται –ήδη- και τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η Sportday στο σημερινό της φύλλο, ο Πορτογάλος τεχνικός σε μια από τις πολλές συζητήσεις που έχει κάνει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί η ομάδα και ζήτησε έναν επιθετικό και έναν επιθετικό χαφ.

Αυτά όμως είναι τα πρώτα στοιχεία που θέλει να έχουν οι νέοι παίκτες της ομάδας. Ποιο είναι το βασικό στοιχείο και το κριτήριο το οποίο θα παίξει ρόλο για την απόκτησή τους;

Να είναι σκόρερ…

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εντοπίσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο γκολ. Πιστεύει ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο σημείο αυτό και θέλει όποιοι παίκτες έρθουν να δώσουν λύσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φερέιρα θέλει δύο επιθετικούς χαφ και έναν φορ, αλλά η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ αυτή την χρονική στιγμή κάνει η επιθυμία αυτή να φαντάζει αρκετά δύσκολο. Έτσι ο Αλαφούζος έχει αρχίσει να προετοιμάζει την κατάσταση για την απόκτηση δύο παικτών, χωρίς αυτή η κίνηση να φέρει προβλήματα στον οικονομικό σχεδιασμό που έχει γίνει.

«Γι’ αυτό φεύγω» 

27/9/2012

«Γι’ αυτό φεύγω» 
«Φεύγω γιατί διαπίστωσα ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορώ να προσφέρω για δεύτερη συνεχή τετραετία»…

Με τον τρόπο αυτό ο Σοφοκλής Πιλάβιος, σε συνέντευξή του στη Sportday εξήγησε τους λόγους για την απόφαση του να μην θέσει υποψηφιότητα για να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΕ τον ερχόμενο Δεκέμβριο», αποκάλυψε!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΟ η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Sportday.

-Ξεκινάμε από τη «βιτρίνα» της ΕΠΟ, την Εθνική...
«Θα μου λείψει πολύ. Την αισθανόμουν σαν δεύτερη οικογένεια για μένα, συνεπώς νιώθω σαν να αποχωρίζομαι ένα κομμάτι από την οικογένειά μου».

-Θα συνεχίσετε να την παρακολουθείτε;
«Φυσικά. Την παρακολουθώ ανελλιπώς από το 1979 και δη το ματς με τη Ρωσία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας».

-Μπορεί να ταξιδέψετε κιόλας στο εξωτερικό για να δείτε κάποια από τα μελλοντικά παιχνίδια της;
«Στη Βραζιλία θα πάω σίγουρα! Αλλά και σε άλλα ματς, γιατί όχι;».

-Έχετε ήδη ανακοινώσει ότι αποχωρείτε από την προεδρία της ΕΠΟ. Γιατί φεύγετε;
«Φεύγω, γιατί διαπίστωσα ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μπορέσω να προσφέρω για δεύτερη συνεχή τετραετία».

-Τι θα περιλαμβάνει η επόμενη μέρα σας σε επαγγελματικό επίπεδο;
«Αυτό που περιλάμβανε και η προηγούμενη, δηλαδή τα νομικά. Θα έχω πλέον περισσότερες ώρες να ασχοληθώ με το δικηγορικό μου γραφείο».

-Κάτι άλλο θα περιλαμβάνει το μέλλον σας;
«Ναι, και το λέω πρώτη φορά: θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΕ τον ερχόμενο Δεκέμβριο».

-Εννοείτε υποψήφιος για να γίνετε μέλος του διοικητικού συμβουλίου;
«Ναι, ως εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου. Ίσως η Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι ένας χώρος που με εκφράζει περισσότερο».

-Συναντήσατε μόνο φιλίες ή και τις λεγόμενες λυκοφιλίες;
«Πολλές λυκοφιλίες, χίλιες ή μάλλον... ένα εκατομμύριο! Και μαχαιριές πισώπλατα, ακόμα και εκ των έσω. Κάποιες τις κατάλαβα έγκαιρα και τις πρόλαβα, κάποιες άλλες όχι».

-Αισθάνεστε προδομένος; Διότι αυτό προκύπτει από τα συμφραζόμενα...
«Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται προδομένος, όταν ξέρει ότι την ευθύνη τη φέρει ο ίδιος. Εγώ φταίω που δεν διέγνωσα εξαρχής ότι κάποιοι θα μπορούσαν να με προδώσουν. Επρεπε να το περιμένω, γι' αυτό δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν στέκομαι σε αυτά, γιατί δεν αξίζει. Κοιτάω μπροστά».

-Το περυσινό καλοκαίρι ήταν «καυτό», με όλη αυτή την ιστορία με τα στημένα παιχνίδια, ενώ και τώρα τελευταία κυκλοφορούν πάλι κάποιες συνομιλίες. Τώρα πια, βλέποντας με περισσότερη ψυχραιμία την κατάσταση, τι έχετε να πείτε;
«Αυτή η ιστορία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, είναι απλό και κατανοητό».

-Επί προσωπικού;
«Πιθανότατα να μιλούσα πιο πολύ απ' ό,τι θα ήθελε ο κόσμος, αλλά έτσι πίστευα και πιστεύω ότι κρατάς τις ισορροπίες. Ποιος έκανε τι, ποιος δεν έκανε και τι συνέβαλλε σε όλη αυτή την υπόθεση ας το γράψει η ιστορία. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω τιμητής των πάντων. Αλλοι κάνουν τους τιμητές και τους "οσιομάρτυρες"».

-Μετανιώνετε για κάποια πράγματα;
«Δεν μετανιώνω για όσα έκανα, αλλά για όσα δεν έκανα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αλλάξω τη νοοτροπία που επικρατεί σε πανελλαδικό επίπεδο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης δεν κατόρθωσα να φέρω την ενότητα που επεδίωκα στον χώρο. Στενοχωριέμαι που βλέπω τόσες αντιπαλότητες».

-Τι κρατάτε από τη θητεία σας;
«Κρατάω μεταξύ άλλων τα καινούρια γραφεία της ΕΠΟ, τις καλές πορείες των εθνικών ομάδων, τη θετική παρουσία στο οικονομικό σκέλος, τη σωστή εκπροσώπηση στην πολιτεία και το γεγονός ότι, παρά την κριτική που ασκήθηκε, φτάσαμε εν τέλει σε έναν νόμο που βρήκε σύμφωνη την Ομοσπονδία. Κρατάω επίσης το γεγονός ότι επιχορηγούνταν οι ενώσεις. Τέλος, κρατάω μερικές κανονικές και μάλιστα δυνατές φιλίες».

-Πόσες τηλεφωνικές κλήσεις δέχεται σε ημερήσια βάση ο πρόεδρος της ΕΠΟ;
«Πάρα πολλές. Δεκάδες. Αναγκάζεσαι να κλείσεις το τηλέφωνο για μερικές ώρες».

-Ποιες ήταν οι «χειρότερες» μέρες με τα περισσότερα τηλεφωνήματα;
«Οι Δευτέρες και τα βράδια των Κυριακών. Δηλαδή αμέσως μετά την αγωνιστική. Τη Δευτέρα σου έρχεται να πετάξεις το τηλέφωνο από το παράθυρο. Διότι οι παράγοντες πιστεύουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ καθορίζει π.χ. το ότι ένας διαιτητής αποβάλλει τον βοηθό προπονητή».

Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα 

27/9/2012

Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα 
Οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης έχουν πάρει ήδη την απόφαση να μπουν στην ΠΑΕ και το μόνο που απασχολεί πλέον τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι το πότε και το πώς θα το κάνει το επενδυτικό δίδυμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, εφόσον η «Ένωση» αλλάξει σελίδα δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του ο Θωμάς Μαύρος, ενώ αντίθετα θα συνεχίσουν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπόβαλης.

Το deal για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Πλέον είναι ειλημμένη η απόφαση των Χάρις και Βιντιάδη να εμπλακούν στα διοικητικά της «Ένωσης» και γι’ αυτό ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Η πρόταση σταδιακής καταβολής των χρημάτων και απόκτησης του 51% έγινε από την ΑΕΚ για λόγους που έχουν να κάνουν με τους διακανονισμούς των οφειλών.

Αρχικά, το πλάνο που συζητήθηκε ήταν να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Χάρις και Βιντιάδης έχουν ρίξει το ποσό στα 2-2,5 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με το διοικητικό σχήμα, σύμφωνα με την SportDay, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο πόστο του ο Θωμάς Μαύρος, ενώ απομακρύνεται ακόμα και η σκέψη να μείνει ως επίτιμος πρόεδρος. Μάλιστα, η λογική λέει πως μαζί του θα αποχωρήσει και ο Χρήστος Κωστής.

Στο νέο ΔΣ που θα προκύψει αναμένεται να μπει και ένας ξάδερφος του Δημήτρη Βιντιάδη, ενώ από τα νυν στελέχη της ΠΑΕ θα παραμείνουν οι Δημητρέλος, Μπόβαλης. Φυσικά θα υπάρχουν και μέλη των Supporters με τα επικρατέστερα ονόματα να είναι των Γρυσμπολάκη και Μπρουσιανού.

Καμία κλήση… 

27/9/2012

Καμία κλήση… 
Περίπου είκοσι ημέρες έχουν περάσει από τότε που δημοσιοποιήθηκε η δίωξη εναντίον του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ηλία Βιολίδη και ακόμη κανείς από τους δύο πρώην παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση για να απολογηθούν.

Θυμίζουμε ότι στις 5 Σεπτεμβρίου υπήρξε η πληροφορία ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους, για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Για τον Ζαγοράκη αφορούσε ένα ποσό 320.000 ευρώ το οποίο δεν δικαιολογούνταν από τα παραστατικά και για τον Βιολίδη το θέμα με τις επιταγές που κάλυπτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό που έχουν μάθει και οι δύο άνδρες είναι η υπόθεση προχωράει και κάποια στιγμή θα κληθούν από τον ανακριτή να καταθέσουν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν αναφέρουν ότι οι πρώτες κλήσεις θα φτάσουν Νοέμβριο με Δεκέμβριο.

Τόσο ο Ζαγοράκης όσο και ο Βιολίδης επιμένουν ότι όσα τους καταλογίζουν έχουν ήδη τακτοποιηθεί.

Στην αναμονή για Βαϊρουά 

27/9/2012

Στην αναμονή για Βαϊρουά 
Να αφήσουν πίσω τους το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν στον Πανθρακικό, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η ομάδα της Κομοτηνής θα φιλοξενήσει τη Βέροια (30/9, 16:00) και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σάββας Παντελίδης είναι ο Μαραμά Βαϊρουά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε σφίξιμο στον προσαγωγό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σήμερα (Πέμπτη, 27/9) αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός, ωστόσο, σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μετά την απογοητευτική εικόνα του συλλόγου του στο Φάληρο που αποτέλεσμα είχε τη βαριά ήττα.

Ενός… καλού μύρια έπονται 

27/9/2012

Ενός… καλού μύρια έπονται 
Μετά την πρώτη νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στον Πανιώνιο, στην τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, τα καλά νέα για τον Γιώργο Παράσχο συνεχίζονται.

Πέρα από την επιστροφή του Γεωργίου, ο οποίος χθες (26/9) έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1/10), με την ομάδα ενσωματώθηκε και ο Ρομέου.

Ο 27χρονος μέσος - με θητεία στη Λάρισα το 2009-2011- έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Λιβαδειάς, ωστόσο ακόμη απομένουν κάποιες εκκρεμότητες για την επισημοποίηση της απόκτησής του.

Αναστασίου για τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟ 

27/9/2012

Αναστασίου για τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟ
Κρούση στον Γιάννη Αναστασίου για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Sportday! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνομιλία με τον πρώην συνεργάτη του Χενκ Τεν Κάτε ο οποίος –μάλιστα- έδειξε να είναι θετικός σε μια εκ νέου ενασχόλησή του με το τριφύλλι.

Πριν από την κρούση στον Αναστασίου είχε προηγηθεί πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου στον Γιάννη Σαμαρά ο οποίος απάντησε αρνητικά.

Εάν τελικά ο Αναστασίου θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Πάντως, ένα θετικό στοιχείο, το οποίο μπορεί να παίξει ρόλο είναι οι καλές σχέσεις που έχει ο Γιάννης Αναστασίου με τον Γιάννη Σαμαρά.

Έξι εβδομάδες εκτός ο Αρότσα 

27/9/2012

Έξι εβδομάδες εκτός ο Αρότσα
Τις υπηρεσίες του Ρούμπεν Αρότσα για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα στερηθεί ο Πλατανιάς.

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που έκανε ο παίκτης έχει υποστεί υποτροπή σε θλάση στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μαύρος: «Πάει καλά με τους επενδυτές»  

27/9/2012

Μαύρος: «Πάει καλά με τους επενδυτές»
Την πληροφόρηση που έχει για το θέμα των επενδυτών μετέφερε ο Θωμάς Μαύρος σε δηλώσεις που έκανε σήμερα.

«Από τη λίγη πληροφόρηση που έχω, γιατί δεν μιλώ άμεσα με τους επενδυτές πηγαίνει προς το καλό το πράγμα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Sentra Fm.

«Περιμένουμε την απάντηση των υποψήφιων επενδυτών. Ευελπιστούμε να είναι θετικό γιατί έχουν ανάγκη από κεφάλαιο», πρόσθεσε.

Χάνει και τον Βελάσκες! 

27/9/2012

Χάνει και τον Βελάσκες! 
Οριστικά χωρίς τον Βελάσκες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την πέμπτη (5η) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο στόπερ από τη Βενεζουέλα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια διάταση στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να τίθεται αυτόματα εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, έχοντας και ως δεδομένη την απουσία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο κλήρος πέφτει στον Βύντρα για να πλαισιώσει τον Πίντο κόντρα στους Αρκάδες.

Στη σημερινή προπόνηση υπήρξε άλλο ένα πρόβλημα για τον Φερέιρα. Ο πορτογάλος είδε και τον Μαρίνο να μην γυμνάζεται λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Η συμμετοχή του θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις.

Ο Ζέκα εγκατέλειψε από την προπόνηση γιατί δέχθηκε την μπάλα στο πρόσωπο.

Όσοι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά συμμετείχαν σε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και στη συνέχεια έπαιξαν σε δίτερμα.

Ο Παππάς στο Περιστέρι, ο Κουκουλάκης στο ΟΑΚΑ 

27/9/2012

Ο Παππάς στο Περιστέρι, ο Κουκουλάκης στο ΟΑΚΑ
Ο Ανδρέας Παππάς θα σφυρίξει το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό και ο Μιχάλης Κουκουλάκης αυτό στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τάσος Κάκος θα σφυρίξει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας που ανακοίνωσε η ΚΕΔ

Σάββατο 29/9

Πανιώνιος - ΑΕΚ (29/9, 17:15)
Διαιτητής: Αλέξανδρός Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ακριβός (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών), Σπάθας (Πειραιά)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κέρκυρα - ΟΦΗ (29/9, 17:15)
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής)

Ατρόμητος Αθηνών - Ολυμπιακός (29/9, 19:30)
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Θανασακούδης (Μακεδονίας), Μάνταλος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Κυριακή 30/9

Πανθρακικός - Βέροια (30/9, 16:00)
Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Δελφάκης (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Πολατιάν (Πέλλας)

ΠΑΟΚ - Άρης (30/9, 20:30)
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπαλτάς (Αχαϊας), Θάνος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Ζωγράφος (Αθηνών)

ΑΟ Πλατανιάς - Skoda Ξάνθη (30/9, 18:15)
Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσιος (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Κοντίζας (Πειραιά), Βοσκάκης (Ρεθύμνου
Παρατηρητής: Τσορτανίδης (Αχαϊας)

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (30/9, 18:15)
Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Δημόπουλος (Μακεδονίας), Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

Δευτέρα 1/10

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός (1/10, 20:30)
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κουλά (Μακεδονίας), Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας)

«Ο Ατρόμητος παίζει πάντα για τη νίκη» 

27/9/2012

«Ο Ατρόμητος παίζει πάντα για τη νίκη»
Την άποψη πως ο Ατρόμητος παίζει σε κάθε αγώνα για τη νίκη εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός άσος των Περιστεριωτών τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει.

Αναλυτικά όσα είπε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο Ματίας Ιγκλέσιας:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ατρομήτου:
«Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι καλά αλλά έχουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα ακόμα. Υπάρχει καιρός να τα βελτιώσουμε. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ την ομάδα. Τώρα αν γίνεται να σκοράρω ή να βγάζω πάσες και να μπαίνουν γκολ τότε και με αυτόν τον τρόπο βοηθάω. Στόχος μου είναι να εξελίσσεται και να βελτιώνεται το παιχνίδι της ομάδας και να παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».

Για το ματς με τον ΠΑΟ και για το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και παλέψαμε πολύ. Πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη και έτσι θα πάμε να αγωνιστούμε κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πέρυσι καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη. Παίξαμε κόντρα στη Νιουκάστλ και νομίζω πως αξίζαμε να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Είμαστε μια ομάδα ταπεινή και παίζουμε κάθε αγώνα λες και είναι ο τελευταίος. Από εκεί και πέρα όταν καλύτερο έρθει».

Για το πόσο μοιάζει η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με αυτή στην Αργεντινή: «Η Ελλάδα μοιάζει πάρα πολύ με την Αργεντινή λόγω της οικονομικής κρίσης. Σιγά-σιγά η Αργεντινή ψάχνει να βρει τα πατήματα της και παλεύει για να στηριχθεί στα πόδια της αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η κρίση. Η κρίση επηρεάζει όλο τον κόσμο και όποτε μιλάω στο τηλέφωνο με συμπατριώτες μου συζητάμε συνέχεια αυτό το θέμα. Όπως είναι φυσικό και το ποδόσφαιρο έχει επηρεαστεί από την κρίση και φαίνεται αυτό και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το μέλλον του: «Αν μπορώ να μείνω στην Ελλάδα και για τα επόμενα δέκα χρόνια θα το έκανα. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ για μου αρέσουν τα πάντα σε αυτή την χώρα».

Πονοκέφαλος με Ντε Βινσέντι 

27/9/2012

Πονοκέφαλος με Ντε Βινσέντι
Με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να αποχωρεί με ενοχλήσεις από την πρωινή προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του ματς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα έχει στην διάθεση του τον Αργεντινό άσο.

Μετά τον Καρίμ Φεγκρούς, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει πόνους στον αστράγαλο, και ο Τόμας Ντε Βινσέντι είναι αμφίβολος για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου» γυμνάστηκαν κανονικά. To πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις εκγύμνασης αρχικά και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα.

Όλα καλά με Ζέκα 

27/9/2012

Όλα καλά με Ζέκα
Καμία ανησυχία για τον Ζέκα. Ο Πορτογάλος άσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας όταν δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο.

Ο άσος του τριφυλλιού ένιωθε ζαλάδες κάτι που αποτέλεσε λόγο για να μην συνεχίσει να γυμνάζεται και στη συνέχεια να μεταφερθεί για εξετάσεις σε κοντινό νοσοκομείο.

Από αυτές διαπιστώθηκε ότι τελικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Έτσι ο Ζέκα κατευθύνθηκε στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

«Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό» 

27/9/2012

«Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό»
Την πεποίθηση ότι η Skoda Ξάνθη έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γκλέισον Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως θα μπορούσαν βάση των δυνατοτήτων τους να βρίσκονται σε καλύτερη θέση, ωστόσο ανέφερε πως με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο.

Ακόμη, δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στους Ακρίτες μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης:

Για την επιστροφή του στην Ξάνθη:
«Νιώθω πολύ καλά. Για μένα είναι σημαντικό που επέστρεψα σε μία πόλη όπου νιώθω την αγάπη του κόσμου αλλά και των ανθρώπων της ομάδας. Δεν ήθελα να φύγω την πρώτη φορά που αγωνίστηκα με την SKODA ΞΑΝΘΗ και οι λόγοι οι οποίοι έφεραν αυτό το προσωρινό «διαζύγιο» ήταν εξω-αγωνιστικοί. Το σημαντικό όμως είναι πως βρίσκομαι και πάλι εδώ στην SKODA Ξάνθη».

Για το γεγονός ότι μπήκε αμέσως στη βασική ενδεκάδα:
«Αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα προσπάθησα να καλύψω το χαμένο έδαφος και το πρόβλημα του Δημήτρη Κομεσίδη «ανάγκασε» την ομάδα να με χρησιμοποιήσει άμεσα. Ήθελα πολύ να βοηθήσω την SKODA Ξάνθη και έκανα μεγάλη προσπάθεια. Μετά από τις πρώτες αυτές αγωνιστικές, νιώθω πανέτοιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Νομίζω πως η σημαντικότερη αλλαγή και στο ελληνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα είναι η στροφή των ομάδων στους νέους παίκτες. Ένα γεγονός, που κάνει το έργο των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών δυσκολότερο καθώς δεν γνωρίζουν ακριβώς την δυναμική ή το ταλέντο των νεαρών παικτών».

Για την κατάσταση της Ξάνθης:
«Με το υλικό που διαθέτουμε σίγουρα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Αυτή η άποψη επικρατεί στις τάξεις της ομάδας αλλά και στην πόλη της Ξάνθης. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό όμως και η τελική πρόσθεση θα δείξει τι έχουμε πετύχει».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:
«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί δεν αγωνίστηκα στην αναμέτρηση αυτή. Αν ήμουν μέσα στο παιχνίδι θα μπορούσα να εκφέρω την άποψή μου. Το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και έκανε το 0-1 νομίζω ότι ήταν ένας παράγοντας που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων».

Για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά:
«Θα μπούμε με το ίδιο σκεπτικό. Με συγκέντρωση, σοβαρότητα και θέληση για τη νίκη. Πριν από παιχνίδι κάθε ομάδα μπορεί να έχει προβλήματα, όταν όμως σφυρίξει ο διαιτητής αυτό που υπάρχει είναι 11 παίκτες εναντίον 11».

Για τη θέση που πιστεύει ότι μπορεί να πλασαριστεί η Ξάνθη:
«Ότι και να πιστεύω εγώ, το που μπορεί να φτάσει η SKODA Ξάνθη πετυχαίνεται μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά. Αυτοί οι παίκτες που διαθέτει η ομάδα, το σύνολο που έχουμε εδώ, με δουλειά και καθημερινή προπόνηση, πραγματικά μπορεί να πετύχει κάτι καλό. Άλλωστε είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Tα εισιτήρια με Πανθρακικό 

27/9/2012

Tα εισιτήρια με Πανθρακικό
Ενημερωτική ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της που θέλουν να παρευρεθούν στον επόμενο αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, εξέδωσε η ΠΑΕ Βέροια.

Οι οπαδοί της «βασίλισσας του Βορρά» θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του γηπέδου, ενώ το εισιτήριο για την παρακολούθηση του ματς θα στοιχίσει 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που θα μεταβεί στο Στάδιο της Κομοτηνής ότι:

Η θύρα 6 θα δοθεί αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ομάδας μας. Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ και θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο για την διάθεση των συγκεκριμένων εισιτηρίων.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι:

Απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών, πυρσών, κροτίδων, κατά τη διάρκεια όλων των αναμετρήσεων της Superleague.

Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Aπαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο.

Πρέπει ΟΛΟΙ όσοι βρεθούμε στο Στάδιο της Κομοτηνής επιδείξουμε κόσμια συμπεριφορά και να μεριμνήσουμε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».


Πιο βαθιά το «χέρι στην τσέπη» ο Παναθηναϊκός 

27/9/2012

Πιο βαθιά το «χέρι στην τσέπη» ο Παναθηναϊκός
Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε τα χρηματικά πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ που είχαν κληθεί σε απολογία για τις συμπεριφορές των οπαδών τους τη τέταρτη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» είναι αυτοί που για ακόμα μια φορά θα πληρώσουν το υψηλότερο ποσό και πιο συγκεκριμένα 7.000 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Μπάρμπας: «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά» 

27/9/2012

Μπάρμπας: «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά»
Για τη φάση που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή στον αγώνα Βέροια- ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Μπάρμπας. Εκτός αυτού, ο αμυντικός της «βασίλισσας» μίλησε και για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όπως και για τον υπηρεσιακό προπονητή, Νίκο Καρύδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπάρμπα στο «Sport 103 FM»:

Για την περιπέτεια της υγείας του:

«Είμαι υγιέστατος. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήταν μία φάση όπου κανένας δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι. Μου ήρθε η μπάλα δυνατά στο πρόσωπο σε μία φάση με τον Γεωργίου να με βρίσκει στον ώμο. Έχασα τις αισθήσεις μου και όταν επανήλθαν πλήρως είχα φθάσει ήδη στο νοσοκομείο για να κάνω κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους όπου και ενημερώθηκα για το σκορ και την νίκη μας».

Για το γκολ που του αφιέρωσε ο συμπαίκτης του στη Βέροια, Γιώργος Καντιμοίρης, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε μία οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Γιώργο όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας».

Για τη συμβολή του ιατρικού τιμ του ΠΑΣ, ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του:

«Δείχνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα που έχουμε στη Βέροια και ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανέναν».

Για τη κατάσταση στην οποία ο ίδιος βρίσκεται:

«Πλέον προπονούμαι κανονικά για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την Κυριακή (30/9) στην Κομοτηνή. Εξάλλου δεν έχω κάτι για να μείνω εκτός αγωνιστικών πλάνων».

Για τη μέχρι τώρα εικόνα της Βέροιας στο πρωτάθλημα:

«Η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Σούπερ Λίγκα και προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας σαν ομάδα. Δεν πήραμε κάτι στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ωστόσο, στα ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα πήραμε τέσσερις βαθμούς. Φαίνεται πως η διακοπή μας έφερε ηρεμία στην ομάδα και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εξάλλου η εικόνα μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Νίκο Καρύδα:

«Οι προπονητές μπορεί να αλλάζουν αλλά το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σίγουρα έχει βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά βάζοντας το λιθαράκι του για την ανάκαμψη της ομάδας που ήταν θέμα χρόνου να γίνει».

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό:

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από πέρυσι όταν και οι δύο ομάδες ήταν στην Football League από πέρσι και πολύ δύσκολο για μας αλλά θα πάμε για να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το γεγονός ότι πλέον υποβιβάζονται δύο ομάδες:

«Είναι σίγουρα ένα καλό στοιχείο για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους. Εμείς μπορεί να έχουμε ως πρώτο μας στόχο αυτόν την παραμονή, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να τον εξασφαλίσουμε και να μην έχουμε άγχος στο τέλος».

«Ήρθε η ώρα να κάνουμε… σεφτέ» 

27/9/2012

«Ήρθε η ώρα να κάνουμε… σεφτέ»
Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε.

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε το σύνθημα για νέα αρχή, ώστε να πετύχει η Κέρκυρα την πρώτη της νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα κόντρα στον ΟΦΗ και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τις δυσκολίες του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των Κρητικών, ενώ ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται από όλους όσους ασχολούνται με το σύλλογο υπομονή προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με μια καλή ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Μια ομάδα, παράλληλα, που έχει τα ίδια προβλήματα, απ’ την αρχή της σεζόν, μ’ εμάς. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά με τα παιδιά και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Για το πλάνο αντιμετώπισης του ΟΦΗ: «Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ, όπως και πέρσι, είναι μια ομάδα που παίζει μαζική άμυνα. Μια ομάδα, που περιμένουμε να έρθει και να παίξει με διπλή και τριπλή ζώνη και, παράλληλα, έχει κάποιους παίκτες που είναι επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως ο Σίσιτς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι μας, χωρίς άγχος, προσπάθεια και κίνηση απ’ όλους τους παίκτες. Έχουμε προετοιμαστεί για να αντεπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου κι έχουμε δουλέψει πάνω στις λύσεις που πρέπει να βρούμε. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στα δύο τελευταία ματς υπάρχει αρκετή βελτίωση σε σχέση με τα δύο πρώτα. Ένα θέμα, που το δουλεύουμε καθημερινά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι και τις φάσεις θα κάνουμε και, με λίγη τύχη, θα βάλουμε και το γκολ, που θα μας δώσει τους τρεις βαθμούς».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα μας έχει βελτιωθεί σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού της στα δύο τελευταία ματς. Βάσει, λοιπόν, του προσώπου και της διάθεσης που δείχνουν τα παιδιά, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γεμίσουμε άγχος την ομάδα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά το Πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και –θα το λέω συνέχεια- χρειάζεται αρκετή υπομονή απ’ όλους, όσοι ασχολούνται με την ομάδα».

Για τον κόσμο: «Το συζητήσαμε και με τα παιδιά... Και στον αγώνα με την Ξάνθη ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό και μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά και για την εκδρομή που έκαναν στο “Κλ. Βικελίδης”. Όπου, για 90 λεπτά δεν σταμάτησαν να βοηθάνε την ομάδα. Το οφείλουμε αυτό το “ευχαριστώ”...»

Τους παίκτες της Κέρκυρας, εκπροσώπησε ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος έκανε κάλεσμα στους φίλους του συλλόγου να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους: «Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, μ’ έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από ‘κεί και πέρα, όμως, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Και η κατάκτηση των τριών βαθμών εξαρτάται καθαρά και μόνο από εμάς. Σίγουρα, είναι άσχημο που δεν έχει έρθει ακόμη το τρίποντο. Το όποιο άγχος, ωστόσο, ξεπερνιέται μέσα από τις δουλειά. Εμείς, λοιπόν, έχουμε δουλέψει πολύ καλά γι’ αυτό το ματς και, χωρίς άγχος, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

«Μιλώντας εκ μέρους όλων των παικτών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κέρκυρας. Καθώς και στον αγώνα με την Ξάνθη, στο νησί και σ’ αυτό με τον Άρη, έξω, ήταν δίπλα μας και τα 90 λεπτά, φωνάζοντας μόνο υπέρ μας – πράγμα, πιστέψτε με, πάρα πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές. Τον καλούμε, λοιπόν, το Σάββατο στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη».

«Μάθημα»… πρώτο 

27/9/2012

«Μάθημα»… πρώτο 
Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, αντιπροσωπεία παικτών του Ατρόμητου βρέθηκε στα… θρανία και μοίρασε δώρα και «χαμόγελα» στους μικρούς μαθητές. Πιο συγκεκριμένα οι Ντένις Επστάιν, Ελίνι Δημούτσος και Γιάννης Σκόνδρας επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου και έδωσαν δώρα και αυτόγραφα με τους νεαρούς θαυμαστές τους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, ανέφερε: «Xαρούμενα παιδικά πρόσωπα, ζεστή υποδοχή από καθηγητές και αγάπη για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης. Μια πολύ όμορφη εικόνα συνέθεσαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Περιστερίου και οι δάσκαλοι τους στην επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας μας.

Από σήμερα ξεκίνησε το (πετυχημένο) πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου που μπαίνει στον 8ο χρόνο ζωής. Πρώτος σταθμός το 3ο Γυμνάσιο στο κέντρο της πόλης εκεί όπου η αγάπη για τον Ατρόμητο κυριαρχεί μεταξύ των μαθητών.

Οι Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος και Ντένις Επστάιν μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφίσες και αυτόγραφα και έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες με τους μαθητές και τις μαθήτριες που κυριολεκτικά δεν τους άφηναν να φύγουν από το σχολείο τους.

Η ατμόσφαιρα έγινε μάλιστα σε κάποια στιγμή καθαρά ποδοσφαιρική όταν οι μαθητές άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «όλο το Περιστέρι είναι μπλε» δείχνοντας ότι μέσα στο αίμα τους κυλάει πλέον.... μπλε αίμα.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας έφυγε από το σχολείο με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση των μαθητών ότι το Σάββατο θα τους συμπαρασταθούν στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Μπαργκάν: «Στην Κομοτηνή για τη νίκη» 

27/9/2012

Μπαργκάν: «Στην Κομοτηνή για τη νίκη» 
Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στη Βέροια τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος μετά την πρώτη νίκη της «βασίλισσας του Βορρά» στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΣ Γιάννινα, θέλει τους τρεις βαθμούς και στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στην οποία, όπως τόνισε, δεν θα είναι η ομάδα του αυτή που θα έχει το άγχος.

«Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι το άγχος δεν θα το έχουμε εμείς αλλά ο Πανθρακικός, ο οποίος αγωνίζεται στο γήπεδό του. Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μας βοήθησε πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα πάμε στην Κομοτηνή για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τους φιλάθλους της Βέροιας, ο Μπαργκάν σχολίασε: «Μαθαίνω ότι θα έχουμε στο πλευρό μας αρκετούς φιλάθλους μας και αυτό είναι ευχάριστο, αφού η βοήθειά τους είναι πολύ σημαντική για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Σίσιτς: «Αφιερωμένο στον κόσμο μας» 

27/9/2012

Σίσιτς: «Αφιερωμένο στον κόσμο μας»
Στους φιλάθλους του ΟΦΗ θέλησε να αφιερώσει το βραβείο του MVP της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του, τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι να συνεχίσει εμφανίσεις παρόμοιες με εκείνη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ευχήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο να απονεμηθεί σύντομα και σε κάποιον άλλον συμπαίκτη του.

«Είναι ένα πολύ ωραίο βραβείο, το οποίο το αφιερώνω στον κόσμο του ΟΦΗ που μας βοηθά πάντα. Τώρα, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και εύχομαι σύντομα να βρεθεί κάποιος άλλος συμπαίκτης μου στη θέση αυτή και να πάρει ένα παρόμοιο βραβείο», ήταν τα λόγια του Σίσιτς.

Επιπλέον 7.000 ευρώ έξοδα… 

27/9/2012

Επιπλέον 7.000 ευρώ έξοδα…
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει 7.000 ευρώ πρόστιμο για την μικρή διακοπή του αγώνα με τον Ατρόμητο που προκλήθηκε από τα συνθήματα κατά του Σπάθα.

Ένα μικρό χρηματικό ποσό μεν, αλλά φασούλι το φασούλι… αδειάζει το σακούλι, δε.

Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε πως έπρεπε να τιμωρήσει τους «πράσινους» για την συμπεριφορά των οπαδών της και άλλα 7.000 € θα φύγουν από τα… άδεια ταμεία της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 10 ευρώ το φθηνότερο. Επίσης, διατίθενται και κάρτες για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια της Λ. Κύμης και Ειρήνης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30. 

Νοκ-άουτ εν όψει ΠΑΟΚ ο Τριανταφυλλάκος 

27/9/2012

Νοκ-άουτ εν όψει ΠΑΟΚ ο Τριανταφυλλάκος 
Οριστικά απών θα είναι από το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Το αιμάτωμα που αντιμετωπίζει δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και έτσι δεν προλαβαίνει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Ο 21χρονος ταλαιπωρείται στο δικέφαλό του εδώ και περίπου ένα μήνα και στη μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε την Πέμπτη, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποχωρήσει το πρόβλημα και τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι του Άρη, υπολογίζουν ότι ο Τριανταφυλλάκος θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους από την προσεχή εβδομάδα και σιγά-σιγά θα ανεβάζει στροφές για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά.

Βλέπουν φως στην ΑΕΚ 

27/9/2012

Βλέπουν φως στην ΑΕΚ 
Την πιο ευχάριστη είδηση πριν από ‘κείνη της εισόδου των Βιντιάδη και Χάρις στην ΠΑΕ, ελπίζουν πως θ’ ακούσουν σύντομα στην ΑΕΚ.

Στην «Ένωση» υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνει δεκτό το αίτημα της (όπως και άλλων ομάδων) για επιμήκυνση των δόσεων του χρέους προς το Δημόσιο.

Με τον ορισμό τους λοιπόν στις 48 -κάτι που θα κάνει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει μηνιαίως βιώσιμο- αναμένεται να ξεπεραστεί και το τελευταίο σημαντικό εμπόδιο για την είσοδο των επενδυτών.

Εξάλλου είναι δεδομένο (και εύλογο) πως με το ποσό των περίπου 800.000 ευρώ που καλείται να πληρώνει μέχρι σήμερα η ΠΑΕ, η επιβίωσή της θα ήταν δύσκολη έως ακατόρθωτη -όχι μονάχα για τους Βιντιάδη και Χάρις, αλλά για οποιονδήποτε θα ήθελε να επενδύσει.

Εφόσον επιβεβαιωθούν όμως τα μηνύματα που φτάνουν στη διοίκηση -και λένε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει περάσει η νομοθετική ρύθμιση που έχει ζητήσει η ίδια, αλλά και άλλες ομάδες και ανώνυμες εταιρείες- ο δρόμος θα είναι οριστικά πια στρωμένος.

Κι αυτό διότι οι δόσεις δεν θα φτάσουν τις 60 όπως θα ήταν το ευκταίο (οι πιέσεις της τρόικας στην κυβέρνηση καθιστούν δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο) ωστόσο και ο αριθμός των 48 που αναμένεται να οριστεί θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να πάρει μεγάλη ανάσα.

Διότι το ποσό των 395.000 ευρώ που θα κληθεί έπειτα να καταβάλλει μηνιαίως (το συνολικό χρέος προς την Εφορία μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνει τα 19 εκατ. ευρώ) είναι επίσης αρκετά μεγάλο. Φαντάζει ωστόσο απόλυτα διαχειρίσιμο για έναν επενδυτή με τη σοβαρότητα που έχουν δείξει ως τώρα οι Βιντιάδης και Χάρις και (μετά και τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών) τους ανοίγει ακόμα πιο διάπλατα την πόρτα να μπουν στην ΠΑΕ.

Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκας 

27/9/2012

Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκας 
Κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος και αύξηση του αριθμού των ομάδων σε 18, στρέφεται και επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατέθεσε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

«Δικαίωμά τους…», απαντά ο συνεταιρισμός.

Έξαλλοι στην ομάδα με την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που την χαρακτήρισε «αγωνιστικό μπουρδ…»

Οι «πράσινοι» από την αρχή ήταν αντίθετοι στην συγκεκριμένη ενέργεια η οποία ουσιαστικά εγκρίθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής και μάλιστα ήταν η μονδική ομάδα που καταψήφισε.

Αποφάσισαν ωστόσο να επισημοποιήσουν την αντίθεσή τους αυτή κάνοντας προσφυγή. Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι με την αναδιάρθρωση αυτή και την αύξηση του αριθμού των ομάδων, παραβιάζει τον ΚΑΠ και καταστρατηγεί την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας σε 18 αποφασίστηκε έτσι ώστε να δεχθεί η Football League Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στο δικό της πρωτάθλημα.

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον Γ.Λιάγκα 

27/9/2012

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον Γ.Λιάγκα
Αγωγές ετοιμάζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, το πρωί της Πέμπτης στην ραδιοφωνική του εκπομπή είπε κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως η διαφήμιση του οίκου ανοχής στην φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας, θα ταίριαζε και στους «πράσινους» που «είναι αγωνιστικό μπουρδέλο».

Στην «πράσινη» ΠΑΕ ενημερώθηκαν για αυτή την ατάκα, έγιναν έξαλλοι και ξεκαθάριζαν πως «θα μάθουν όλοι να σέβονται τον Παναθηναϊκό». Αυτή τη στιγμή ακούγονται οι κασέτες της πρωινής εκπομπής του «Real FM» και αν ισχύει όντως αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες και κατά του παρουσιαστή αλλά και κατά του σταθμού. 

Λιάγκας: «Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού» 

27/9/2012

Λιάγκας: «Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού»
Εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε μετά από ραδιοφωνικό χαρακτηρισμό που έκανε σχετικά με τον Παναθηναϊκό έδωσε μέσω twitter ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τόνισε πως σέβεται την ιστορία του «τριφυλλιού» και ότι έκανε απλά ένα αστείο που δεν είχε στόχο να θίξει κανέναν.

«Σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού όπως κάθε ομάδας. Το ραδιοφωνικό μου σχόλιο είχε να κάνει με τα γενικότερα χάλια του πρωταθλήματος και το έχω κάνει και για Ολυμπιακό και για άλλες ομάδες.

Λυπάμαι αν ένα αστείο, γιατί περί τέτοιου πρόκειται προκάλεσε αναστάτωση... Θεωρώ το ποδόσφαιρο ψυχαγωγία και ως τέτοιο το αντιμετωπίζω. Λυπάμαι και πάλι αν άθελα μου έθιξα τους φίλους του Παναθηναϊκού η άλλων ομάδων
», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

Δεν τον αλλάζει ο Δώνης 

27/9/2012

Δεν τον αλλάζει ο Δώνης 
Στη τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς κόντρα στο «συμπολίτη» Άρη έχει μπει ο ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Δώνης έκανε διάφορες αλχημείες στην προπόνηση της Πέμπτης, όμως φαίνεται ότι θα εμπιστευτεί τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στη Ξάνθη, οι οποίοι έχουν σαφές προβάδισμα.

Μετά από το ρεπό που είχε ο «Δικέφαλος του βορρά» την Τετάρτη, οι παίκτες επανήλθαν και πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Τα ευχάριστα ήρθαν από το «μέτωπο» των Σταφυλίδη και Χακόμπο, που προπονήθηκαν κανονικά, ενώ και ο Σαλπιγγίδης πλέον έχει «ανεβάσει στροφές» και δείχνει υψηλό βαθμό ετοιμότητας για το ντέρμπι με τον Άρη. Απόντες ήταν οι γνωστοί εδώ και μέρες τραυματίες Βιβιάν και Γκαρσία.

Στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο δίτερμα. Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε διάφορα σχήματα, όμως φαίνεται ότι δύσκολα θα πραγματοποιήσει κάποια αλλαγή στους έντεκα πρώτους που ξεκίνησαν και στα Πηγάδια, από τους οποίους είχε μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Ο μοναδικός «ορεξάτος» που φαίνεται ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση είναι ο «Σάλπι», όμως και πάλι πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.
 

Πάλι απών ο Μαρσελίνιο 

27/9/2012

Πάλι απών ο Μαρσελίνιο
Χωρίς τον Λέιτε Μαρσελίνιο φαίνεται πως καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει Πλατανιά ο Βασίλης Δανιήλ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν έβγαλε ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (27/9) το κανονικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, ώστε να προλάβει τον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στους Κρητικούς.

Έτσι, και στην προπόνηση της Πέμπτης (27/9) ο Μαρσελίνιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες παρακολούθησαν video, έκαναν προθέρμανση με μπάλα, ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν το καθιερωμένο δίτερμα. 

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ 

27/9/2012

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ
Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο σε ένα σημαντικό αγώνα για την πορεία του στη φετινή Σούπερ Λίγκα, οπότε οι ιθύνοντες της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ περιμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Για τον λόγο αυτό, την Πέμπτη εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, ενημερώνοντας για τις τιμές και τα σημεία πώλησής τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και τις ώρες διάθεσής τους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το πρωί από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 το πρωί και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοιχτό το Σάββατο, επίσης από τις 12:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα πάρει εισιτήρια για τις ανάγκες των οργανωμένων οπαδών της και, ως εκ τούτου, δεν θα διατεθεί θύρα για τους φιλάθλους της.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, όπως προσέλθουν στα εκδοτήρια (με την κάρτα φιλάθλου τους) όσο το δυνατόν νωρίτερα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν το Σάββατο στις 15:15.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ / Παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 4-7: 15 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 10 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 15 ευρώ
VVIP: 100 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 50 ευρώ

Εισιτήρια της μαθητικής κερκίδας (θύρα 1), από ειδικό ταμείο στην οδό Σοφούλη.

Εισιτήρια για τη θύρα 3 από ειδικό ταμείο στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα». 

Επιτέλους… ευχάριστα στην ΑΕΚ 

27/9/2012

Επιτέλους… ευχάριστα στην ΑΕΚ
Εν αναμονή της καλής είδησης για την επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους προς το Δημόσιο, στην ΑΕΚ είχαν (μετά από αρκετές μέρες) ευχάριστα και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τόσο ο Παναγιώτης Λαγός, λοιπόν, όσο και ο Αντώνης Ρίκκα προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και -έστω και σε διαφορετικό βαθμό ετοιμότητας ο καθένας- θα είναι διαθέσιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Μετά την αποχώρηση του Ρίκκα από την προπόνηση της Τετάρτης με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, δημιουργήθηκε ανησυχία για το αν θα προλάβει το σαββατιάτικο ματς. Ωστόσο ο Έλληνας μέσος γυμνάστηκε κανονικά σήμερα κι εφόσον κάνει το ίδιο και την Παρασκευή, θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα που θα παραταχθεί απέναντι στον Πανιώνιο.

Το ίδιο, ωστόσο, είναι στο χέρι του Βαγγέλη Βλάχου αν θα συμβεί και με τον Παναγιώτη Λαγό. Όχι διότι ο εκ των αρχηγών της «Ένωσης» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του (σήμερα γυμνάστηκε για δεύτερη σερί μέρα χωρίς ενοχλήσεις) αλλά διότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και υπάρχει και η σκέψη να προφυλαχθεί -δεδομένου ότι προέρχεται ήδη από υποτροπή.

Κατά τ’ άλλα, σίγουρα απόντες από τη Νέα Σμύρνη θα είναι οι Βαλεντίνος Βλάχος και Κατσικοκέρης, με τον πρώτο να ακολουθεί μέρος του προγράμματος την Πέμπτη κι έπειτα να κάνει ατομικό και τον δεύτερο να κάνει εκ νέου φυσιοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (16:15) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. 

«Κερδίστε τον Αστέρα» 

27/9/2012

«Κερδίστε τον Αστέρα»
Είναι ολοφάνερο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν καλή ψυχολογία και τους λείπει και η αυτοπεποίθηση.

Μετά την ομιλία του Φερέιρα, ήρθε και η σειρά του Κώστα Ελευθεράκη να προσπαθήσει να τονώσει τους ποδοσφαιριστές των «πράσινων».

Ο παλιός άσσος του «τριφυλλιού», μιλώντας με τους αρχηγούς της ομάδας (Κατσουράνη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ) τους ζήτησε να κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Επιπλέον, είπε και στους τρεις, πως από τη στιγμή που είναι αρχηγοί αλλά και πιο έμπειροι από τους υπόλοιπους, να βάλουν… ακόμη περισσότερη πλάτη για να βγει ο σύλλογος από τις δυσκολίες. «Αν έρθουν νίκες, θα έρθει και η ψυχολογία», είναι κάτι που ακούγεται από όλους στην Παιανία. Και είναι στο χέρι των αρχηγών της ομάδας να «φτιάξουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο τους πιο άπειρους συμπαίκτες τους. Οφείλουν να εξηγήσουν κάποια πράγματα στους νεότερους, ήταν η προτροπή του Ελευθεράκη. 

Οσοι πιστοί προσέλθετε... 

27/9/2012

Οσοι πιστοί προσέλθετε...
Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και όλοι στον «Αγιαξ της Ηπείρου» περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου κόντρα στους Βοιωτούς. Έτσι, την Πέμπτη εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνουν για την πώληση των εισιτηρίων, τις τιμές τους και τα σημεία που μπορούν οι φίλοι της ομάδας να τα προμηθευτούν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα (27.9.2012) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων που μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ να εξυπηρετούνται είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πανηπειρωτικό): Τηλ. επικοινωνίας ( 2651070340 )

Πέμπτη 27.9.2012: 09:00 έως 18:00
Παρασκευή 28.9.2012: 09:00 έως 18:00
Σάββατο 29.9.2012: 10:00 έως 14:00
Κυριακή 30.9.2012: 10:00 έως 14:00
Δευτέρα 01.10.2012: 09:00 έως 12:00

Μπουτίκ (Φώτου Τζαβέλλα 29): Από την Παρασκευή 28.09.2012 έως την ημέρα του αγώνα: Ημέρες και Ώρες Καταστημάτων. Τηλ. επικοινωνίας ( 2651064750 ).

Blue Vayeros(Φώτου Τζαβέλλα 17) : Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00. Τηλ. επικοινωνίας  2651078103 .

Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (01/10): Από τις 16:00 π.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

* Επιπλέον, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Αναλυτικά, οι τιμές:

Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ
Θύρα 3VIP: 30 ευρώ
Θύρα 9Α - Β: 15 ευρώ
Θύρες 10-11: 15 ευρώ
Θύρα 7: 10 ευρώ» 

«Προσέχετε τις τοποθετήσεις για τον ΠΑΟ» 

27/9/2012

«Προσέχετε τις τοποθετήσεις για τον ΠΑΟ»
Τίποτα δεν αφήνει να… πέσει κάτω η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Μετά την επίθεση του Αλαφούζου στην Nova για «αντιπαναθηναϊκή μετάδοση του αγώνα» με τον Ατρόμητο, στον τοίχο του facebook του Σωματείου, «ανέβηκε» και μια παρατήρηση για το τηλεοπτικό κανάλι Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία έχει ως εξής.

Σε ρεπορτάζ της Τετάρτης, στα αθλητικά του συγκεκριμένου καναλιού, κατά λάθος, αντί για να γράφει «Στήριξη σε Φερέιρα», έγραφε «Στήριξη σε Φουρέιρα». Αρκετά ερυθρόλευκα site και blog «άδραξαν» την ευκαιρία σχολιάζοντας αρνητικά το θέμα, κάνοντας παρομοιώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού με την τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου, κάτι που ενόχλησε τους ανθρώπους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Έτσι, παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα λάθος της στιγμής, κάτι που παραδέχεται και μέσω του κειμένου που «ανέβασε» στον τοίχο του Facebook η Παναθηναϊκή Συμμαχία, σύστησε την προσοχή στον Alpha ούτως ώστε να μην υπάρξουν παρόμοια λάθη. Δείτε την φωτογραφία του τοίχου. 

Πρωταθλητής στα πρόστιμα ο Παναθηναϊκός 

27/9/2012

Πρωταθλητής στα πρόστιμα ο Παναθηναϊκός
Mοίρασε πρόστιμα σήμερα η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την 4η αγωνιστική. Το υψηλότερο (7.500 ευρώ) ήταν στον Παναθηναϊκό για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα με τον Ατρόμητο την περασμένη Δευτέρα στη Λιβαδειά.

Στην άτυπη... κατάταξη προστίμων από την πρωτοβάθμια επιτροπή στις ομάδες ο ΠΑΟ έφτασε τις 25.000 ευρώ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δεύτερη είναι η ΑΕΚ με 22.000 ευρώ ενώ πρόστιμο υπήρξε πάλι για τον Πανιώνιο που έχει τιμωρηθεί και τις 4 αγωνιστικές! Πλην ΠΑΟ και «κυανέρυθρων» σήμερα τιμωρήθηκε και ο ΠΑΟΚ με 3.000 ευρώ για το ματς με την Ξάνθη.

Σε εποχές που δεν υπάρχουν χρήματα το χειρότερο από όλα για έναν σύλλογο είναι να χάνει λεφτά από πρόστιμα. Αν συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό τα πρόστιμα (π.χ.) για ΠΑΟ και ΑΕΚ θα πλησιάσουν τα 200.000 ευρώ στο τέλος της χρονιάς και τα 120.000 για τον Πανιώνιο. Ποσά που ισοδυναμούν με συμβόλαια ενός και δυο παικτών τις μέρες που διανύουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 25.000 (12.000, 5.500, 7.500)
2. ΑΕΚ 22.000 (4.000, 5.000, 13.000)
3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15.700 (7.000, 3.000, 2.200, 3.500)
4. ΠΑΟΚ 8.000 (3.000, 2.000, 3.000)
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5.500 (3.500, 2.000)
6. ΠΑΣ 2.500 (2.500)
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2.200 (2.200)


ΣΥΝΟΛΟ: 80.900 ευρώ

*Τα ποσά είναι σε ευρώ και εντός παρανθέσεως αναφέρονται τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί επί μέρους στις αναφερόμενες ομάδες. 

Ξανά εκτός ο Μπουκουβάλας 

27/9/2012

Ξανά εκτός ο Μπουκουβάλας 
Ο αγώνας με τον ΟΦΗ βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στην Κέρκυρα και η προετοιμασία για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, συνεχίστηκε την Πέμπτη με μια απογευματινή προπόνηση στον Πλάντραφο.

Moναδικό πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο παραμένει ο τραυματισμός του Μιχάλη Μπουκουβάλα στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο δεξιός μπακ, λόγω του πρήξιμου στο μάτι, δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για το ματς με τους Κρητικούς.

Η τελευταία προπόνηση των Φαιάκων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 17.30 στο ΕΑΚ.

Επίσης, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την ίδια μέρα, ενημερώνει για τα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σταθερές, όπως από την αρχή της σεζόν, είναι οι τιμές των εισιτηρίων του σαββατιάτικου (29/9, 17.15) αγώνα του ΑΟ Κέρκυρα με τον ΟΦΗ στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-'13.

Αναλυτικά, ανά θύρα, έχουν ως εξής:

>ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ.
>ΘΥΡΕΣ 3β, 2α (μεγάλη εξέδρα, προς γωνίες): 15 ευρώ.
>ΘΥΡΕΣ 3α, 2β (μεγάλη εξέδρα, πλησίον VIP): 20 ευρώ.
>ΘΥΡΑ VIP (μεγάλη εξέδρα, επίσημα): 40 ευρώ.

Η διάθεση θα γίνεται αύριο Παρασκευή (28/9) από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα στη Σαμάρα 22 (τηλ.  26610- 46430 ), ώρες 11.00 – 15.00 και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας». 

Ανακάλυψαν Φούντα οι Άγγλοι 

27/9/2012

Ανακάλυψαν Φούντα οι Άγγλοι s
Ότι ο Ταξιάρχης Φούντας μοιάζει μεγάλο «λαβράκι» για την ΑΕΚ το ανακαλύψαμε πέρυσι.

Και το επιβεβαιώνουμε φέτος -που έχει γίνει βασικός στην «Ένωση».

Όπως οτιδήποτε λάμπει όμως, σιγά που δεν θα τον ανακάλυπταν και εκτός συνόρων.

Έφτανε λοιπόν το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε στο καλοκαιρινό φιλικό με την Έβερτον και τα καλά λόγια από αρκετούς Ευρωπαίους σκάουτερ ώστε το «Sky Sports» να κάνει αναλυτικό αφιέρωμα στον 17χρονο «κιτρινόμαυρο».

Αφού αναφέρονται λοιπόν τα στοιχεία του και τονίζεται πως αποτελεί τον νεαρότερο παίκτη που έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της ΑΕΚ, παρατίθεται ως εξής το βιογραφικό του:

«Ο Ταξιάρχης Φούντας έκλεισε μόλις τα 17 του χρόνια και είναι ήδη βασικός στέλεχος της ΑΕΚ. Ο κοντόσωμος εξτρέμ έχει προσελκύσει από τώρα μεγάλο ενδιαφέρον από ευρωπαίους σκάουτερ. Ο Φούντας άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία -στα 6 του- στον Αχελώο Νεοχωρίου. Η ραγδαία εξέλιξή του προσέχτηκε από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γιώργο Ασπρογέρακα, που τον πήρε στην ακαδημία του.

Η πρόοδός του συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τον “θρύλο” της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέβσκι (τωρινό προπονητή της Ομόνοιας) που το 2010 ήταν σκάουτερ του συλλόγου. Ο Σαβέβσκι εντυπωσιάστηκε με τον Φούντα και παρόλο που ήταν μόλις 14, πίεσε την ομάδα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Η συνεχιζόμενη βελτίωσή του τον έφερε μάλιστα και στην Εθνική Ελλάδας U-17, όπου ξεχώρισε αμέσως.

Με το παρατσούκλι «Τσάβι» να τον συνοδεύει στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ, δεν ήταν έκπληξη η γρήγορη προώθησή του στην πρώτη ομάδα. Τον Μάρτη της χρονιάς που πέρασε έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 χρονών, ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τώρα, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου, έχει γίνει βασικός, χωρίς ωστόσο ο ρόλος του να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Διαθέτοντας μεγάλη ταχύτητα και με καλή ντρίμπλα θα ήταν εύκολο να υποθέσει κανείς πως είναι ένας καθαρός εξτρέμ. Έχει χρησιμοποιηθεί όμως αρκετές φορές και ως αμυντικός χαφ, μιας και διαθέτει καλή πάσα και αντίληψη του παιχνιδιού. Έχει ακόμα πάρα πολλά να μάθει, αλλά είναι γεμάτος προοπτικές»
.

Και μετά την εκτίμηση του σκάουτερ που τον περιέγραψε ότι «εφόσον η πρόοδός του συνεχιστεί, μένει να φανεί πόσο ακόμα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του εκπαίδευση στην Αθήνα», παρατίθεται και βαθμολόγηση των ικανοτήτων του.

Αυτή αναφέρει αναλυτικά

Σουτ: 7/10
Πάσα: 7/10
Τάκλιν: 6/10
Κεφαλιά: 5/10
Ταχύτητα: 8/10
Αντίληψη: 7/10
Τρέχουσα ικανότητα: 5/10
Εκτιμώμενη ικανότητα: 10/10
Σύνολο: 55/80
Τρέχουσα αξία: 1 εκατ. λίρες
Εκτιμώμενη αξία: 6 εκατ. λίρες

Το γκολ που πέτυχε ο Φούντας στο φιλικό με την Έβερτον


Προληπτικά εκτός ο Σκόνδρας 

27/9/2012

Προληπτικά εκτός ο Σκόνδρας 
Μπορεί ο Ματίας Ιγκλέσιας να προπονήθηκε κανονικά και να δείχνει πως είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως προέκυψε άλλο πρόβλημα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο λόγος για τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος αισθάνθηκε μικρές ενοχλήσεις στους δικεφάλους και προφυλάχθηκε.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης όμως, συμπεριλήφθηκε κανονικά και αναμένεται να είναι και στο αρχικό σχήμα το ερχόμενο Σάββατο. Παράλληλα κανονικά θα αγωνιστεί και ο Σουμπίνιο, καθώς όπως έλεγαν άνθρωποι της διοίκησης δεν έχει ειδικό ρόλο στο δανεισμό του.

Οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Πάει Κέρκυρα με πολλά προβλήματα 

27/9/2012

Πάει Κέρκυρα με πολλά προβλήματα 
Την τελευταία στιγμή θα γίνει γνωστό αν Θανάσης Παπάζογλου και Παναγιώτης Ζορμπάς θα δώσουν το «παρών» στον εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ απέναντι στην Κέρκυρα.

Ο πρώτος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο δεύτερος έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό του.

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Παράλληλα, στο Ηράκλειο έμειναν οι τραυματίες Μπούρμπος, Βαλεριάνος, ο ανέτοιμος Σαρ και οι Νύκταρης, Σαχσανίδης. Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα θα πετάξουν την το πρωί της Παρασκευής (28/9) για Αθήνα και από εκεί για το νησί των Φαιάκων.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Ροβίθης, Καπουράνης, Κουρδάκης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς. 

Το σήκωσε ο Ουντότζι 

27/9/2012

Το σήκωσε ο Ουντότζι
Στην ψηφοφορία που διεξήχθη για το καλύτερο γκολ της τέταρτης αγωνιστικής, ο Σαλόζε Ουντότζι βγήκε πρώτος με… περίπατο.

Την Πέμπτη ο μεσοεπιθετικός του Πλατανιά παρέλαβε το βραβείο του από τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της ANEK LINES, κ. Γιώργος Κατσανεβάκης. «Να πετύχουμε το στόχο της παραμονής», τόνισε για την πορεία της ομάδας του.

«Εύχομαι να έρχονται τέτοια όμορφα γκολ κάθε αγωνιστική μέσα από τη συλλογική προσπάθεια των παικτών ώστε η ομάδα του Πλατανιά να πραγματοποιήσει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζομαι σε ένα οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο και έχω βρει τις κατάλληλες συνθήκες για να παίξω ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ξάνθη είπε: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με εμπειρία στη Super League αλλά ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων του Πλατανιά η ομάδα μου θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης».

«Χαμόγελα» για Πουλίδο 

27/9/2012

«Χαμόγελα» για Πουλίδο 
Μπορεί ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος να είναι οριστικά νοκ-άουτ για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα ευχάριστα την Πέμπτη ήρθαν από το «μέτωπο» του Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός μέσος «ανέβασε στροφές» στην προπόνηση της Πέμπτης, βγάζοντας μεγάλο μέρος του προγράμματος και φώναξε «παρών». Η υπόθεση της συμμετοχής του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Παρασκευή, με τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή των «κίτρινων» να είναι υπέρ του.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 20:00 το απόγευμα, με τον Μάκη Κατσαβάκη να κρατάει ακόμα κλειστά τα «χαρτιά» του για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει.

«Η ΑΕΚ είναι, πρέπει να μάθουν να νικούν» 

27/9/2012

«Η ΑΕΚ είναι, πρέπει να μάθουν να νικούν» 
Την… αλλεργία που επιβάλλεται να δείχνει η ΑΕΚ στις αποτυχίες επανέλαβε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Μιλώντας στη NOVA, ο προπονητής της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζει ηττοπάθεια.

Παρόλο που παραδέχθηκε λοιπόν ότι ενδεχομένως έχει πέσει περισσότερο βάρος στην πλάτη των νεαρών απ’ αυτό που μπορούν ν’ αντέξουν, τόνισε ότι ακολουθώντας τη συμβουλή του Θωμά Μαύρου (να… τρώνε το γήπεδο) θα πρέπει να μάθουν να νικούν.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος

Για τη νοοτροπία της ομάδας: «Απ' την Αγγλία είχα πει να προσέξουμε, να μην έχουμε την ηττοπάθεια μέσα στο αίμα μας. Η ΑΕΚ δε μπορεί να έχει ηττοπάθεια. Στα τρία πρώτα ματς δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Στο τελευταίο χάσαμε δίκαια, αφού δεν είχαμε το απαιτούμενο αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε ρίξει όμως μεγάλο βάρος σ' αυτά τα παιδιά. Ίσως κι εγώ να έχω ζητήσει περισσότερα απ' όσα μπορούν να δώσουν και να έχω περισσότερες απαιτήσεις απ' όσες θα έπρεπε να έχω. Όμως είναι η ΑΕΚ. Είναι εύκολο να κρυφτείς πίσω απ' το "είναι άπειροι, είναι μικροί κλπ", αλλά δε γίνεται αυτό. Πρέπει να μάθουν να νικάνε».

Για την ομιλία του Θωμά Μαύρου στ’ αποδυτήρια: «Ο κ. Μαύρος τους είπε ότι πρέπει να… τρώνε το γήπεδο. Να νικάνε. Το ξέρω ότι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι τους αρέσει να βλέπουν άτομα σαν τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος είναι μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία. Μια κουβέντα του είναι κάτι γι' αυτούς. Εύχομαι να τους επηρεάσει θετικά. Μην τους αγχώνει περισσότερο, γιατί αν τους "φορτώσουμε" με άγχος θα είναι επιζήμιο για την ομάδα και γι' αυτούς».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Εύχομαι οι παίκτες μας το Σάββατο να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται, επί μιας ομάδας που άρχισε πολύ δυναμικά. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά πρέπει να νικήσουμε. Είναι νεανική ομάδα ο Πανιώνιος, αλλά έχει βάσεις από πέρυσι, όταν και πάλι είχε στηριχθεί στους νεαρούς. Είναι πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και έχει αρχή και τέλος.

Εμείς είμαστε μια ομάδα η οποία δεν μπορεί, όπως οι υπόλοιπες να πει πως έχουμε αυτόν τον κορμό και κάθε φορά να προσθέτουμε 1-2 παίκτες, ανάλογα με τις ανάγκες. Με βάση τις προπονήσεις βλέπω και βάζω εκείνους που θεωρώ ότι θα βοηθήσουν περισσότερο για να νικήσει η ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεχθήκαμε κριτική για το λάθος που έκανε ο Κατίδης (στο ματς με τον Άρη). Στην προπόνηση όμως ήταν καταπληκτικός και τον έβαλα να παίξει. Ο Γροντής το ίδιο, αντί του Γκερέιρο. Δε με ενδιαφέρουν τα ονόματα. Με ενδιαφέρει μόνο να νικάει η ΑΕΚ»
.

«Αφύπνιση» από Ελευθεράκη 

28/9/2012

«Αφύπνιση» από Ελευθεράκη 
Προς το καλύτερο πρέπει να αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Ελευθεράκης στους αρχηγούς και τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού» κάλεσε τους τρεις αρχηγούς Κατσουράνη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ και τους Βιτόλο, Καρνέζη, Σπυρόπουλο για να τους «αφυπνίσει», έχοντας ως στόχο να βελτιωθεί το αρνητικό κλίμα στα «πράσινα» αποδυτήρια.

«Σας κάλεσα γιατί είστε από τους πιο έμπειρους και παλιούς παίκτες στον Παναθηναϊκό (ο Βιτόλο δεν είναι παλιός, αλλά για να μεταφέρει και στους Λατίνους το κλίμα, κλήθηκε στη συζήτηση). Ολοι βλέπετε ότι είμαστε σε μία δύσκολη θέση και δεν ταιριάζει αυτό στον σύλλογο, ούτε και στις δυνατότητές σας», ήταν αρχικά τα λόγια του παλαίμαχου άσου και συνέχισε:

«Γνωρίζετε τι σημαίνει Παναθηναϊκός, αλλά αυτό πρέπει να καταλάβουν και να το μάθουν όλοι. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η εικόνα και ούτε ο Παναθηναϊκός θα είναι ικανοποιημένος με το να παίρνει ισοπαλίες. Σας πιστεύουμε όλοι στη διοίκηση, σας το είπε και ο προπονητής και πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν νοείται να συνεχίσουμε έτσι. Ολοι πρέπει να έχουν φιλότιμο και να δίνουν το 100%. Να βλέπει και ο κόσμος ότι προσπαθείτε. Βάλτε την ομάδα πάνω απ' όλα και είμαι σίγουρος ότι θα ανατραπεί το κλίμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Ελευθεράκης θέλησε να διαπιστώσει αν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού διαπιστώσουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αφού βλέπει ότι βγάζουν ενέργεια στις προπονήσεις και όχι στους αγώνες.

Οι ποδοσφαιριστές τόνισαν ότι δεν έχουν διακρίνει κάτι τέτοιο και οι περισσότεροι στάθηκαν στον ψυχολογικό τομέα. «Η ομάδα χρειάζεται καλή ψυχολογία και μόνο με ένα σερί νικών θα έρθει αυτή. Πρώτοι απ' όλους εμείς στενοχωριόμαστε με αυτή την κατάσταση», τους είπε.

Διέρρευσε, επίσης, ότι οι παίκτες στάθηκαν και στις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, που έχει αποτέλεσμα η ομάδα να έχει χάσει τη συνοχή της.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου