ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-1(pics+videos)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-1(pics+videos)

28/02/2013

 
Το πρώτο μεγάλο βήμα προς τα ημιτελικά του Κυπέλου έκανε ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ στα Γιάννινα. Σκόρερ ο Αμπντούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι. Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Μανιάτη. Ντου στο τέλος από οπαδούς του ΠΑΣ και επεισόδιο με τον Τζιμπούρ!
 
Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τα Γιάννενα για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους αντιπάλους τους και δίκαια πήραν τη νίκη με 1-0.
Δειτε την γκολαρα του Αμπντουν
 

Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Τζαμέλ Αμπντούν με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ (54'), όμως νωρίτερα οι παίκτες και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την απόφαση του διαιτητή. Όπως φάνηκε και από το replay ο Χολέμπας έπεσε μόνος του εκτός περιοχής και το σφύριγμα του Γιάννη Τοπούζη ήταν λανθασμένο.
Νωρίτερα βέβαια και συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος (24'), οι Πειραιώτες φώναξαν -δικαίως- για πέναλτι του Λίλα πάνω στον Μανιάτη, το οποίο δεν έδωσε ο Έλληνας ρέφερι. Αρκετά λοιπόν τα λάθη του Τοπούζη στη σημερινή αναμέτρηση και κατά της μιας και κατά της άλλης ομάδας.
Όπως και να 'χει και για να ξεφύγουμε από την διαιτητική κουβέντα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στους "4" του Κυπέλλου, αφού το 1-0 στα Γιάννενα του δίνει σαφές πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στο Φάληρο.
 
Το δυσάρεστο ήταν πως μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ένας εξ' αυτών συνεπλακη με τον Τζεμπουρ ενας απο αυτους.

Δειτε την επιθεση οπαδου στον Τζεμπουρ και την αντιδραση του

Επεισόδιο Τζεμπούρ με οπαδό (ΠΑΣ-Ολυμπιακός) από sxplVII

  Ο αγώνας

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"
Καιρός: Πιθανές βροχές
Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης
Πρώτος Βοηθός: Αθανάσιος Θανασακούδης
Δεύτερος Βοηθός: Κυριάκος Μερκενίδης
Τέταρτος Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Αυγενικού (81' Ιωάννου), Μπέριος, Ντάσιος, Ρουμπουλάκου, Κεϊτά (70' Ίλιτς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Γεωργίου (56' Ντε Βινσέντι), Βίλα.
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Φετφατζίδης (67' Σιόβας), Αμπντούν (82' Ιμπαγάσα), Μήτρογλου (75' Τζιμπούρ).
Γκολ: 54' Αμπντούν
Κίτρινες: 33' Λίλα, 37' Γεωργίου, 42' Βίλα

Ο αγώνας

Χριστόπουλος VS Μίτσελ


Με πολλά νέα πρόσωπα παρέταξαν τις ομάδες τους οι δύο προπονητές, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέριος, ο Ρουμπουλάκου και ο Αυγενικού.
 
Από την άλλη πλευρά, ο Μίτσελ προτίμησε τους Κάρολ, Κοντρέρας, Γκρέκο, Φετφατζίδη και Μήτρογλου αντί των Μέγιερι, Σιόβα, Μασάντο, Βλαχοδήμο και Τζιμπούρ. Αναλυτικά πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:
Λίγα λεπτά χρειάστηκαν μονάχα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να γίνει απειλητικός μπροστά από την αντίπαλη εστία. Οι παίκτες του Μίτσελ ήταν ορεξάτοι και είχαν τον έλεγχο, κυκλοφορώντας ωραία στην μπάλα. Δεν είναι τυχαίο πως στο πρώτο 5λεπτο είχαν ήδη πατήσει 3 φορές στην αντίπαλη περιοχή.
Ένα καυτό "ερυθρόλευκο" δεκάλεπτο
Οι φάσεις ήταν θέμα χρόνου να έρθουν για την ομάδα του Πειραιά και στο 9' ο Μήτρογλου είχε μια λαμπρή ευκαιρία να σκοράρει, όμως η κεφαλιά του κατέληξε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε το σουτ του "πιστολέρο" στο 12', ενώ στο 13' ο ίδιος παίκτης σούταρε αλλά ο Μπαμπανιώτης έδιωξε με τα πόδια. Στο 19' ο Μήτρογλου πήρε το ρόλο του δημιουργού και αφού πρώτα ντρίμπλαρε στη συνέχεια έβγαλε ωραία σέντρα, όμως η κεφαλιά του Μανωλά κατέληξε άουτ.
Το "καυτό" δεκάλεπτο των Πειραιωτών πέρασε δίχως να ανοίξει το σκορ και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους Γιαννιώτες να ισορροπούν το παιχνίδι. Στο 24' βέβαια, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο Λίλα τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Μανιάτη, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Γιάννης Τοπούζης έκανε ακόμη ένα λάθος στο 37' όταν ο Γεωργίου έπεσε στην περιοχή του Ολυμπιακού και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ ουσιαστικά έπεσε λόγω της ολισθηρότητας του γηπέδου.
Στα τελευταία λεπτά δεν είδαμε ποδόσφαιρο, αφού υπήρχε μια νευρικότητα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ έγιναν πολλά λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή. Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία του ΠΑΣ έγινε στο 30' με άστοχη κεφαλιά του Βίλα και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.


 Το δώρο του Τοπούζη και η γκολάρα του Αμπντούν (0-1)
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δίχως κάποια αλλαγή και το σκηνικό ήταν πάνω κάτω ίδιο. Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο, όμως οι Γιαννιώτες είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία τους. Και ενώ όλα έμοιαζαν ισορροπημένα, ήρθε μια απόφαση του Τοπούζη να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης. Ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε φάουλ σ' ένα πέσιμο του Χολέμπας λίγο έξω από την περιοχή και ο Αμπντούν με άψογη εκτέλεση άνοιξε το σκορ.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος, βλέποντας πως η ομάδα του χρειάζονται βοήθεια στο δημιουργικό κομμάτι έβαλε το μεγάλο όπλο του, που δεν είναι άλλο από τον Τομάς Ντε Βινσέντι, ενώ στο 69' αντικατέστησε τον Κεϊτά που έπαιζε αμυντικό χαφ με τον επιθετικό Ίλιτς.
Παρά τις αλλαγές του Έλληνα προπονητή, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους παίκτες του Μίτσελ και ο χρόνος περνούσε υπέρ του Ολυμπιακού. Στο 82' μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Σιόβας με εντυπωσιακό γυριστό έδωσε ασίστ στον Τζιμπούρ, εκείνος έκανε την κεφαλιά, όμως ο Μπαμπανιώτης έπεσε και έδιωξε, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να απομακρύνεται.
Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, δίχως να δούμε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και με τους φιλάθλους του ΠΑΣ να βρίζουν εν χορώ τον διαιτητή της αναμέτρησης.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου