ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με 8 χρυσά μετάλλια!

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με 8 χρυσά μετάλλια!

Με οκτώ χρυσά μετάλλια για τους αθλητές του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του χειμερινού ΟΠΕΝ. Οκτώ στους δεκατρείς τελικούς κατέκτησαν οι ερυθρόλευκοι.
Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα "δελφίνια" του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Λάρισα. Μεταξύ των χρυσών μεταλλίων και οι δύο πρώτες σκυταλοδρομίες 4Χ200 ελεύθερο ανδρών-γυναικών.
Οι Κατραντζής, Καρακαϊδός, Καρατράντος και Μελαδίνης κολύμπησαν την απόσταση σε 7:38:80 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αθλητικό Ναυτικό Ομιλο Αργυρούπολης και στην 3η τον ΠΑΟΚ.

Στη σκυταλοδρομία 4Χ200 ελευθ. Γυναικών οι Λιώση, Μπαγιώτη, Καραντάκου και Αραούζου κέρδισαν την πρώτη θέση με 08:41.42. Στη δεύτερη η ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου και στην τρίτη ο ΑΝΟ Αργυρούπολης.

Στα ατομικά, οι Καραντάκου και Μάτσα έκαναν το 1-2 στα 50 μ. ελεύθερο και στους άνδρες στο ίδιο αγώνισμα ο Μελαδίνης τερμάτισε 2ος και ο Τσαγκαράκης 5ος.

Ερυθρόλευκοι χρώμα είχε η πρωτιά στα 50 μ. ελεύθερο ανδρών (Καρπουζλής) ενώ στα 200 μ. πεταλούδα γυναικών η Θωϊδη τερμάτισε 2η και η Κυριλή στην 6η θέση.

Ο Μαρκόζης πήρε το χρυσό στα 200 μ. πεταλούδα ανδρών και η Αραούζου στα 400 μ. ελεύθερο γυναικών. Ερυθρόλευκη πρωτιά στο αντίστοιχο 400αρι των ανδρών με τον Αντώνη Φωκαΐδη να τερματίζει άνετα στην πρώτη θέση όπως και ο Καρακαϊδός στα 100 μ. ύπτιο.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου